Kalanetika

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Please,please,please !!!
Vreau si eu exercitiile ... ca de... am de unde sa dau jos ....
Mersi mult !!!

Mamica Adriana impreuna cu fetitele Ana-Andreea si Paula-Cezara va doresc numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Se pare ca nu citesti cu atentie ....
In fine ....ia de aici!

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salutari tuturor!

Eu am facut astfel de exercitii la o sala de aerobic din Bucuresti - din pacate antrenorul a plecat din localitate, dar cine stie, puteti intreba acolo daca se mai tin - e vorba de Centrul de Sanatate de la Budapesta, dar nu asta e important, important e ca sunt SUPEEEEER!Asta daca va tin curelele! Sunt foarte grele, tocmai pentru ca se bazeaza - dupa cum zicea cineva - pe miscari f.f.f.lente.Propriu-zis trebuie sa "intepenesti" intr-o pozitie si nu e usor, credeti-ma!
Insa cica ar fi cele mai bune exercitii pentru celulita! Eu vi le recomand cu toata caldura! Eu am dat jos f.rapid in acea perioada.
De regula insa astfel de exercitii se combina cu aerobic sau mai bine, cu cardio-fit (juma ora cardio, juma ora kallanetics), tocmai pt.a incalzi corpul bine la inceput si a pune in miscare toata circulatia sagvina (pesemne).

Pupici si...po mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Buna fetelor! Eu stiam despre aceste exercitii de cand eram in Romania. Aici m-am reapucat de ele dupa ce am nascut pentru ca stiam ca zonele cu probleme nu dispar fara exercitii . Eu consider exercitiile Callanetics extrem de eficiente . Intr-adevar sunt dificile dar trebuie sa le faci treptat , in loc de 100 de ori, executi la inceput doar de 20, 30, 50 ori un exercitiu.

Aici am cumparat dvd-ul si cartea, pe care le-am si trimis unei fete de pe Forum in ideea de a le da si altor "forumiste" . Stiu ca ele s-au intalnit la un moment dat, deci cele interesate ar trebui sa faceti "sapaturi" si poate puteti sa obtineti dvd-ul .

Andreea

Mergi la inceput

...si pt simi..vad ca locuiesti in Canada asa ca cred ca poti sa-l comanzi pe amazon fara probleme..recomandarea mea este sa-ti iei dvd-ul pt ca este mult mai bun decat cartea si te ajuta sa intelegi mai bine cum se fac exact aceste exercitii.

Multa bafta!
Andreea

Mergi la inceput

...si inca ceva...dintre toate dvd-urile lui Callan Pinckney (cea care a creat aceste exercitii) iti recomand "10 years younger in 10 hours" , un program f. eficient care dureaza o ora si include toate zonele cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Si eu sint fan Callanetics. Stiu de aceste exercitii inca de vreo 3 ani. Ma reapucasem de ele cam la 9 luni dupa ce am nascut, si numai intr-o luna am reusit sa-mi subtiez talia cu 7 cm, iar soldurile - cu vreo 4 cm. Si nu e vorba doar de slabit, liniile coprului devin mult mai armonioase, muschii mai fermi, iar celulita se diminueaza vizibil. Desigur, e nevoie de perseverenta. Partea frumoasa e ca nu e nevoie sa faci exercitiile in fiecare zi, ci mai intii de 3 ori pe saptamina, iar peste o vreme, dupa ce obtii rezultatele dorite, se poate trece la 2 ori sau chiar 1 data pe saptamina, pentru mentinerea rezultatelor. Ca slabitul sa se faca mai intens, e recomandat sa nu se manince nimic cu o ora inainte si 1.5-2 ore dupa exercitii.
Recomand tuturor aceste exercitii, rezultatele rapide o sa va bucure si insufleteasca sa le faceti in continuare.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Doamnelor, DC nu incurajeaza pirateria si voi cam asta faceti. Daca exercitiile astea nu se gasesc de downloadat la liber de pe un site (si nu ODC), va rog sa nu le mai cereti si nici trimeti.

O sa las subiectul deschis doar ca sa impartasiti pareri despre exercitiile astea si efectele lor.

Orice noua incercare de a cere/primi o sa fie si pedepsita si va fi stearsa si postarea.

Multumesc pt intelegere.

PS. Stiati ca de cite ori va scrieti adresa de mail undeva pe net (cum ar fi acum, pe forumul DC), va inscrieti oarecum automat in bazele de date pt spamuri? Exista programele pe net care scaneaza tot ce contine @ si inregistreaza ce gasesc ca fiind o posibila adresa de mail...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si eu le-am incercat in urma cu cativa ani cand au aparut in "Formula AS" in unul din suplimentele lor. Am fost super incantata de rezultate, dar am muncit de mi-a sunat apa'n cap si mi-au scos untul din mine. Din pacate acu nu mai am puterea cu pricina ca m-a zapacit fiu-meu de oboseala, dar sper sa ma reculeg si sa ma pot reapuca de el ca e maaaaaaaaaaaare nevoie.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

As dori si eu exercitiile va rog.andra_retezeanu@yahoo.com

Mergi la inceput