Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si a mea la fel Alina de abia astept sa o vad. Aseara la stirri arata una superba galbena nu stiu dc era de la noi.
Tanti grasanel tare baiatul tau. Sa o tina tot asa. Eu sunt nascuta pe 26.02
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, merci mult pentru incurajari, sa stiti ca eu sunt optimista. Acum stiu ca daca stau acasica linistita o sa fie bine si bebe o sa stea cuminte acolo la locul ei sa se faca mare mare.
Irina, da din cauza colului si a contractiilor pe care le am cam de la inceputul sarcinii si pe care le stapanaesc mai mult cu tratament mi-a zis dr. ca nu imi garanteaza mai mult de 35 de saptamani.
Va pupic pe buritci.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Super casa AStery!!!
Ii voi arata pozele ing. meu - Clau sa vedem ce zice.
Tanti felicitari pt. baby boy-ul grasunel.
Acum completez pe lista.
Vad ca suntem cateva in februarie. Eu sunt pe 14 febr.
Irina da-mi si mie anul nasterii tale, sa te trec pe lista.
Ma bucur sa aud ca Ioana e bine.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, am vorbit cu Ioana T. E bine, doar ca si-a mutat mobila prin casa si nu a reusit sa isi puna netul. Va pupa pe toate si va multumeste celor care ati intrebat de ea.
Mama, Kiki ce casa misto. O sa creasca bebe in aer curat .

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multmuesc mult fetelor!!!
marchplayer, Toanca imi zice sotul meu asa ca m-am obisnuit.....

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pentru fetele de pe forum, sa nu uite cat de pretioase sunt

Pana cand Dumnezeu a creat femeia, El era deja in a sasea zi de lucru
peste program.Un inger a aparut si a spus:
"De ce iti ia asa de mult timp sa creezi femeia?
Dumnezeu a raspuns:Ai vazut planul meu pentru ea? Trebuie sa fie in stare sa functioneze dormind si mancand pe apucate, sa poata tine 2 copii deodata in brate, sa aiba un sarut cu care sa vindece de la un genunchi zgariat la o inima zdrobita.Sa poata lucra 18 ore pe zi si sa se poata vindeca pe ea insasi cand e bolnava.
-Va mai fi in stare sa gandeasca? a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns: " Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca, va fi in stare sa rationeze si sa negocieze. " *

Apoi ingerul a observat ceva, a intins mana si a atins obrazul femeii...
-Hmm se pare ca ai o scurgere in modelul asta...
-Nu-i o scurgere,l-a corectat Dumnezeu, "asta-i o lacrima! "
-Lacrima?! de ce?
Domnul a raspuns:"Lacrima e felul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, dragostea, singuratatea, supararea si mandria. "

-Ingerul a fost impresionat:"Doamne, femeia asta e o creatie uimitoare!
-Si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Ele trec prin dificultati si ele poarta poveri, dar mentin fericirea, dragostea si bucuria. Ele zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga, plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Totusi sunt puternice cand crezi ca nu mai au nici o putere. Stiu ca o imbratisare si un sarut poate vindeca o inima franta. Femeile vin in orice forma, marime si culoare. Ele vor conduce masini, vor zbura, vor merge,vor alerga sau iti vor scrie tie un e-mail :)

Femeile au lucruri vitale sa spuna si totul sa daruiasca. TOTUSI, DACA
EXISTA O SLABICIUNE IN FEMEIE, ACEASTA E CA ISI UITA VALOAREA.

Deea, 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Raluca sper ca doctorul tau sa se insele si sa faci minim 38 de saptamani.Iar in legatura cu Ioana sper sa intre cat mai curand ca ne-a ramas datoare cu o reteta cu un nume doar de ea stiut si doar de ea pronuntat.
Giova data nasterii e 26.02.1978.
Da Deea mi-ar place mai mult sa mai cugete si altii la vorbele astea si sa le ia in serios ( mai ales barbatii aia mai neciopliti).
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata gravidutze,

La Multi Ani fetelor care isi serbeaza ziua de nastere astazi Sa aveti bebei sanatosi, frumosi si destepti
Bianca ne rugam pt. Ayumi sa aiba putere sa treaca peste problema asta, sa creasca mare si frumoasa
Tanti felicitari pt. baietelE un grasunel
Astery o sa iasa o casa superbaSa o stapaniti sanatosiMi se parea cunoscut numele Vernesti insa mi-am dat seama ca nu stiu pe unde este si de fapt ma gandeam la Casa Vernescu
Bee ma gandesc de multa vreme la ciocolata cu lapteAm incercat acum o luna si ceva doar un patratel si mi-a fost foarte rau din pacateCand o sa fiu in regula si eu ca toate gravidutzele in perioada mea, o sa fac o tava de ciocolata de casa
Giova e perfect ca ai luat kg doar pe burticaEsti o fericita
Irina ai dreptate ca arata super Catalina dar nici cu tine nu mi-e rusinePacat ca nu pui poze pe forum ca esti frumoasa
va pup, servici usor mamicilor

25 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele, am reusit sa pun doua poze cu burtica....
Sa-mi spuneti ce parere aveti.
Bee pe 11 ma duc la ecografie si abia astept sa-l vad pe bebe

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Monica!!! Cum te simti azi?
Chiar asa Irina, de ce nu pui poze pe forum sa te cunoastem si noi. Am trecut data nasterii pe lista.
Toanca nu vad nici o poza cu burtica.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput