lapte praf gratuit-bebelac
Nu stiu cat o sa mai faca fata sotia cu mulsul si vreau sa fiu pregatit in cazul in care nu mai are lapte.
Cum se poate obtine laptele praf gratuit Bebelac? Ce hartii trebuie sa trimita doctorul pediatru si unde? Pot il iau doar cu reteta de la pediatru? Se poate alimenta bebe mixt?
Raspunsuri
oanaesn spune:
Pentru lapte trebuie reteta de la pediatru, copie dupa certificatul de nastere al copilului si buletinul celui care ridica laptele. Pediatrul trece copilul pe o lista dar asta il priveste pe doctor. Cel putin asa trebuie in Bucuresti, sector 1. Bebe poate fi alimentat mixt.
Luizax spune:
pentru lapte trebuie reteta de la pediatru. La centrul de unde ridici laptele te duci cu reteta si cu buletinul tau. In ce sector stai?
Luizax - karkotash shef!
Mugur spune:
Alexandru- este primul bebe (si unicul) inscris pe lista doamnei doctor. (Domna doctor a fost in concediu de maternitate pana acum ...)
Mugur spune:
sectorul 6 - am intels ca centrul este pe linia lui 105? Ce program au acolo, stie cineva? Ma intereseaza unde trimite doctorita si ce?
Luizax spune:
Io stau in sect. 5 asha ca nujtu 6-le unde are.
Te intereseaza prea multe mai :)))))))). Eu stiu doar ca mantrebat doctorul pediatru daca vreau lapte praf, i-am zis ca da, mea scris o reteta...si sa dus husbandu meu la centru, l-a trecut in tabel..a aratat buletinu sha luat laptele.
quote:
Originally posted by Mugur
sectorul 6 - am intels ca centrul este pe linia lui 105? Ce program au acolo, stie cineva? Ma intereseaza unde trimite doctorita si ce?
Ionut
Luizax - karkotash shef!
petruta spune:
Doctorita trebuie sa stie la ce centru este ea arondata, cu cabinetul, ca are si ea o copie dupa reteta pe care o justifica ca a eliberat-o si mai trebuie sa aiba si un tabel cu cite cutii trebuie sa elibereze pe luna conform virstei sugarului. Pune-o la treaba.
Tu te duci cu b.i. si pe verso la reteta completezi , adresa, b.i., nr..., nr cutii primite...
Petruta &bb Mihai
Luizax spune:
ma, voi in ce tzara traiti? io traiesc in tzara 5..unde te duci doar cu reteta de la pediatru si bolentinu tau.....fiecare tzara o fi cu legea si obiceiurili ei? ca nunteleg?
Pe reteta aia pediatru scrie cnp ul bebelui si cate luni are si cate cutii de lapte sa iei pe luna respectiva....
quote:
Originally posted by petruta
Doctorita trebuie sa stie la ce centru este ea arondata, cu cabinetul, ca are si ea o copie dupa reteta pe care o justifica ca a eliberat-o si mai trebuie sa aiba si un tabel cu cite cutii trebuie sa elibereze pe luna conform virstei sugarului. Pune-o la treaba.
Tu te duci cu b.i. si pe verso la reteta completezi , adresa, b.i., nr..., nr cutii primite...
Petruta &bb Mihai
Luizax - karkotash shef!
sorana spune:
In tzara 2 e asa: iei reteta de la pediatru, te duci cu copie dupa bi, copie dupa certif. de nastere si copie dupa reta data la DPC si iei laptele (mai completezi acolo o hartie).
bb Monica si Sorana