Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli
salutare fetelor, ce mai faceti?
roxy superbe pozele, se citeste pe fetele voastre cat de mult va iubiti

pupici
nunta noastra

Neatza fetelor!!!!
Ce facetzi?Eu ieri nu am putut intra sa scriu nimik pe forum ... cred ca eram cu capul in nori, pentru ca abia azi mi-am dat seama ca nu bagam ID-ul corect.
Aseara am recuperat CD-urile cu pozele de la nunta, asha ca in week-endul asta voi pune alte poze de la nunta ... asta daca nu vatzi saturat deja.
Cornelia, mersi, eshti o dulcica ... dar acum sa fim sincere, ca la toate din noi se vede lucru asta in poze, ca suntem indragostite ... shi e asha de bineeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

asa este, toate am fost frumoase si fericite
te asteptam cu pozici

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Cornelia, am shi eu o rugaminte la tine ... ca vad ca tu ai invatzat cum sa pui pozele in semnatura, fara sa apara link-ul ....invatza-ma shi pe mine ... ca ma chinui de azi shi nu imi iese ...plssssssss.

nunta noastra

Mergi la inceput

soory, abia dupa ce am postat am vazut ca pana la urma mi-a ieshit incercarea.V-am zis ca zilele astea am fost distrata .Sper ca nu va stresez prea tare cu postarile mele inutile.
Dar fetelor pe unde umblatzi????

nunta noastra

Mergi la inceput

aici sunt,mai muncesc si eu din cand in cand
stai linistita ca nu stresezi pe nimeni,eu pana am invatat......am gasit un subiect unde invatai cum sa faci asta si le-am innebunit pe fetele de acolo hi hi hi

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Ce faceti fetelor? Am reusit sa ajung si eu la pc ....cu toate ca inca suntem in greva ......am destula treaba de facut....si pentru asta nu sunt platita ......asa sa vorbin despre alceva.....fetelor cum ati gasit nasii?......ca eu sunt in stare sa pun anunt in ziar ca sa gasesc nasi.......pe toti care i-am intrebat ...ba nasu este ..si nu poate ca nu stie daca este acasa.....ba ca nu mai vrea...ba ca face pomana...ce au patit oamenii asti...eu as fi fericita sa ma anunte cineva cu un an inainte ca ma vrea ca nasa..si astia spun tot felul de povesti....am ajuns ...ne-am evaporat toti pritenii care ar putea sa ne fie nasi.....si am ajuns la concluzia ca nu o sa avem nasi la nunta.....imi vine sa de pe acuma......voi ati patit la fel ca noi?... sau noi suntem un caz fericit?...asta era of-ul meu......am ajuns sa am cosmaruri pe tema asta....ok...gata nu va mai plictisesc cu necazurile mele...o zi buna in continuare si multi ..din partea mea....papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Salutare fetele.... ce zi mohorata....
Ma mir ca tot noi veteranele suntm harnice si postam iar viitoarele mirese au uitat de forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Cryssy, tu esti inca destul de bine, mai ai timp si ai sa vezi ca iti vei gasi nasii. Majoritatea se gandesc prea mult la partea financiara si uita sa mai fie si oameni. Cosmar a avut Cornelia dar am sa o las pe ea sa iti spuna cat s-a chinuit saracuta cu nasii.
Ce sa iti spun sunt cazuri si cazuri. eu am avut bucuria sa primesc rasuns afirmativ de la primii oameni pe care noi ni i-am dorit ca nasi, poate e si o chestie de noroc...

Mergi la inceput

Cryssy, nu dispera ca va fi bine.Exact cum a spus Ank, unele din fetele de pe forum au avut probleme cu nashii shi nu cu un an inainte ci doar cu cateva luni inainte ... asha ca, capul sus shi fitzi optimishti.
Eu ce sa zic, am avut mare noroc ... am primit raspuns afirmativ din prima.
Shi sa shtii ca au mai fost cazuri cand unele fete disperate ca nu gasesc nashi, au gasit chiar aici pe forum.

nunta noastra

Mergi la inceput

buna dimineata
n-as vrea sa vorbesc despre asta, chiar nu mai vreau sa imi aduc aminte...
cryssy ai sa gasesti, stai linistita mai aveti destul timp...important este ca cei pe care ii veti alege sa vrea cu adevarat sa va fie nasi, nu sa o faca din obligatie,partea meteriala e cea care conteaza cel mai putin
o zi buna

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput