Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Nu ma descurajezi Magdala dar la mine nu are cum sa vina mai mult de 80 de persoane pt ca nu am. Noi avem 80 de persoane cu chiu cu vai si cred ca restaurantul este f bun pt cate persoane avem noi.
Pt huse te sfatuiesc sa cauti bine peste tot pt ca noi am gasit pe internet cu 2$ husa si nu te ajunge la 10 mil decat daca ai vreo 160 de invitatii. Si acum depinde si ce fel de huse iei. Eu am fost la o nunta unde miri au luat husele de la Cristina Mode si crede-ma ca alea nu erau huse ci mai degraba niste cearceafuri, mie una nu mi-a placut deloc, noi am gasit altele si mai frumoase care erau intr-adevar huse. Eu zic sa te uiti bine pe internet ca sunt.
Acum poti sa ma treci si pe mine in lista miresicilor din 2006 pt ca ne-am fixat nunta pe 19 august 2006 la restaurantul Rapsodia, dar inca nu stiu la ce biserica. O sa te nunta cand o sa o stabilim.

Cryssy

Mergi la inceput

Nu ma descurajezi Magdala dar la mine nu are cum sa vina mai mult de 80 de persoane pt ca nu am. Noi avem 80 de persoane cu chiu cu vai si cred ca restaurantul este f bun pt cate persoane avem noi.
Pt huse te sfatuiesc sa cauti bine peste tot pt ca noi am gasit pe internet cu 2$ husa si nu te ajunge la 10 mil decat daca ai vreo 160 de invitatii. Si acum depinde si ce fel de huse iei. Eu am fost la o nunta unde miri au luat husele de la Cristina Mode si crede-ma ca alea nu erau huse ci mai degraba niste cearceafuri, mie una nu mi-a placut deloc, noi am gasit altele si mai frumoase care erau intr-adevar huse. Eu zic sa te uiti bine pe internet ca sunt.
Acum poti sa ma treci si pe mine in lista miresicilor din 2006 pt ca ne-am fixat nunta pe 19 august 2006 la restaurantul Rapsodia, dar inca nu stiu la ce biserica. O sa te anunt cand o sa o stabilim.
Multi pt toata lumea

Cryssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by Cryssy

Acum poti sa ma treci si pe mine in lista miresicilor din 2006 pt ca ne-am fixat nunta pe 19 august 2006 la restaurantul Rapsodia, dar inca nu stiu la ce biserica. O sa te anunt cand o sa o stabilim.
Multi pt toata lumea

Cryssy

Listutza actualizata.

Si chiar daca Ariana_2005 nu a mai trecut de mult pe la noi iti urez scumpa mea CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE SI SANATATE!.
Te mai asteptam pe aici cu impresii de dupa nunta, daca nu ne-ai uitat de tot.
fetele.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Magda daca vrei poti intra pe http://www.decromgroup.com/ si iti spune la ce pret este o husa si dupa aceea faci tu calculul. Adreesa este din Constanta si se ocupa cu asa ceva. Daca mai vrei poti intra si pe urmatoarea adresa:http://www.belballon.ro/ si aici ai toate detaliile. Eu doar adresele astea le-am gasit pe internet pt decoratiuni, dar poti sa mergi in orasi si o sa gasesti mai multe.

pt poata lumea

Cryssy

Mergi la inceput

Mersi mult de tot ca mai trecut si pe mine in lista, m-am gasit si eu intr-un final.Magda am gasit si biserica se numeste Biserica Sf. Gheorghe; poti sa scrii in dreptul bisericii ca este sigur am si platit ca sa avem ora asigurata. PA
pt toate fetele

Cryssy

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Iar nu se mai inscrie nimeni la condicutza?
Listutza actualizataCryssy.
Ce ati mai facut zilele astea? Pe mine ma doare capul de mor dar nu pot pleca de langa PC caci am o groaza de treaba. Acum printez ceva si am intrat repejor sa va salut.
Bianca si Cryssy, nu mai ziceti nimic de nunta? V-ati gandit ce culori sa folositi? Ca eu vreau verde si nu am gasit inca funde verzi pt. scaune.. Dar nu-i nimic, nu stau eu in loc de cateva scaune. Gasim solutii.... .
In rest ma tot gandesc ca ar trebui sa dau o fuga prin oras sa iau materiale pentru pernutza, pt. jartelutza, cocarde, si in loc de casutza ma gandeam sa fac o cutie in forma rotunda sau inimioara imbracata in material si decorata cu flori artificiale si dantelutza, dar ma mai gandesc. Voi ce ziceti?
fetele.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdala

Buna fetelor!
Iar nu se mai inscrie nimeni la condicutza?
Listutza actualizataCryssy.
Ce ati mai facut zilele astea? Pe mine ma doare capul de mor dar nu pot pleca de langa PC caci am o groaza de treaba. Acum printez ceva si am intrat repejor sa va salut.
Bianca si Cryssy, nu mai ziceti nimic de nunta? V-ati gandit ce culori sa folositi? Ca eu vreau verde si nu am gasit inca funde verzi pt. scaune.. Dar nu-i nimic, nu stau eu in loc de cateva scaune. Gasim solutii.... .
In rest ma tot gandesc ca ar trebui sa dau o fuga prin oras sa iau materiale pentru pernutza, pt. jartelutza, cocarde, si in loc de casutza ma gandeam sa fac o cutie in forma rotunda sau inimioara imbracata in material si decorata cu flori artificiale si dantelutza, dar ma mai gandesc. Voi ce ziceti?
fetele.

noi
Magda & Claudiu

Multumesc mult de tot Magda.
Eu folosesc culorile rosu si roz. Husele de la scaun o sa fie cu rosu iar pe masa pun niste bomboane cum se fac pt biserica numai ca le pun in servetel roz, tiul si din nou servetel roz si o sa le leg cu rosu. Eu folosesc culorile astea ca restaurantul are draperiile roz si se potriveste de minune, mai ales ca mie imi place si rosu si roz.
Eu am cautat pe internet si nu pre am vazut ca folosesc verde la scaune si nu stiu de ce. Ar fi trebuit sa aibe toate culorile, dar asta este. Si ca sa cumperi material nu te ajunge cat nu face?
Nici mie nu-mi place casuta si ne-am gandit sa punem un cosulet imbracat inca nu stiu cum o sa-l imbrac, dar cred ca merge mai bine decat casuta. Credeti ca este bine?
Ati inceput sa va uitati de rochii? Sau inca este prea devreme? Eu am fost astazi pe la un magazin si tipa de acolo mi-a spus ca rochia trebuie sa o iau cu 3-4 luni inainte ca sa aiba timp sa faca modificarile. Daca stiti adrese cu rochii de mireasa le vreau si eu.
pt toate fetele

Cryssy

Mergi la inceput

Cryssy, adrese in CT nu stiu, doar pe net, dar nu mi-au placut ce am vazut din Rom, normal, daca suntem pretentioaseeee.
Dar, prin februarie-martie incep targurile de nunti si poate gasesti ceva pe acolo, mai ales ca preturile la rochii sunt promotionale.
Mai vb, fetele.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdala

Cryssy, adrese in CT nu stiu, doar pe net, dar nu mi-au placut ce am vazut din Rom, normal, daca suntem pretentioaseeee.
Dar, prin februarie-martie incep targurile de nunti si poate gasesti ceva pe acolo, mai ales ca preturile la rochii sunt promotionale.
Mai vb, fetele.

noi
Magda & Claudiu

Si targurile de nunti vin si in ct? Sau unde au loc? Eu si trebuie sa intreb ca sa stiu.
mersi si pt toate fetele

Cryssy

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor!!!!!
Sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa si f lejera.
Spor la bani.
pa

Cryssy

Mergi la inceput