Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by NinaB

lorema cum sa ma supar ca fata mea vrea sa faca curatzenie?

(emotionu cu rostogolitu de ras nu-l gasesc)

poate-o profeti ceva, mai stii?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am uitat sa va spun ca am completat la Povestea bazucului....

Ellen felicitari pentru aparitia povestii voastre pe prima pagina!!!

Aniela si voua pentru aparitia Inutzei in revista Mami!

Pupici.....fug ca am treaba multaaaaaa!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mai fetelor chiar ca tb sa facem un club...azi am fost sa fac cumparaturi la Cora..si cum nu aveam bani la mine am zis hai sa platesc cu cardul...asa amsi facut..am luat cumparaturile...am luat sibiletulde razuit..am castigat la tombola o minunata bricheta cu cora...si cand dau sa plec lunistita acas aud o voce nazala.."D-na Iana Aniela este asteptata ca casa nr.69"..ma gandeam ca nu aud bine...iar am castigat ceva..dar de unde...imi uitasem cardul la casa .

Cred ca am fost prea emotionata ca m-am intalnit la Cora cu Ale,Aissa si Tony...niste scumpi..Ale seamna perfect cu ei...este o DULCEATZA de fetitza .

Am vazut pozele noi cu Arthuras si Miron Radu..niste barbatzei adevarati .

Pufymic- spor lapregatiri, petrecere frumoasa maine si pupici dulci lui Alesio cel scumpic de la Inutza

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da mai, adevarul e ca pe Ina am recunoscut-o si am plecat de langa ai mei sa ma conving ca vad bine. Mi-a parut bine ca ne-am vazut chiar si asa scurt. Ale era tare obosita, noi fara suzeta plecati si ca sa fim siguri ca nu o uitam plecasem si fara carut. Ina e o frumoasa, mare si cuminte , nici nu ai fi zis ca e acolo, nu scotea nici un sunet fata de pisica mea miorlaita.
Sper sa ne intalnim si mai multe si planificat, nu pe fuga.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!
La multi ani! fericiti Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana!
naty, bine ca e sanataos tatal tau, Doamne fereste!
timea felicitari pentru cea de a 2 a printesa din casa, foarte frumos numele si interesant.

ellen felicitari pentru prima pagina

am culcat-o acum la 9,15 nu imi vine sa cred desi de la 3 nu mai dormise, imi era mila de ea, am intrat in casa de afara nu se putea tine pe picioare, nici nu a putut sa manance de somn
ne-am intalnit cu Alexia si Cristina afara, au mancat niste pietre, s-au dat in leagane si noi am inghetat de frig.
fetele sunt o harnica, ptiuuuu pupa-ma-s de laudaroasa, am facut mancare si acum la mare viteaza am tras si un salam cu biscuti
azi nu a fost chip sa stau si eu 3 minute la calc, numai gramada pe mine, cred ca inca o or gingiile de la maselute pana sparg toate colturile, m-a zapacit azi, pe la 3,30 dupa ce s-a trezit tot se maraia, i-am dat niste panadol, parca s-a mai potolit
va pup ma duc si eu la somnic

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu m-am lasat si m-am dus la doctor, buboaiele din capul lui Dami sunt de la tantari

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Miron Radu
Omar
Tristan
Alexandru Andrei
Sara Ioana

Multa sanatate si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!

Fetelor, eu am un copil suuuper marait si mofturos, nu mai vrea sa manance mai nimic, azi doar a ciugulit si noroc cu painea goala ca altfel lesina de foame.
Asteptam cu nerabdare sa iasa dintisorii care ne chinuie in asa hal!

ellen, felicitari pentru povestea Alexutei de pe prima pagina!!!

vorbiti pe aici de clubul mamicilor zapacite de copii mofturosi si plini de energie?Hop si eu!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Nu m-am lasat si m-am dus la doctor, buboaiele din capul lui Dami sunt de la tantari

si Stefan are bube de la tantari pe fata...si sunt atat de urate nu stiu cum se face ca de vreo saptamana incoace au aparut niste tantari mari si grasi...de nici pastilele nu le mai fac fatza....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

Slava Domnului c-a fost doar atat! Pupici pt. Damian cel frumos!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

La multi ani, Alesio Andrei! Sa ai o viata minunata, sa fii fericit, sa ai parte de cel putin atata dragoste in viata cata exista intre parintii tai! Si... sa-i placa mamei nora pe care o sa i-o aduci!

Revin cu o intrebare: fetele care ati tuns voinicii acasa, cum ati procedat? Si la frizeriile pt. bebei cum ii pacalesc, se merita sa incerc, ori sa ma astept si acolo la show?

ALEX cantaretul

Mergi la inceput