INSELACIUNE! -SARA LIONTE sau FUND.PE ARIP.MUZICII

INSELACIUNE! -SARA LIONTE sau FUND.PE ARIP.MUZICII | Autor: mamiFlori

Link direct la acest mesaj

Am fost inselata de acesta Sara Lionte care e profesoara de dans a Fundatiei Pe aripile muzicii. Am inscris-o pe fetita mea la ea si dupa o luna de activitate la Sc. 70 si Sc. 186 ne-a spus ca intra in concediu dar ne roaga sa platim in avans taxa pe 2 - 3 luni ca trebuie sa depuna garantie pt licitatie pentru sala. I-am dat 1.800.000 de lei (1200000 cu chitanta ca pt ceilalti m-a dus cu vorba). Dupa 1 sept am inceput sa o sun pe mobil dar nu am mai dat de ea. Mergand pe fir am aflat ca a disparut pur si simplu, nimeni nu a mai vazut-o din august.
Daca mai sunt parinti care au mai avut de aface cu ea, va rog scrieti-mi pt ca va pot da amanunte si poate ma ajutati sa aflu mai multe pt ca nu am de gand sa las lucrurile asa!
Nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni care fura banii pe care ii investim uneori cu mari eforturi in micutii nostri
Florina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Iti dau o mina de ajutor:

FUNDAÞIA CULTURALÃ "PE ARIPILE MUZICII"
Profesor Coregraf: Sara LIONTE
Tel.: 0268/320535
Contact
Str.Pârâului 11, b.S26, sc.I, ap.3, Braºov, 500260, judetul Braºov Tel.: + 40 (268) 320535

Are un cuib si in Bucuresti, gasit de mine pe un site francez:

Informations d ordre général
Annonceur sara lionte
Email Contacter l'annonceur
Adresse str,Plt.Petre IonescuNr 51
Code postal 20005
Ville bucarest
Téléphone 0724420128
Profession coreografe
Vous êtes une femme
Déjà vécu en colocation oui
Loyer maxi 400
Nombre de colocataires maxi 3
Lieu (ville, quartier...) paris
Activité principale coreografee,professeur danse
Avec un animal non
Fumeur non
Avec enfant non

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Adriana, iti multumesc pentru mesaj! Adresa si telefonul din Brasov le-am gasit si eu pe internet. Am sunat la Brasov si acest nr. de tel. nu exista. Am intrebat si la informatii Brasov, si la aceasta adreasa nu apare nici Fundatia nici Lionte ca persoana fizica.
Nr. 0724/420128 este nr. ei de telefon pe care mi l-a dat cand am inscris fetita, dar nu mai raspunde de mult pe el. De fapt nici nu suna - e inchis mobilul, sau poate a abandonat numarul. Insa de adresa din Bucuresti nu stiam (Plt.Petre Ionescu). Sper sa imi ofere o alta pista...
Multumiri! Florina

Mergi la inceput

Draga mea,

Se pare ca profesoara de cortegrafie este profesoara in ESCROCHERIE...
Numarul de telefon al Fundatiei cu sediul in Brasov este, de fapt, al
AGENTIEI DE TURISM TOUROPERATOARE MEMBRU ANAT
AGENTIA BRASOV
STR.15 NOIEMBRIE NR. 92 SC.A AP.4 PARTER (LINGA BCR )
TEL/FAX 0268-320535
0788297444 0744356975
PERS. CONTACT D-RA MONICA ZAVAL
Sun-o pe mobil pe d-ra Zaval si vezi daca are vreo legatura cu Sara Lionte.

Pe de alta parte, adresa din Bucuresti eu am gasit-o pe un site francez de imobiliare:
http://66.249.93.104/search?q=cache:DaXEaLmhuJkJ:www.dualcoloc.com/detail.php%3Fsiteid%3D161++%22sara+Lionte%22&hl=ro

unde, pe 30 iulie 2005, madama anunta asa:
Contenu de l annonce
"je suis coreografe de professionne et professeure du danse pour les enfatnts,et je va venir pour faire aussi en etude sur la danse,se pour cela que je cherche en chambre a louee ,se qui m,interesse se qoue doit etre dans le calme,et biensur pas de probleme pour la conlocation,je doit arrivai apres 15 juieet,voila.e vous remercie d,avance pour votre reponse.A bientot a la plaisir de vous dire Sara Lionte"

Daca as fi in locul tau, m-as adresa politiei (IGP - Sos Stefan cel Mare). Ai avut de-a face, cel mai probabil, cu o individa care nu ti-a tras numai tie teapa...
A, si as mai face ceva: as cere explicatii conducerii scolii cu ajutorul careia ea a ajuns la voi, parintii. Eventual, scoala va poate ajuta sustinindu-va in plingerea pe care o faceti la Politie.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Draga Adriana,
In primul rind vreau sa iti spun ca de la scoala 170 mi-au spus ca avea de gind sa plece in Franta. Asa ca anuntul gasit de tine se potriveste perfect cu ceea ce aflasem eu!
Am sunat deja la Politia capitalei si am vorbit cu o tipa care cu o voce plina plictis si usor agasata m-a trimis sa fac o reclamatie la politia de sector. Oricum, pentru un prejudiciu de asemenea valoare politia nu isi va misca nici un deget. Din pacate, inca nu am reusit sa iau legatura cu nici un alt parinte, asa ca nu am cu cine da ma unesc. Scolile nu au fost prejudiciate asa ca nu se vor baga.
In schimb, ma gindesc daca nu pot sa fac altceva. Daca m-ai ajuta sa-i urmaresc anunturile din Franta (daca vor mai aparea) ma gindesc sa bag pe internet un mesaj de avertizare in limba franceza in care sa spun ca sunt un parinte din Romania si ca este o escroaca, asa ca sa se fereasca de ea.
Nu stiu sa folosesc internetul ca modalitate de cautare decit folosind Google, pe cautare pe cuvint.
Crezi ca se poate realiza asa ceva?
Daca ma vor contacta si alti parinti si vor fi de acord, am sa fac totusi reclamatia la politie.
Iti multumesc inca o data pt ajutor si iti sunt profund recunoscatoare!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Contacteaza si tu o televiziune. Ei sunt avizi dupa subiecte de genul asta , Si apoi se vor sesiza si ceilalti parinti care au luat teapa fiindca daca a plecat in Franta nu i-au fost destui banii tai....

Mergi la inceput

Cei de la Politie sunt niste naivi, dac-as imagineaza ca Sara asta s-a deplasat in Romania numai ca sa-ti faca tie un prejudiciu de 2.000.000 de lei...
In fine, nici nu m-asteptam sa-i vad in actiune.
Cred ca acum, ajunsa in Franta, Sara va incerca sa pacaleasaca alti oameni. Eventual, pe romanii de acolo, daca a vazut ca i-a mers aici.
Intra pe site-ul http://www.franta-romania.com/

Incearca si pe http://www.police.online.fr/index.php

Mergi la inceput