Unde duceti copiii la gradi in Brasov?

Unde duceti copiii la gradi in Brasov? | Autor: Corina75

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Unde va duceti copilasii la gradinita in Brasov?
Exista gradinite particulare?

Multumesc pentru raspunsuri.
Va urez spor in toate
Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Buna Corina,

Baietelul meu merge la o gradi particulara pe Lunga. Gradinita este cu 'predare' in limba germana (cred ca nu am auzit de gradi particulara in Brasov care sa aiba alta limba de 'predare') si este de 8 ore. Am auzit ca mai este o gradi particulara pe Verii (nu stiu exact la ce numar) și auzisem ca are si 4 si 8 h. Mai este una prin Schei, dar iara nu stiu unde exact.

Numai bine,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Corina,

Noi acum suntem la scoala in clasa I dar am fost la gradinita nr 22 de pe Lunga. Program 4 ore, lb germana. Sunt trei grupe cu 3 educatoare super. Dar tebuie sa inscrii copilul din timp ca nu prea sunt locuri, e foarte solicitata.
La particulare nu te pot ajuta.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Multumesc mult lui Vio si Luminitei

Corina (mama lui bebe Andrei 24.11.2004)

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna Vio,

Cum e la gradinita de pe Lunga?
Program/educatoare/preturi?
Multumesc,
Corina

quote:
Originally posted by vio

Buna Corina,

Baietelul meu merge la o gradi particulara pe Lunga. Gradinita este cu 'predare' in limba germana (cred ca nu am auzit de gradi particulara in Brasov care sa aiba alta limba de 'predare') si este de 8 ore. Am auzit ca mai este o gradi particulara pe Verii (nu stiu exact la ce numar) și auzisem ca are si 4 si 8 h. Mai este una prin Schei, dar iara nu stiu unde exact.

Numai bine,
Vio

Corina si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Buna, Corina!

Pe fiica-mea cea mare o duc la gradinita Heidi, pe str.Carierei. Gradinita este particulara, cu predare in limba germana. Este al doilea an cind merge acolo. Au atit program lung (8-9h), cit si scurt - pina dupa masa de prinz (iei copilul pe la 13.30). Gradinita este in curs de acreditare (ma rog, deocamdata autorizare si intrare sub supravegherea ME, ca am inteles ca s-a schimbat legislatia cu privire la acreditare). Daca doresti detalii (costuri, activitati extra etc.) te rog da un PM.
In ceea ce priveste cealalta intrebare a ta, daca exista gradinite particulare in Brasov, da, exista, si nu putine, si in marea majoritate (daca nu chiar toate) cele particulare au program de predare intr-o limba straina. Cele de care am auzit eu sint de limba engleza sau germana, n-am auzit nimic de franceza (dar asta nu inseamna ca nu exista). Din cite imi amintesc sint vreo 20 de toate. Iarasi, daca doresti o lista se poate rezolva, da-mi de stire pe PM. Oricum, banuiesc ca faci o prospectare pentru anul viitor, ca anul asta...nu stiu daca mai gasesti loc, cel putin la cele de stat, mai ales la cele de stat cu predare in limba germana nici o sansa. Exista gradinite in Brasov la care locurile sint rezervate pe doi ani inainte, stiu ca e greu de crezut, dar asa e.
Succes in alegerea celui mai bun loc pentru puiul tau!

"Copiii tai nu sunt de fapt copiii tai. Ei sunt fiii si fiicele vietii insasi. Ei vin prin tine, dar nu de la tine. Si, desi sunt cu tine, nu-ti apartin. Le poti oferi dragostea ta, dar nu si gandurile tale, caci le au pe ale lor. Le poti gazdui trupurile, dar nu si sufletele. Caci sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care tu nu o poti vizita, nici macar in vis."
Kahlil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Corina75 eu mi-am dus copilul la gradinita nr. 28 de pe str. Agriselor (unde are si Sc.5 un corp) 4 ani si am fost foarte multumita. Am avut o relatie deosebita cu educatoarele (si nu ma refer la pompat cadouri), tinere si care au pus foarte mult suflet in educarea copiilor. Serbari, iesiri cu parintii si copiii, totul a fost minunat.
A facut doar engleza, dar nu e cu predare in lb. engleza.
Acum e cls.I la Sc. Nr.5 si face germana acolo.
Vad ca ai primit raspunsuri doar de la mamici cu germana.
Pe pustoaica mica as vrea sa o dau insa la o gradi cu predare in lb. germana.
Liviab si eu as fi interesata de gradinitele in lb. germana si cat costa. Daca poti sa imi dai detalii iti sunt recunoscatoare!

COPIII MEI
Eli cu Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput