lapte praf gratuit-bebelac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

vaaaiiii, bine ca mi-ai zis. sa stiu sa nu emigrez dacia :))) o fi vanghelika liceean intarziat da' macar are grija de tzara 5 :)))

quote:
Originally posted by sorana

In tzara 2 e asa: iei reteta de la pediatru, te duci cu copie dupa bi, copie dupa certif. de nastere si copie dupa reta data la DPC si iei laptele (mai completezi acolo o hartie).

bb Monica si Sorana

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Am rezolvat! Multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Fericiti voi cu BEBELAC gratis ( si cu NAN , am inteles de la cineva ) !!! In tara BACAULUI se "poarta" doar LACTOVIT care e groaznic. Eu iau NAN pe bani grei 165-190.000 cutia !!!! Fiti bucurosi si sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga MUGUR

Sper sa ma ajuti cu un raspuns.
Baietelul meu are acum 3 saptamani si cand doctora pediatra a venit acasa pt. al lua in evidenta, ea fiind medic de familie, am abordat discutia cu laptele gratuit dat de stat si mi-a spus ca acest BEBELAC se administraza copiilor dupa 6 luni si pana atunci nu poate sa-mi faca asa zisa planificare la el, pentru ca eu sa-l ridic in baza retetei date de doctora.
Este adevarat sau nu ????
Multumesc frumos pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

[quote]Originally posted by Cary

Draga MUGUR

Sper sa ma ajuti cu un raspuns.
Baietelul meu are acum 3 saptamani si cand doctora pediatra a venit acasa pt. al lua in evidenta, ea fiind medic de familie, am abordat discutia cu laptele gratuit dat de stat si mi-a spus ca acest BEBELAC se administraza copiilor dupa 6 luni si pana atunci nu poate sa-mi faca asa zisa planificare la el, pentru ca eu sa-l ridic in baza retetei date de doctora.
Este adevarat sau nu ????
Multumesc frumos pentru raspuns.

Nu este adevarat. Poate sa-ti dea reteta cu care te duci la centrul de distribuire lapte praf al sectorului tau cu reteta si buletinul si te trece intr-un tabel daca doctorita ta nu a trimis tabelul. Insa pe reteta trebuie sa scrie ceva la diagnostic care sa justifice ca ai nevoie de lapte praf. Daca nu ai nici o problema nu-ti fa griji, cantitatea de bebelac pe care o dau ei pe luna este suficienta pentru o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Este o timpenie povestea cu laptele gratuit dupa 6 luni.Asa mi-a zis si mie prima pediatra a lui Cristi si dupa ce am schimbat-o actuala pediatra mi-a dat din prima luna laptele gratuit.
Apropo de lapte eu am fost nevoita sa-l trec pe Milumil din motive de sanatate si asta costa destul de mult.Poate vrea cineva caruia nu-i ajung cele 6 cutii lapte Bebelac. Contactati-ma pe mail ca eu il iau inca.

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput