Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Prezent si eu la condicuta!
Magdala felicitari pt munca depusa in contul nuntii...
Cred ca te-a obosit week end-ul asta dar a fost unul din cele mai productive.
P.S. multumim pt anuntul referitor la targul de haine din Mamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by ancamaria1979

Prezent si eu la condicuta!
Magdala felicitari pt munca depusa in contul nuntii...
Cred ca te-a obosit week end-ul asta dar a fost unul din cele mai productive.
P.S. multumim pt anuntul referitor la targul de haine din Mamaia

Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100

ancamaria, tu care mai ai relatii, stii pe cineva care inchiriaza huse de scaun mai ieftin, macar asa un pret orientativ, sa vad daca merita...?
Multumesc.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata-ziua
prezenta si eu la ciocolata calda
vreau si eu la targul de haine,dar numai daca se mai incalzeste vremea
brrrrrrrr e atat de frig incat dimineata nu-mi vine sa ies din casa
magdala bine ar fi sa ramana 3 mil taxa la sf mina,eu am auzit ca este mai mult....... acea "contributie-donatie" pentru biserica...
o zi mai calduroasa

pupici

Mergi la inceput

Din informatiile mele pentru huse cele mai ieftine sunt cam in jur de 37.000 si cres pana la 40-45 chiar 50.000. La Cristina Mode ultima data erau 2 eur si aveau doar auriu.
Daca mai ai ceva intrebari spune-mi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna dimineata-ziua
prezenta si eu la ciocolata calda
vreau si eu la targul de haine,dar numai daca se mai incalzeste vremea
brrrrrrrr e atat de frig incat dimineata nu-mi vine sa ies din casa
magdala bine ar fi sa ramana 3 mil taxa la sf mina,eu am auzit ca este mai mult....... acea "contributie-donatie" pentru biserica...
o zi mai calduroasa

pupici

Sa te auda Dumnezeu si sa aduca zile mai calduroase ca daca nu in curand ne transformam in Polul Nord.
Parca si eu tin minte ca taxele de la Sf mina erau ceva mai ridicate, magdala daca ai rabdare uite-te prin capitolele anerioare ca parca povestea cineva ca a fost pusa in fata unei sume f mare ceva de genul 5 mil parca dar nu sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare, fetele!

O sa fiu nasa in Constanta si m-ar interesa care e taxa (oficiala sau neoficiala) la biserica de pe bdul Tomis, parca e hramul Sf. Maria, dar nu stiu sigur... E pe partea dreapta cum mergi spre Tomis Nord. Aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna dimineata, fetili!
Multumesc pentru raspuns, anca. La husele cu 37mii nu sunt de satin, nu? Parca asa tin minte din discutiile anterioare
Si sper sa nu fie taxa prea mare la biserica. Auziti... dar taxa aceasta cand se cere? Inainte sau dupa cununie? Ca s-ar putea sa se enerveze nasa mea rau de tot, si te miri ca nu ne mai cununa preotul. Ar fi culmea, mai ales ca ea a insistat foarte mult sa-i spuna pretul corect..
Haideti, prezenta la o sau mai bine o ciocolata calda, dar atentie ca .
fetele.

noi
Avem si site
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by magdala

Buna dimineata, fetili!
Multumesc pentru raspuns, anca. La husele cu 37mii nu sunt de satin, nu? Parca asa tin minte din discutiile anterioare
Si sper sa nu fie taxa prea mare la biserica. Auziti... dar taxa aceasta cand se cere? Inainte sau dupa cununie? Ca s-ar putea sa se enerveze nasa mea rau de tot, si te miri ca nu ne mai cununa preotul. Ar fi culmea, mai ales ca ea a insistat foarte mult sa-i spuna pretul corect..
Haideti, prezenta la o sau mai bine o ciocolata calda, dar atentie ca .
fetele.

noi
Avem si site
Magda & Claudiu

Buna ziua fetele....husel sunt din satin...dar este pretul mai ieftin ca sa fie inchiriate...eu am avut noroc si mi-a inchiriat restaurantul huse din satin pe rosu la pretul de 25 mii lei ...si sunt f frumoase...eu zic sa cautati ca sa gasiti mai ieftin...cele de la Cristina Mode nu sunt cine stie ce...mai ales ca eu le-am vazut la nunta la cumnata mea...si nici nu-si dau silinta sa le aranjeze pe toate la fel...le pun pe scaune ca niste cearcafuri si vine f urat...mie una nu mi-au placut...tb sa le aranjese putin mai frumos......vroiam sa va spun si eu pararea mea...va pup pe doate...si va doresc o zi calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

si eu si eu la cafeluta
mara nu stiu despre ce biserica vorbesti,parca nici nu am auzit pe nimeni sa se fi cununat acolo,poate stiu fetele
magdala taxa se plateste dupa cununie,preotul il ia pe nas deoparte si "negociaza"
noi nu am platit nici acea taxa pe care voi ati platit-o(1 mil) cand am rezervat biserica

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Cornelia, e o biserica alba, maricica si e chiar la bulevard, imposibil sa n-o fi vazut, inainte de Dacia. Cred ca are vreo 10 vechime...

O alta optiune ar fi bisericuta maramureseana din parc, Tabacarie. Acolo stiti cumva la ce sa ma astept?

Multumesc mult!

Mergi la inceput