Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic.
andrea, m-ati facut cu nervii, ma uit la fiica-ta cum papa ea singurica si-mi vine sa mooor. cum ilinca este in continuare biberonara, nu avem haine patate... palarioasa!
vrabiuto, sanatate!
vitamine i-am dat pikovit, revital apettit, sanasol, dar cel mai bine maninca in perioada in care ii dau cele 10 zile de calciu cu vitamina c.
fetele cu panica ca nu stau sufiecient cu copiii, din pacate nu aveti incotro, dar spuneti merci ca ii vedeti seara si ca nu sunt la mii de km distanta... daca intelegeti ce vreau sa spun. din pacate asa va fi tot timpul!
aseara am simtit din nou pe pielea mea cu este sa stai numai cu copiii si sa nu faci altceva, ceva pentru sufletul tau. rabdarea mea si-a spus cuvintul. este fenomenal cum ti-o poti pierde de la un copil la altul, de la o virsta la alta. rabdarea pe care am avut-o cu ionut s-a injumatatit, simt de multe ori nevoia unui ajutor si din pacate nu-l am. se vede treaba ca starea cacacioasa este una generala azi, ieri la constanta, azi la ieshi.
simona, inteleg, io parca-s cu capu`, nu ma pot stapini cind aud melodia aia a lui stratan... alooo, n-a mai sensibilizat pe nimeni? numa` io?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai mandrelor io convoc comitetu de bataita si vin si va ating!!! si cum Nicole e la petreceri sa vedeti ce o iau pe Adina si pe Andreea si ma reped pana la voi!!!!!
ce v-apuca?
Daria, ce vorba e aia sa mori? Doamne fereste, nici cu gandul nu trebuie sa gandesti lucrurile astea. hai, stati cuminti si alungati gindurile negre.
Lia, sper ca te-ai linistit.
Carmen, uf, ce greu trebuie sa iti fie! multe de la noi.
io am reinviat ca mi-au adus astia de mincare, am ingurgitat 3kg de fornetti ca nu pusesem nimic in gura azi. acu pot sa ma ridic si io de pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helou Roxanaaa !

Stiti, daca va zic voua poate-mi trece; mi se trage acest lucru ca eu nu mai am pe nimeni si ma gandesc ca nu ar avea cine sa aiba grija de Giulia, na, de asta. Nu ca e mare paguba de crap io, cu asta n`am treaba, nu mi-e frica pentru mine nici pe departe.

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si io am papat si stau ca greierele cu burta in sus si ma zgiesc in monitorul laptotului...

Mai, Daria, ce iti veni cu moartea?? Ce vorba e asta sa ramina copilul fara mama??? Hai, lasa cosmarurile - fata e sanatoasa si te poti bucura de ea pina la batrinete!!!

Mama mi-a dat si ea raportul la prinz - Stefan a mincat tot, si supa si carnitza de vitel cu legume si acum era deja la nani... Ca tot veni vorba de vorbit - lui Stefan nu-i tace gura o clipa, dar nu spune nimic inteligibil, nici macar mama sau tata - doar aide, nai, bai, etc...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Carmen, ce haioasa ies(t)i! Io nu stiu melodia aia a lui Stratan, da' ma gandesc ca avea Dan Spataru una cu mama la care pisham okii de fiecare data. Iar cu explodatu' in timp rekord, te inteleg, desi io is la job si pierd momente memorabile din viata lu' fi-miu, toit n-am intotdeauna rabdare...
Daria, lasa, mama, gandurile negre si bucura-te de fiecare clipa cu puiul tau. Drobul ala de sare nu are ce cauta! Vezi ca e o teorie care suna cam asa: "self-fulfilment prophecy" si care spune, pe romaneste ca "de ce ti-e frica,, de aia nu scapi". O contracarezi intr-un singur fel: TRAIND!

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Adema,n-am primit e-mail,vrei sa-ti dau adresa?Merci mult
Carmen,eu am trecut in extrema opusa,am prea multa rabdare cu Ricardo,cica,acuzatie din partea mamei mele.Dar eu am o explicatie,cu Serban a cumpara o banala cutie cu lapta era mare achizitie dupa indelungate gindiri cum sa fac sa-mi ramana de chirie.Cu asta mic spre ex. ieri i-am luat 5 baxuri cu pampers ca sa nu ma duc saptaminal sa-i i-au cite unul.Asta e o mica comparatie.Nu duc grija zilei de maine,lucru care cu Serban mi-a macinat tineretea.Eu te inteleg,la noi e si diferenta mare intre copii si pot avea baza in Serban,insa timpul lui e limitat,nu-l pot pune mereu sa vada de asta mic,insa poate sa vada de el ,la tine Ionut e inca micut .Stai numai un pic sa mai creasca,ca or sa se joace amindoi si ai si tu mai mult timp liber.Pupici
Daria,nu esti singura,la mine sunt insa scenarii ca patesc ei ceva si eu nu pot trai fara dinsii.Am si eu asa perioade,important e sa poti merge mai departe.Stii cum se spune:Ce ti-e scris in frunte ti-e pus!

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ca sa nu va mai zic ca prin studentie, si de atunci nu am mai incercat, nu suportam sa ascult melodiile lui gheorghe ghiorghiu, toate una si una... mai e aia a lui irina loghin cu maica maiculita mea, care vrea sa-si taie venele sa-mi zica i-o trimit pe mail....
ema, lool, m-am mai linistit, daca fac o socoteala pe la cincizeci de ani am timp si de mine...
vrabiuto, dupa cum vezi si io-s bolnava rau, da` n-am viroza (ma fac colega cu ala din reclama la altex)
daria, fato, am uitat de tine sa-ti raspund, iaca o fac acu, si io am avut viziuni de astea la greu, da` ma linistesc la gindu` ca mi-am luat barbat tinar, sper sa n-o mierlim amindoi odata...
ooops, cre` ca de la eclipsa de soare mi se trage, o fi ramas ceva in atmosfera.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vad ca dati din paranoia in sociologie pe aicea....adica Dana. De unde stii mama draga de profetia care se autoimplineste? Te pomenesti ca lucrezi in domeniul social, sau ai facut studii de psihologie (sociologie)? Parca retinusem ca lucrezi in domeniul economic...Nu de alta, dar citeam si m-am mirat sa dau cu ochii de una din temele despre care le vorbesc eu studentilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Culmea: si eu am mancat acum ca o "muuuuu" ca sa nu zic vaca si am baut o cutie de cola rece,hehehe,trai de trai nenica....
Roxi mama,aseaza-te inapoi pe scaun ca cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

stau, stau, ca am mancat si io ca altii si "ma zgaiesc la monitoru laptopului" (Gabi hai incoa sa dau o bere ca drept de copyright)

Mergi la inceput