FIV 44
Raspunsuri - Pagina 13
ceciserban spune:
Musete eu nu am insuficienta ovariana,si fac stimulare ovariana pt. ca am intrat in lotul de FIV si asa se procedeaza pt. a avea cati mai multi foliculi-logic.Eu am facut Diphereline in ziua 21 a CM si dupa 16 zile am inceput Menogonul care a coincis cu prima zi de CM sau ce-o mai fi sangerarea asta dupa Diphereline.Dr. a decis sa incepem cu 3 fiole pe zi,timp de 5 zile pana la prima eco,care va fi luni,si dupa asta ea va decide daca e nevoie sa marim doza.In ceea ce priveste simptome f. naspa nu am,ma doare putin funduletul si sunt cam ametita putin,dar alte fete nu au avut absolut nimic din contra s-au simtit chiar super bine.Asa ca nu te gandi la simptome pt. e normal ca fiecare organism sa reactioneze diferit la tratament.Sper ca te-am lamurit cum m-am priceput si eu ca nu am pretentii de experta.Tu vrei sa faci FIV?Unde vrei sa-l faci?Eu fac la Medsana cu dr.Denisa Protopopescu.Te pupic si bafta multa iti doresc sa ajungi repede mamica;
cecilia
crinuta71 spune:
Mishi imi pare rau de tot de ce ti s-a intamplat. Acum am vazut mesajul tau, de abia acum am ajuns acasa. Nu stiu exact la ce interval mai poti face un FIV, e vorba de cateva luni. Am sa-l intreb pe dr. duminica despre asta. Dar tu ai facut FIV altadata si acum urma sa faci numai ET? Imi pare rau si incearca sa fii tare si sa treci peste asta, imi dau seama cat e de greu.
Dodo doar ceea ce stie Cecilia stiu si eu despre aceste chisturi. In urma tratamentului cu Dipherelin pot sa apara chisturi sau sa creasca chisturile mai mici in caz ca exista. De aceea se face ecografia si de asta imi era si mie frica. Punctia chisturilor nu se poate face saptamana viitoare si sa continui tratamentul? Imi pare rau ca treci prin asta. Incearca sa gandesti pozitiv si sa speri ca se va rezolva. Iti tin pumnii sa se rezolve si sa poti face totusi FIV cat mai repede.
Cecilia te 
Va scriu mai tarziu despre ce am facut eu azi la eco, acum trebuie sa intrerup.
Tia spune:
Ma bag si io in vorba... Diphereline-ul stopeaza ovulatia pentru 28 de zile, nu are cum sa provoace cresterea chisturilor, numai stimulentele ovariene, cum ar fi menogonul, pot conduce la asa ceva... Pliiiz, nu trageti in pianist!
Primul FIV l-am facut in mai, al doilea cu stimulare, cu tot tacamul, era programat pentru noiembrie, dar as fi putut intra si in octombrie. Asta a fost marea noastra sansa ![]()
Alexandru (14 iulie 2005)
adelia alin spune:
Salut toate viitoarele mamici.!Si nu numai1
Am revenit dupa o lunga absenta,timp in care nu prea am mai fost conectata la acest forum.Motivele au fost diverse si povestea in ansamblul ei cam lunga.Dar promit sa intru iar in clubul vostru,nu de alta dar incepind cu luna octombrie am intrat iar in cursa!Vreau sa mai incec o fertilizare(dupa alte 2 nereusite),de data aceasta o voi face la Medsana la d-na doctor Denisa Protopopescu.Sint la inceput ,am facut primul set de analize(din ziua a 3a).Am rezultatele de vreo 2 zile dar ma uit la ele lung.ma puteti ajuta?As vrea sa stiu ce inseamna un estradiol putin scazut fata de limita inferioara admisa,si o prolactina si o tiroxina(T4) putin mari fata de limita superioara admisa.Tare mi-ar fi de folos niste informatii la obiect.Pina ajung eu la d-na doctor iar mai dureaza si curiozitatea este prea greu de suportat.
Va doresc tuturor multa bafta in tot ceea ce faceti.Si sa auzim de citi mai multi bebelci in lotul din noiembrie.
Va pupic
crinuta71 spune:
Fetelor, as vrea sa va intreb ceva. E cineva care are 3 fiole de Gonal F in plus, s-ar putea sa-mi mai trebuiasca si nu am de unde sa iau la mine in oras. Va rog mult de tot daca aveti, sa-mi spuneti, le cumpar. Numai asta mai imi lipsea.
Tia asa e cum zici si tu, Dipherelin inhiba hipofiza, deci stopeaza si ovulatia. Daca sunt chisturi mici acestea pot totusi sa creasca in timpul tratamentului, asa mi-a zis dr. (si am citit si undeva).
Ce bine e de tine ca ai reusit si ai scapat de toate acestea! Felicitari! ![]()
Azi am facut eco. Se pare ca am doar 7 foliculi mai mari si mai sunt ceva, dar mai mici. Doamne, sper sa mai raman cu ceva pana la punctie, ca in ritmul asta.... Nici nu mai am putere sa ma supar sau sa ma stresez. 
Va pup pe toate 

asi spune:
Crinuta si Cecilia bafta fetelor ca ati intrat pe ultima suta!
Suntem alturi de voi!O sa vedeti ca luna viitoare pe vremea asta sunteti
si dati sfaturi.
ceciserban spune:
Crinuta lasa nu te mai framanta atata>Ai sa vezi ca va fi bine.Aia 7 se vor face 7 mari si frumosi embrioni o sa vezi si o sa se prinda macr unul si tu o sa fi o mamica frumoasa si curajoasa,nu?Parca asa ne-ai promis,nu?Daca vrei ma interesez la farmiciile de aici din Buc. si iti iau eu Gonal,si ti-l trimit prioripost.Dar de ce nu ajung,cand faci punctia?Ce ma enerveaza doctorii astia toti te pun sa iei mai putine fiole, ca zic ei ,iti ajung si in final tu ajungi sa alergi dupa fiole.Eu am fost cuminte si am ascultat de fete si am luat 70 fiole,dar dr. a zis sa vand 20 ca mi-ajung 50.Eu nu le-am vandut deocamdata.Daca imi raman le vand atunci,nu?Te pupic dulce,ai grija de tine.
cecilia
Monica-Elena spune:
Musete eu am facut cate 5 fiole de menogon la inceput si 6 spre sfarsit si nici pomeneala de hiperstimulare am avut 8 foliculi din care 7 au avut ovocite.
Asa imiplace tonusul vostru mai fete frumoase Crinuta, Cecilia, Dodo.
Tia
de la Mihnea ptr Alexandru.
Adelia bine ai revenit si multa bafta de data asta estei pe maini super bune. Daca diferenta este mica la analize stai linistita ca nu e rau deloc. Ai incredere in dna dr stie ce face.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ceciserban spune:
Asi saru-mana si sa te auda Doamne Doamne si asa sa fie,peste o luna sa fim toate
.
Moni te pu dulce si pe tine si pe Mihnea.Pe sapt; viitoare vreau sa ne vedem fffff. mult.
Pupici si un weekend placut tuturor,
Ceci.
cecilia
ceciserban spune:
Lachi pasarico phoenix pe unde mai zbori zilele astea de numai stie omul de tine?Eu macar am funduletul bombardat si ma misc mai greu,dar tu?Te pupic dulce si asteptam vesti de la tine curand.Weekend placut.
cecilia