Ce aparate foto digitale imi recomandati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by candy24

Noi ne-am luat Cannon A 95 si suntem foarte multumiti de el.

Ramona

Si eu am de cca 10 luni si sunt f. multumita de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Pe mine m-au ajutat foarte mult sa ma hotarasc asupra modelului, informatiile de pe siteul:

http://www.dpreview.com/

au reviewuri, comparatii intre aparate, forum, etc.

Si sa faci multe poze frumoase, orice aparat ar fi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns night_elm spune:

salut
nu stiu daca ti-ai luat sau nu intre timp aparatul foto. eu am cautat mult unul care sa fie pe placul nostru si la un pret rezonabil si ne-am luat un Fuji finepix s3500 de care suntem foarte multumiti.
http://www.digitalmall.ro/index.php?mod=detaliiaparate&id=214&PHPSESSID=f0098fc5e63ec072092ca36b709b7a71

il gasesti si la pret mai mic in alte magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Cannon Ixus30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Acum 2 luni noi ne-am luat Olympus din Duty Free cu 250 EUR. Are memorie 32MB, zoom digital 4X, rezolutie 5 megapixeli... Suntem super multumiti de el, iar pozele ies excelent.

Iti recomand aparate cu rezolutie peste 3X megapixeli (ies pozele foarte bine) si zoom peste 3X (ca sa-ti iasa ok si pozele facute de la departare)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Noi am luat aparatulCannon A 95 ) de la www.emag.ro ,am facut comanda si a doua zi ne-am dus si l-am luat.Au si comanda online ,vine acasa si iti aduce produsul cu factura si tot ce trebuie la el.Au preturi foarte bune ,noi l-am luat la 11000000 iar la Germanos era 16000000 deci o diferenta destul de mare.Fac si rate dar mai bine intri pe site si te uiti.La 2 saptamani ne-am luat si card mai mare.Sunt foarte multumita de el si il recomand cu placere.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Noi avem Canon si sunt ff multumiti de el.

Mergi la inceput