Bona de weekend

Bona de weekend | Autor: Sasha.p

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o rugaminte : am nevoie de o persoana la care sa pot apela pentru cateva ore in weekend sa stea cu baietelul meu. Asa cum mai ziceam pe la alt subiect a inceput "sezonul" nuntilor si botezurilor si chiar nu avem pe nimeni disponibil sa vina sa stea cu Sasha (2 ani si 1 luna).
Stiu ca e o rugaminte mai ciudata, dar poate reuseste cineva eventual sa imi "imprumute" o bona pentru cateva ore.
Sasha merge la gradinita cu program prelungit, deci nu va ganditi cumva ca vreau o bona fulltime. Am avut, a plecat din tara si am renuntat definitiv la idee in favoarea gradinitei, mai ales ca vine iarna si nu mai sta asa mult in parc, acasa s-ar plictisi in mod sigur pentru ca este un copil foarte energic.

Multumesc anticipat,

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Si eu am aceasta problema din cand in cand. De regula apelez la prieteni/rude, insa uneori am nevoie prea des si nu pot ingrosa obrazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si noi mai avem nevoie din cand in cand. De exemplu saptamana trecuta. Sau asta. Le rezolvam in sesnul ca ne achitam de obligatie doar prin prezenta unuia din noi.
N-avem pe nimeni, nici rude, nici vecini dispusi, nici nimeni, iar prietenii mai vechi au disparut de mult - li s-a parut nasol ca la noi in casa nu se mai poate pierde vremea, fuma sau juca rummy pana dimineata! ba iti mai si oracaie copilu in cap! deci am renuntat la vizite, deci aia n-au fost prieteni.
ASa ca asteptam sugestii, poate are careva vreo idee! facem cu randul
O nedumerire am: fi-mea merge la gradinita, dar nu stiu daca acasa ar sta cu o persoana practic straina. As face insa o proba....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Am mai apelat si eu dar vorba Lyadei nu pot sa ingros obrazul, mai ales ca cei la care pot apela, in speta o vara de a mea, vrea sa il duc ei acasa nu sa vina ea la mine, iar Sasha nu prea sta fara noi in case "straine".

Anka - ai dreptate, daca nu ne ajuta nimeni, facem cu schimbul ca oricum ai nostri copii se iubesc (cel putin Sasha ! ).

Si totusi mai astept sugestii !

Anca si BB Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Prin ce cartier locuiti????

Mergi la inceput

Noi stam pe Calea Calarasilor, sector 3.

Anca si BB Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Si eu am aceeasi problema insa cu sambata dimineata - lucrez si pana acum venea bona pe care am avut-o dar sambata recuta a fost ultima. Au zis la gradi ca poate fac o grupa si ptr. sambata dar cred ca mai dureaza, pentru asta ar trebui sa fie mai multi doritori UFF!!!. Iar seara noi nu am mai iesit de ....e prea mult timp de atunci. S-a mai dus sotul meu la cate o chstie obligatorie, dar a stat cam pe ghimpi, a venit foarte rapid, sau le-am trimis un cadou ceva etc...
Fetelor mie mi-e dor de o seara in oras...dar cred ca n-o s-o am prea curand. Pupici
PS: Am crezut ca ati gasit voi o rezolvare... Am incercat la baby-sitting dar stau in dubii pentru ca dupa ce ca e scump nu cred ca va sta Raducu cu cineva pe care nu l-a vazut in viata lui, si in weekend e mai problematic sa gasesti pe cineva care sa vina mereu....

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Voi vreti ca persoana sa vina la voi sau sa il duceti pe bebe la ea ? cred ca va pot fi de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Mama ar vrea sa fie bona "de ocazie" adica atunci cand cineva vrea sa se duca la o petrecere sau apar situatii neprevazute ea ar putea sa stea cu copilul(copii)!Ar putea sa ia copilul de la gradi si sa stea cu el pana vin parintii.Ea isi doreste foarte mult sa munceasca si cum ii place sa lucreze cu copii ar fii ideal pt.ea!

Cine este interesat/a sa-mi scrie!

pupic!

Mergi la inceput

Mie mi-ar conveni pe de o parte sa vina acasa pentru ca numai acolo sasha se simte in largul lui. Daca e de dus, as mai putea apela din cand in cand la cineva dar nu sta. In momentul in care iesi pe usa si il lasi acolo incepe sa urle. Si face asa inclusiv la vara mea acasa unde a tot fost cu noi, ei au venit la noi acasa deci ii cunoaste. Deci asa ar fi cel mai bine pentru copil.
Pe de alta parte, trebuie sa cunosti persoana pe care o lasi pentru prima data singura cu copilul in casa. Daca nu personal, macar sa ai ceva referinte, bona cuiva, mama, etc.
Livia - spune-ne ceva despre mama ta, i-ar conveni sa vina la mine sau are destula energie sa o las intr-un parc cu el ?

Anca si BB Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

exista acest serviciu la unele agentii de recrutare bone. Cred ca blu servicii are (www.blu.ro). Am o colega care a apelat la serviciile lor cand a avut bona bolnava si au fost multumiti...

http://community.webshots.com/user/mihaela7373

Mergi la inceput