Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Vai,mamicutelor,am ajuns pe pagina 3,chiar nu mai aveti ce ne povesti?
Copilasii au fost cumintei sau mosu' a venit cu nuielusa?
Miha,cum a fost la expozitie?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna!
Camelia se pare ca doar noi am mai ramas pe aici, probabil fetele celelalte sunt prea ocupate.
Am fost la expozitie si am ramas tare dezamagita, mai nimic pe acolo, mai multe standuri erau pentru miri. Mosu a venit si la copii mei, la fiecare le-a adus ce si-au dorit, plus dulciuri si cate-o nuielusa pentru zilele in care nu au fost cuminti. Acum il asteapta pe Mos Craciun pentru ca stiu ca el vine cu mai multe cadouri. Bogdan imi tuseste de vre-o 2 saptamani, am fost la doctor si cica are bronsita, asa ca i-a dat antibiotic. In rest este bine, nu are alt simptom in afara de tuse si si-a mai revenit de cand ia tratament. Vlad este cuminte, mai ales cand se joaca singur, dar oricum de vreo 2 saptamani sunt mai cuminti, sambata si duminica

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Buna!
Camelia se pare ca doar noi mai bantuim pe aici, se pare ca celelalte mamici sunt ocupate.
Am fost la expozitie si am ramas tare dezamagita, cred ca au fost 4 standuri pentru copii, iar in rest pentru miri, erau niste torturi superbe.
Noi suntem binisor, Bogdan tuseste de vre-o 2 saptamani si l-am dus la doctor, are bronsita si i-a dat antibiotic, dar alte simptome nu are si vad ca incepe sa-i treaca, iar Vlad este tare cumintel cand se joaca singur. Oricum au inceput sa se mai joace impreuna fara sa se mai bata asa des, iar sambata si duminica dupa ce ii imbrac mai pot atipi, se joaca frumos in camera lor. Mosu a venit si la ei, le-a adus dulciuri si jucarii, fiecaruia ceea ce si-a dorit si deja il asteapta pe Mos Craciun. Cam astea sunt noutatiile despre noi, asteptam acum serbarea de la gradi.
Va pup si va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

Mergi la inceput

Ce mai faceti,dragele mele?
Am ajuns pe pagina 4,e posibil?
Ati terminat curatenia de sarbatori,haide-ti,ca se apropie Craciunul si vrem idei de cadouri pt. copilasi-poznasi!
Miha,ce mai faci?Intr-adevar,se vede ca doar noi mai bantuim pe aici!
Cand impodobiti bradutul?

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Buna!
Camelia sa sti ca eu nu cred ca le mai iau jucarii de Mosu pentru ca au foarte multe si nu le mai apreciaza, eu m-am gandit sa le iau niste periute de dinti electrice si poate niste haine. La noi 24 decembrie este cu dubla aniversare pentru ca este si ziua lui Bogdan, dar anul asta o tinem pe 23. Asa ca bradul il impodobim pe 24 dupamasa, impreuna cu copii, care au primit brad de la Mosu pentru ca au fost cuminti.
Copii mei sunt putini bolnavi, saptamana trecuta am fost cu Bogdan la doctor, azi cu Vlad, amandoi tusesc, sper sa le treaca repede. In rest nici o noutate, mi-e groaza pt. ca zilele astea trebuie sa merg la cumparaturi si este tare aglomerat.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ma primiti si pe mine ?

Si eu am 2 copii intre care exista o diferenta f. mica .Baiatul cel mare ,Mihnea - Ioan ,e nascut pe 3 ian 2004 , iar cel mic ,Tudor - Gabriel , pe 20 sept 2005 . Nu am apucat sa citesc decit prima pagina si am simtit imediat nevoia sa fiu alaturi de voi .Se pare ca avem cam aceleasi probleme .Pe multe dintre voi va cunosc deja
si va .

Sper sa imi fac timp sa si scriu scriu ,nu doar sa citesc .Acum de ex dorm amindoi copiii (cel mic la mine in brate) si de aceea am un moment de respiro .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Bine ai venit,Gabi!Sa-ti creasca mari si sanatosi puiutii!
Miha,bolnaviori sunt si ai mei,pe Georgi o doare rau o ureche si e tare suparata ca s-ar putea sa ratam serbarea de la gradi,care va fi miercuri!Mihaita tuseste iar aseara a tusit raaau de a vomat tot,acum ii curge si nasucul...
Georgi vrea sa-i aduca mosu' o enciclopedie generala si un joc pe calculator iar lui Mihai,tot ea i-a facut o scrisoare mosului,sa-i aduca un avion si un lego.Au si ei o multime de jucarii de care s-au plictisit dar,totusi,parca tot jucariile ii incanta cel mai mult cand vin de la mosu'!

POZE

Mergi la inceput

Bine ai venit Gabi! Sa-ti traiasca puisorii, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei! Te mai asteptam pe aici sa mai schimbam impresii si sfaturi despre copii.
Camelia se pare ca nu avem ce face, decat sa-i ingrijim cat mai bine pe puiutii nostri. Va doresc insanatosire grabnica! Si copii mei se bucura numai de jucarii, la haine nici nu se uita, dar sa sti ca, cu cat au mai multe, cu atat le pretuiesc mai putin si nu se mai concentreaza pe nimic, sper sa nu cedez sa le iau si jucarii. Eu le-am cumparat copiilor mai multe Enciclopedii, ultima cu animale de care sunt tare incantati, dar se uita pe ele doar in prezenta noastra pt. ca au fost destul de scumpe si nu prea stiu sa aibe grija de ele.
Va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64807" target="_blank">Partea a 3-a

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput