Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Si pentru oooffff topicul de mai sus, adaug cugetari despre copii:
" Cand vezi sufletul curat si nevinovat al unui copil, iti vine parca sa zici ca orice mama este 'nascatoare de Dumnezeu'."
"Copilul aduce pace intr-o casnicie tulburata; cuviinta si cinste intr-o casnicie dezordonata; ordine si economie intr-o casnicie risipitoare. In fata acestei creaturi curate si nevinovate, patimile tac, viciile se ascund, familia se purifica."
"Dumnezeu vrea intotdeauna sa se intrupeze in om, in cei care sunt demni de asta."
"Atunci cand un copil spune: Mi-e foame! sau Vreau sa dorm!, el ramane aproape un animal; dar cand spune: Iata ce am facut in aceasta dimineata!, incepe sa devina om."
"Copiii nu au nici trecut, nici viitor si - ceea ce nu ni se intampla noua - ei se bucura de prezent!"

OOOO, dar sa-mi dau jos ochelarii de pe nas, sa-mi arunc roba, sa-mi pun condurii si sa purced la vals, caci cu dansul ma inteleg la fel de bine ca si cu poezia.....
Natashica.... dansezi???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Dansez, cum sa nu! Cu tine cred ca voi pluti pe aripi de vis.

Mergi la inceput

Si pe umerii lui Peterpan si in bratele mele.... asta e culmea extazului.....

Peterpane ne inchiriezi tu palatul tau pentru seara aceasta????
E ziua Printesei....
Am o poezie "Printul Adorissimo", dar...... nu stiu daca mai sunt la moda poeziile cu printi.....
Greule, Titelule cum mai stati cu pulsul??? Putem si vorbi in timp ce dansam!!!! In Aviatiei sunt niste focuri de artificii.. si impreuna cu muzica asta..... sunt intr-un extaz... mai ales ca ma cred si gravi..... si mai si dansez cu voi... si cu Natashica , pe umerii lui Petrespan........ iar slipii cu ingerasi ai lu' Greuuuu....
Natashica poezia e lunga rau (e un basm poetic....), dar o selectie mica tot fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Nu-mi pune imaginatia la incercare! Acum, cand Greuceanu este in slip!

Spune poezia, printii calare pe cai albi sunt etern la moda!

Mergi la inceput

La palat azi e zi de sarbatoare, cum n-a fost niciodat',
Caci Printul Adorissimo veste-n tara de ieri a dat,
Ca vrea sa afle-n lume o fata, care sa il cucereasca,
Prin graiul ei fermecator, o fata care sa-l vrajeasca.

La vestea cea mult asteptata, printese din lumea inalta
S-au grabit inspre palat, fiecare stiindu-se inarmata
Cu un talent cuceritor, harazit doar unui print fermecator.
Iar ca Adorissimo nu era print mai potrivit dorintelor...

E vorba despre directorul unei companii, care face casting pentru postul de secretara blonda...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Adevarul e ca nimic nu se compara cu un pian.
(am carat unul pe scari).
Lasand gluma la o parte, e magnific.
Tre sa-mi mai iau ceva pe mine ca e periculos doar in slip si adidasi(astia pt Fuga lui Bach)si vorba aia unii au imaginatie.
Eu cu pulsul stau f bine 4 batai pe minut (sau nu e bine) relaxat complet.

Mergi la inceput

....4 batai pe minut....in numele Tatalui, si-al Fiului, si-al Sfantului Duh, AMIIIIN!!!

Pot sa-ti ofer o esarfa sa-ti acoperi salele....... ca poate te doare spatele de la pianul acela.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Culmea e ca blonda era, dar dupa 7 zile am trimis calaul sa-i scurteze capul. Acum tot fara secretara sunt. Fortezi rima doar ca sa-mi sara-n ochi ?

Mergi la inceput

NU stiam unde s-a asezat musca aia afurisita.....
In poezia mea nu e nici un calau, din contra....
E un happy end.... si-un adanci batraneti..., dar daca zici tu ca rima mea e fortata si chiar cu intentie vadita..... ma abtin sa-ti mai spun care e cheia succesului in materie de printese (pe-a mea o cheama Eroseea).........
Ia sa te vad cum stii sa te rogi de o femeie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara !

Am 2 ore de cand incerc sa-l conving sa faca spermograma. Si nu vrea!! Zice ca ai lui sunt educati. Cred ca nu vrea sa accepte ca Gigeii lui ar putea sa fie

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput