Emailari cazi de baie
Dragilor,
M-am mutat de curand intr-un apartament inchiriat, unde cada arata groaznic. Cum nu pot si nici nu vreau sa o schimb (avand in vedere costul investitiei), m-am gandit sa o emailez. Stiti cumva vreun mester care emaileaza cazi sau si mai si... stiti cum pot sa fac asta singura?
Leah
Raspunsuri
joxy spune:
...si eu vreau, dar de la cineva care si-a facut emailare(singur/firma) la propria cada, nu din auzite. Si cat a costat ?
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Freia spune:
RO-BIT, telefon 242.14.75 la recomandarea lui bogdanai care a folosit serviciile. a fost un subiect prin august 2004 despre asta la Lectii.
Freia si Alexa
Burtocika spune:
Da, eu mi-am facut cu ei. Acum vreo 3 ani m-a costat cam 2.500.000, dar acum cred ca e mai mult.
Eu am fost multumita, dar trebuie sa marturisesc ca n-am prea folosit cada ... decit la evacuat apa plina de zoaie de la masina de spalat rufe, a carei furtun varsa in cada.
In zona in care se aduna zoaiele se murdareste, evident, si trebuie curatata mai des.
Teoretic, cada ar trebui curatata numai cu detergent lichid si stearsa cu cirpa uscata, ca sa nu ramina picaturi de apa. Practic, nebun sa fii sa faci chestia asta ... Eu am curatat-o bine mersi cu Cif crema si pare OK.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Burtocika spune:
S-o faci singura ... nu prea merita si rezultatul nu stiu daca e pe masura chinului.
Operatia consta in: curatarea cazii, care se face cu un solvent special (atentie, e foarte toxic si miroase groaznic); aplicarea vopselei tip email, o rasina care si aia miroase oribil, si care trebuie sa stea 2-3 zile sa se intareasca.
Atentie, la aplicarea vopselei trebuie sa fiti atenti sa fie cit mai putin praf in casa, altfel intra particule mici si ramin zgrunturei.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Leah spune:
2,500,000 acum 2 ani mi se pare mult, acum poate ca e dublu si nu cred ca merita...
Chiar ieri am deschis o revista (Practic idei pt casa si gradina) si era o cititoare care descria cu amanunte cum si-a reconditionat cada de baie. Nu parea greu si din poze se vedea ca i-a reusit, asa ca probabil voi incerca si eu. Costul total al materialelor se ridica la vreo 600,000 lei, simtitor mai ieftin decat pretul de firma.
Daca imi iese, va fac si voua ! dar mai ieftin.....