Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Sar`na Lena. Da, se face din ce in ce mai blondina, n-am idee de unde a iesit asa ca eu si tati ne vedeti ce par negru avem!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
o intrebare - Irina Georgiana care a aparut in Mami pe octombrie e Inuta Anielei?
Cred ca da si felcit posesoarea unei asa frumuseti de fetita!
si o rugaminte ...
daca cineva care se pricepe are timp sa ne treaca si pe noi in listuta cu cei 6 dintisori si poate sa puna la link-ul cu poze si pozele noastre noi ... (la semnatura am doua link-uri)
Multumiri anticipate.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roandre spune:
Daca tot mai stau la mama mai citesc aici pe forum.
Nathalie e superba tunsa zero...ca si Frosa spun ca nu credeam sa existe fetita tunsa zero si sa arate asa frumos!
Ilinca a lu'Mada e dulce s are niste rochite superbe.
Ioana Lui Naty m-a distrat cum plange de teama vecinilor...hihihi
Mey vad ca se fac inscrieri la balamuc aici....eu va fentez, va dau mandra sa raman eu acasa linistita...hehehe. Se pune?
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
elyanne spune:
quote:Nu se pune... ca noi vrem la balamuc sa scapam de cupii...
Originally posted by roandre
Mey vad ca se fac inscrieri la balamuc aici....eu va fentez, va dau mandra sa raman eu acasa linistita...hehehe. Se pune?
May Mina... cum sa te lasam... normal ca vii cu noi daca vrei... Cu cat mai multe, cu atat mai bine...
Hai ca poate n-are pojar Matei... ca sa treaca repede... ca ne e dor de voi... In ritmul asta ne vedem la anu'.
A aparut Mami pe luna octombrie? ca io n-o gasesc... o caut de 3 zile si nimic...
NinaB spune:
mina de la xanaxu de acu tri luni...mi-e c-ai evoluat...si e parfum, trebe cevashilea serios!
roandre s-a specificat clar, fara: cupii, animale si cratitze. deci : NEMA! try next time!
elyanne COMENTEZI?
am priceput! rezerv o sectie intreaga!
georgiana.david spune:
Naty pupici lui tati, bine ca nu a fost nimic grav!
Am vazut si pozele, e tare de tot gagica!
Mada, Dami bea 180-200 ml dimineata, 200 ml seara si in timpul zilei mai bea dar nu mereu 120-150 ml, nu e mult dar pentru el este foarte bine.
Crini, stau rau de tot cu timpul, abia mai intru pe aici dar incerc sa-mi fac timp sa povestim si pe forumul despre scolarei. Care e? (ca mi-e lene sa caut)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
Hei, intru si in clubul mamelor denaturate care uita de copii. Eram in Carrefour cu 2 carute dupa noi, una de cumparaturi si una ocupata fix de mandra. Ma duc si ma chiombesc la niste body-uri, le pun in carutul de cumparaturi si dau sa plec. Noroc ca era Tony cu mine care mi-a aruncat un "da' fata nu o iei!?" de radea un culoar intreg de mine. Asta e... un neuron mai aveam si eu....si a decedat saracul.
Altfel, cum ne stiti, inca putoare la mers, raaaar sta si ea pe propriile picioare fara a se lasa ca marioneta pe noi si cred...ca daca inca nu a spart maine sigur ii sparge dintisorul 7 care a chinuit-o destul de rau si azi-noapte si azi toata ziua.
Anielas multa sanatate!
georgiana.david spune:
Am uitat sa va zic ca am o problema (mama zice ca in capul meu e problema), azi dimineata Dami s-a trezit cu 3 bubite in cap, un pic mai sus de frunte pe partea stanga, niste umflaturi si rosu de jur imprejur. Sa fie de la tantari sau la piscat ceva? Eu asa sper, sa nu aiba Doamne fereste altceva.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danyce spune:
Nina, cred ca pana la urma va fi nevoie de un intreg sanatoriu, fie el pe dulcele plai mioritic, fie in alta parte.
Naty, imi pare bine ca tatal tau nu a patit nimic.
Ellen, bine ca a fost sotul tau pe faza!
Lena, carevasazica spionezi?
Pufymic, sa ne spui cum ati petrecut!
Azi i-am luat Almei decoratii pt petrecere (baloane, coifuri, masti de carnaval, trompetute, etc.)Numai vreo 2 ghirlande imi mai trebuie.Stiu ca mai am 2 saptamani la dispozitie, dar incerc sa ma pregatesc din timp ca parca vad ca nu mai stiu cum sa ma organizez dupa ce vin si ai mei si alti musafiri.
Crini, m-a distrat tare faza cu fata si scoala. Si eu iti calc pe urme, desi doar rosiile le-am uitat pe cantar in supermarket.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
timea spune:
Salutare!
Eu in fuga sa va anunt ca BB2 este o fetita si o sa o cheme probabil Iza Arina:)
Am vazut si eu poze de copilasi dragalasi, Nathalie e o scumpa si cu parul scurt scurt de tot:) Eliana, tare mi-a placut albumul ( cum l-ai facut). Tare sunt frumosi toti si nu-mi vine a crede ca aproape toti au 1 anisor. La uramtorii sarbatoriti le spun acum La mult ani! caci eu sunt deficitara la cap. timp.
Sanatate maxima:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004