Coaja pe pielea capului!!!
Raspunsuri - Pagina 5
pisi_ella spune:
Am vrut sa zic "SE FAC din ce in ce mai mari", nu "SE FACE" 
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
CristinnaP spune:
Dragilor, atentie si la cojitele care apar pe scalp dupa spalarea parului! Ele indica folosirea unui sampon cu PH nepotrivit. De ex. la mine, care am pielea uscata, dar parul f. gras, folosirea unui sampon cu PH neutru (J&J)nu a fost deloc benefica>par frumos si coji in cap! Asta se intampla acum multi ani...acum folosesc sampoane pt. par normal (tot ma spal la 3 zile, dar n-am ce face:am par putin, subtire, gras...si blond!)-de ex. Garnier, care e mai acid, vad ca nu-mi face rau...mai sunt si cele de la Elmiplant (musetel, galbenele- blande si f. bune!)
Va pup si sanatate multa!
tomecica spune:
pisi ella incearca cu ELOCOM la subrat.Si nu mai folosi deodorante o perioada. Si spala-te cu un sapun pt. bebelusi ca nu usuca pielea.
sanatate multa
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
tomecica spune:
pisi ella pt mincarimi incearca cu mixtura mentolata
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
pisi_ella spune:
Tomecica, multumesc mult. I-am spus sotului sa cumpere Elocom.
IN ceea ce priveste mixtura...cred ca m-as urca pe pereti de usturime....CONTINE ALCOOL!!!!!!!
Am facut prostia sa ma dau cu un deodorant care continea alcool si am urlat de usturimeeeee!!!!!!!!!
Pielea e foarte iritata...am facut prostia sa ma scarpin!!
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
DanaRosu spune:
Draga Ella, eu am scapat de cojile si ranile de pe pielea capului cu banalul sapun cu sulf, uite si doua variante: www.musetel.ro/produs/1211/Sapun-Harrogate-cu-sulf" target="_blank">Sapun cu sulf1 si www.naturaplant.ro/produse/1289/Sapun_cu_sulf" target="_blank">Sapun cu sulf2, ele fiind recomandate pentru diverse afectiuni dermatologice. Eu il folosesc facind spuma intii in palme dupa care frictionez doar pielea capului si radacinile parului, nu parul pe intreaga lungime, pentru ca il ususca destul de tare. Iar pentru a mai scapa de mirosul de sulf dupa cele doua frictionari ale scalpului cu spuma de sapun cu sulf limpezesc bine parul dupa care aplic o masca pe toata lungimea parului.
Mai folosesc sapunul cu sulf pentru "cosurile" care apar pe corp dupa epilare sau din alte motive, dupa care aplic o lotiune hidratanta. E foarte eficient.
Exista si sampon cu sulf la Gerovital, dar eu personal nu l-am folosit.
Sanatate!
Dana
And, yes, I am a blonde!
Edit ca sa ascund linkurile, ca-s blonda si nu ma pricep ![]()
elamircea spune:
salut de la elamircea-pentru toti cei interesati de psoriazis cititi mesajul meu salvator de la pagina cu subiectul ""cred ca sotul meu are psoriazis" trimis de amik-tot pe aceasta pagina de forum. curaj si va veti vindeca cu credinta si bani putini
elamircea spune:
cine vrea sa se vindece de psoriazis sa citeasca mesajul trimis de mine-user- elamircea-tot pe pagina asta de forum-masajul se afla la sfarsitul mesajului trimis de amik-intitulat"cred ca sotul meu are psoriazis".curaj si va veti vindeca
irlandeza spune:
Atentie cine are psoriazis.Nu-i de joaca. Eu am avut un unchi care a trait cu psoriazis 30 de ani , nu a rezistat corpul mai mult.
A aparut la tinerete si s-a agravat in fiecare zi.S-a intins pe tot corpul si crustele erau adanci si f. uscate .La fiecare miscare se crepau si sangerau.La el nu a mai avut efect nici un tratament.Nici nu a stiut ce are de la inceput pt. ca a neglijat , iar cand a aflat ce are ,boala era avansata.
De aceea zic mergeti la medic daca credeti ca ceve nu-i in regula, e mai sigur decat sa urmati tratamentele facute de altii, poate voua nu vi se potrivesc.
Multa sanatate tuturor.
irlandeza
alayna spune:
Si eu am un fel de cojite mici pe pielea capului,dar sunt sigura ca e de la sampon,cred ca e un fel de matreata.
Nu prea stiam ce e psoriazis.Sa nu ma mai duc la DEX,am dat o fuguta la google si am ales image,nu pot sa va spun ce poze am vazut cu aceasta boala.Feresca Dumnezeu sa o aiba cineva,ce rau arata,mi s-a facut rau
Am vazut poza unui barbat care avea pe maini,pe spate,pe tot corpul aproape![]()
De la ce apare psoriazis???
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)