IASI -preparator limba italiana

IASI -preparator limba italiana | Autor: danangie

Link direct la acest mesaj

Buna.

Sora mea cauta o studenta, profesoara de limba italiana pentru fetitza ei: GIULIA de 6 ani. Un copil foarte destept si care prinde repede. Sambata si Duminica. Cunoasteti pe cineva?
A, da....e valabil pentru cei din IASI.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary Oz spune:

Buna, sunt Mary, nou venita, nu am reusit sa citesc tot pe forum insa am vazut postul tau si ma grabesc sa-ti raspund. Noi nu mai suntem in Romania ci in Australia insa fosta mea colega este studenta la Italiana - Engleza(an IV)-Univ."Al.I.Cuza" Iasi, o fata foarte desteapta si draguta. Numele ei este Oana Maxim, numarul de telefon este 0743 833543, sper ca nu si-a schimbat numarul de telefon, oricum ii scriu si eu imediat un mesaj.
Bafta Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY multumesc de mesaj. Zilele astea am fost si cu capul in nori si abia acum am intrat sa vad daca a lasat cineva vreun mesaj. Da. Ma intereseaza. Eu dau nr. de tel surorii mele. Tu ai aflat cumva daca prietena ta accepta? O poate suna sora mea? Nu e nici o problema? Inca odata multumesc.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary Oz spune:

Buna,
I-am scris Oanei, nu am primit inca raspuns, probabil nu si-a verificat mesajele inca, insa Oana sta in gazda la mama mea, in Iasi, daca cumva are numarul de mobil schimbat iti dau si numarul de telefon fix al mamei mele unde o puteti contacta :262618, fam. Telehoi. Oana o sa fie de acord, ei ii plac copii; in aceasta vacanta a fost la mama ei in Italia.
Numai bine
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY inca odata multumesc pentru raspuns. Am sa dau nr. mamei mele.

Mergi la inceput