M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Doamne!

N-am intrat de mult pt. ca picasem,din nou,in butoiul cu melancolie si atunci nu pot si nu ....Uf!!!E greu!Dar azi am intrat si am citit in urma si mi-am vazut numele acolo.Si atitea vesti bune m-au remontat
Felicitari si La multi ani tuturor!Si noua celorlalte capul sus si curaj!(Cred ca asta mi-o zic mai mult mie)Am mai spus-o dar trebuie s-o mai spun o data:aveti niste copii minunati!
Il voi avea si eu pe-al meu.Sper, inainte de 40 ani.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata! si o zi plina de soare!(daca nu aveti parte altfel, macar in suflet!)
Am inceput bine ziua, in sensul ca am fost la DPC si am ridicat ATESTATUL! Pot sa scriu acest cuvant cu litere mari, pt ca cel putin dintre fetele de pe forum, eu m-am luptat cel mai mult pt el, 110 zile, dar in sfarsit, a meritat!
Acum astept din clipa in clipa sa se intample ceva si sa o intalnesc pe Patricia!Foarte greu ma concentrez la orice altceva ( si credeti-ma ca am multe de facut)si sunt ca o indragostita care asteapta prima intalnire, am emotii, dar e un sentiment extraordinar!
Deci in concluzie azi eman optimism, cine are nevoie sa-mi spuna, si fetelor, cand sunteti pe undeva pe la subsol, scrieti aici sau cel putin cititi si va mai alinati! Mi-ar place sa ajungem toate sa ne intalnim in grup, eu am vazut-o pe Pasho la tv si m-am mirat de cum arata, mi-am imaginat-o altfel, dupa cata energie are mi-o inchipuiam mai "barbata" si cand colo e o finuta si o draguta...Draguta de fapt stiam ca e, asta se simte dupa scris...Mi-ar place cum zic, sa ne intalnim cu toatele si cu bbici!
Va pup si abia stept sa va dau vestea cea buna, sper ca nu mai am mult de asteptat...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Buna dimineata fetelor...
PATRI intr-adevar citind mesajul tau parca mai capat si eu un pic de vlaga. FELICITARI pentru atestat si mai ales FELICITARI pentru rabdarea pe care ai avut-o sa astepti atat de multe zile... si nu in ultimul rand MULTUMIM pentru imbarbatari si sincer, cel putin pentru mine, orice astfel de mesaj care cuprinde un pic de optimism si speranta imi mai ridica moralul.
Va pup si multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Buna fetelor!

Flori esti o bijuterie! Sa ai grija de tine sa il faci mare pe cel mititel.

Aissa sa iti traiasca fetita ! Ma bucur mult pentru bucuria ta si abea astept sa ajung si eu o mamica mandra ca tine!
Te rog frumos, pana atunci sa ma treci si pe mine cu atestat din 10 octombrie 2005, ca sa vad ca am realizat si eu ceva, cat de mic.
Ce trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2Na spune:

Felicitari Patri pentru atestat si sa iti ajute Dumnezeu sa iti gasesti cat mai reperde fetita mult dorita.
Apropo, fetelor treceti-ma si pe mine pe lista ca fiind in curs de atestare.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Patri si Ilinca felicitari pentru atestat si sa dea Dumnezeu ca minunea pe care o asteptati sa se intample cat mai curand.Eu nu mai am nici o veste,oricum mi s-a spus ca e in regula si ca s-au inceput procedurile.M-am incapatanat sa lupt pt pitica nascuta pe 2 august 2005,pe care de altfel am vazuto abia in septembrie.Dar stiu ca este "ea".
Florypop.....nu stiu ce pot sa-ti spun....felicitari si sa fiti toti fericiti !!!!
Va doresc tot binele din lume, mamici si bebici.O sa vina si ziua noastra a celor care acuma se uita tanjind dupa un gangurit,dupa un suras.Va las ,gata ,ca am sa incep sa plang.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Buna feteleor si felicitari celor care au mai facut un pas inainte.. intre timp si eu am definitivat dosarul, am primti vizita asistentei acasa si ma mir, oare de ce nuam fost deloc emotionata.. parca nu ar fi vorba despre mine... oare nu am sentiemente materne? sau poate toate prob din ultimul timp - unele stiu, mi-am pierdut serviciul in mai, dar acum de o luna lucrez din nou.. apoi am avut un accident urit de masina si inca ma mai dor coastele.. parca toate s-au adunat si nu mai am putere sa ma bucur cit a trebui.... deci a fost asistetnta, a fost ok, ne-a pus MULTe intrebari inclusiv cum se numeau bunicii paterni- materni?!? citi copii au avut etc etc.. a stat vreo 2 ore... asteptam acum urmataorea vizita. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetelor,
Eu nu am nici o veste buna. N-m gasit bebe si cred ca o sa innebunesc de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Patri si Ilinca, felicitari pt atestat si sa dea Dumnezeu sa va vedeti alaturi de copii la care va ganditi! Poate cautarile vor fi mai putine, tot inainte...
nu va lasati in seama DPC-urilor, tot voi faceti ceea ce trebuie! Cel mai bine este sa dati buzna peste ei si sa-i pisati cu intrebari ca nu au ce face! Noua nu ne da nici un semn de viata, doar daca sunam noi! Si nu mai zic ca isi schimbara numerele de telefon si sunam, si sunam...dar nimic! Pana la urma am vorbit cu asistenta care ne-a spus ca a venit de la tribunal incuviintarea in vederea adoptiei si acum urmeaza partea finala, dar au expirat cazierele si tb o copie legalizata dupa certificatul de nastere al copilului...
Abia astept sa se termine totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Azi am avut iar o zi plina la birou, am intrat totusi periodic sa vad ce mai faceti! Tot astept sa se intample ceva, dar deocamdata, nu...Oare unde sunt copiii care au nevoie de noi? e rau ca acum copiii mici nu mai sunt in centre, ci la maternali, deci nu prea ai cum sa cauti...

patri

Mergi la inceput