Bebelusi de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Haideti sa va povestesc ce am patit eu!
Mi-am rasfatat baiatul si nu ar mai dormi decat la mine in brate sau cu mine in pat (la inceput il puneam pe o perna, acum doarme direct pe pat langa mine. Important pt el e ca se trezeste din ora in ora, cam asa si intinde manuta spre mine sa vada daca mai e in pat langa mine si ma prinde de gura sau de barba sau pur si simplu ma inghionteste cu manuta, zambeste si adorme la loc. Si daca e in brate, pe burta mea, deschide ochisorii, se uita si aceeasi poveste- inchide ochii, zambeste si adorme instantaneu. Si mi-am pus ambitia sa-l dezvat, asa ca il tot punam in patut la el. Si el se trezea si tot asa, si dupa 2 nopti de ridicat, pus la loc, adormit pe burta, azi nu mai pot sa stau nici in fund de durere de mijloc!!!! Simt ca mor! Nici nu stiu ce sa mai fac! Ma taie mijlocul de simt sa ma prevalesc pe jos cand il iau in brate! Abia m-am imbracat azi! Sper sa-mi treaca!

De kg- e adevarat ca am luat numai 15 in timpul sarcinii (dar eram eu grasa rau inainte). Mai am vreo 2 si ceva in plus, dar toate pe burta. Incap in toate hainele mele vechi dar tb sa-mi las deschis ultimul nasture de sus. Oare cand scap de burta? (nu-mi spuneti de gimnastica ca asta imi mai lipseste cu durerea de spate!) Eu am facut si cezariana desi nu cred ca are nici o leg cu suncile pe care le am pe burta!

Hai ca am scris romane pe aici, nu stiu daca apuca cineva sa citeasca tot. Va pup, ma duc si eu sa ma culc! Noapte buna si somn usor tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, eu va multumesc de sfaturi dar eu nu pot sa aplic nici unul: sa o trezesc dupa ce adoarme seara si sa o mai fortez sa pape ar fi o nebunie, pt ca dra Duracell nu doarme dupa masa, plinge inainte de baie, la baie ii place la nebunie si plinge si dupa baie de sare camasa de pe ea, si in timp ce papa si dupa. pina acum abia adormea la 11, cind ii faceam baia intre 8 si 9.era prea obosita si nu reusea sa se linisteasca sa faca nani. acum facem baie pe la 7-7.30 si adoarme pe la 9.cu feon, cu cintat, cu leganat, tot tacimul. cit maninca, maninca, eu sunt multumita ca reusesc sa o culc, fiindca stiu toti vecinii. varianta a doua, ca sa o tin nemincata...pai nu se poate, urla de zici ca e spintecata alea 10 sec cit incalzim laptele ( aici formula e gata preparata, la cutii de carton, ca daca ar trebui sa fac lapte praf cred ca m-ar sti tot cartierul). si daca maninca 30-40 ml- uneori doar atit merge, noaptea, tipa pina primeste, papa cit vrea si apoi adoarme. daca insist, se trezeste si nu mai adoarme la loc cite doua ore.
pai eu zic de a mea,la toata lumea, in conditiile de mai sus, ca e cuminte. pt ai vostri nu sunt cuvinte, sunt super-super-cuminti.
poate cind o scapa de colici si o invata sa adoarma si ea fara plinsete si circ mai incerc. pina atunci n-am decit sa fiu multumita si asa, ca se trezeste la 12,3,6( atunci nu mai adoarme) dar macar nu mai stam sa cintam cu ea prin sufragerie sa o linistim de la 2 la 4 ca acum 2-3 saptamini.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici,

ziceam eu ca o sa intru mai des dupa ce pleaca Radu, dar... imi este mai greu de cand a plecat el, trebuie sa stau non stop cu mandra mea plangacioasa...
De 2 zile am inceput sa avem un program fix - impus - si ne merge destul de bine. Mi-am propus sa o scot afara in fiecare zi in jur de ora 11 pentru o ora jumate, doua ore si dupa amiaza pe la 5, la fel.
Vad ca acum plange si inainte sa iasa afara, isi cere plimbarioca la fel cum isi cere baitza si papica, bine ca stie sa ceara!!!
Si eu sunt racita de vreo 2 zile, imi pun botnitza cand ii dau sa pape, ca sa nu ia Doamne fereste de la mine!!! Vad ca tot de vreo 2 zile mandra mananca mai putin lapte praf si mai mult laptic de la mine, cred ca mi-a crescut productia, nu stiu ce sa zic. Oricum, va trebui s-o cantaresc sa vad care-i treaba.

Nu stiu cum aveti voi timp de forum gagici, ca eu nu fac nimic in casa si cu toate astea nu am timp acum nici sa va citesc...

Gata, va pup ca plange!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor sa va zic ce am facut azi noapte. Am, stat afara de la 5.30 la 7.30.I-am facut gimnastica, masaj si baita pe la 21 30 si la 22.30 copilul meu era mancat si culcat. S-a mai trezit la 2.45 a mancat m-am chinuit sa manance mai mult si apoi s-a trezit din nou la 3.30 dar l-am luat pe pieptul meu si nu i-am dat sa manance si a adormit pe piept pana la 6.15 dimineata. Deci pur si simplu nu i-am mai dat sa manance si nu s-a mai trezit apoi.
Irina pe masura ce creste o ma lasi si in patut cu jucariile ei si vorbesti doar cu ea si poti sa te mai misti. Eu il mai pun pe Minea in balansoar si ii dau drumul la muzica si la leganat si il car unde am eu treaba sa fiu in vizorul lui si vorbesc mereu cu el.
OanaC torticulisul trece cu masaj si baita prelungita incare sa o fortezi sa isi intinda muschii gatului pe partea respectiva. Mai incearca sa ii pui in patut cand doarme sub gat pe partea opusa torticulisului un scutec facut sul ca sa isi intinda muschii. Poate sa aiba torticulisul si de la pozitia pe care a avuto la tine in burtica daca nu a avut loc.
Am incercat sa ii dau si lui Mihnea ceai baby drink si nci pomeneala sa il ia. Tot aseara disperata sa nu se mai scoale asa de des am zis ca dupa ce ii dau san sa incerc sa ii dau 30ml de formula dar nici pomeneala sa il ia. Desi a luat suzeta bberonul nu vrea sub nici o forma. In schimb aseara am lasat mai molae cu galactogil si alte medicamente de stimulare a lactatiei si am baut o bere fara alcool si a dat rezultate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata fetele mele!!!

Am zis sa va scriu si eu sa nu ne dati disparute

Va citesc zilnic, dar stau mai prost cu scrisul .... Nici mie nu mi-a venit ciclul - deci Anis si Ioana suntem iar impreuna

Emma, e cumintica, normal mai are si ea toate de smarcait, dar nu exagerat. Mananca peste zi la 2 ore si noaptea se culca seara le ora 21.00-21.30 si are o masa in jur de 3.00-4.00 si apoi dimineata la 6.30-7.30.

Noapte doar chitaie, ii dau laptic si trage cu ochii inchisi si cand e satula o pun in patut sa doarma in continuare...

Peca, nu am apucat sa iti laud puiul. Felicitari, ai un dolofanel scump foc! Ai vazut ca nu conteaza burtica !
Multi pupici si sanatate sa va dea Dumnezeu ca am citit si prin ce ati trecut

Oana C, foarte dragute jocurile, multumesc! Daca mai ai si altele sa ne mai dai, sau ceva exercitii masaj sau gimnastica... eu nu prea am timp sa caut.... oricum daca gasesc ceva va scriu...

Cam atata, acuma Emma doarme - peste zi numai jumatate de ora din pacate - si eu aspir , acuma sunt in pauza sa nu obosesc prea tare

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor de mult vreau sa va intreb. Bebelusii vostri dorm singuri in camera sau cu voi in camera?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Veve doarme in patutul ei cu noi in camera, uneori daca miriie in somn, o culcam pe canapeaua intinsa, in sufragerie-camera alaturata, cu usa deschisa si sta unul din noi cu ea pina adoarme. dupa ce ne mutam o sa aiba camera ei.sa vedem daca ne reuseste figura...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@monika....noi am preferat sa ne mutam noi in camera bb...caci acolo oricum aveam pat de dormit (de pe fremea cand era camera mea si eram inca in decurs de decorare cand s-a anuntat bb,) asa am considerat ca el ramane intr-un mediu cunoscut lui, cand noi ne mutam iara in dormitor

am vrut sa va intreb: bb-ii vostri sughita des...si daca da cand? caci niko sugita de 3 - 4 ori pe zi ...atunci cand este treaz si se agita mult....este normal asa de des?

@katink....chiar am ons ca nu ai mai scris de mult.....tu care ai fost mereu prezenta....eu eram/sunt aia cu chiulul! da, e un grasunel niko...cel putin toti asa spun (11 sptamnai 6259gr)...cu toate ca am vazut ca mai sunt aici bb-ei care la 7 saptamani au 6kg. ...si da e frumos....la fel ca toti copii.....toti sunt frumosi....

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,dragi mamici!
Desi ma simt mai bine si aproape ca mi-a trecut raceala,acum am crize de tuse.Nu stiu ce sa fac,ce sa iau ca simt ca nu mai pot!!!Am incercat tot cu ceaiuri fierbinti dar imi trece doar in timpul in care beau dupa care...iar ma ia.Voi,colegele mele de suferinta?Aveti problema asta?Cu ce va tratati?

Bebe meu acuma doarme dar de vre-o saptamana in fiecare seara intre 12 si 2 noaptea nu doarme.Nu plange dar este marait si sta numai in brate sau de preferat la san.Asta pana adoarme,dar nu o face decat dupa 1.30-2.M-am speriat ca azi a stranutat desi nu era ud sau dezbracat.Mi-e teama sa nu ia guturaiul!

Monica,si noi stam in camera cu bebe.Are patutul lui in care sta doar cand nu are colici dar e bine.Cred ca mi-ar fi foast mai greu sa ma deplasez mai ales noapte intr-o alta camera.Cateoddata cad noaptea atat de obosita incat nu-l aud in camera cu mine,darmite mai departe...

Pup fetele!

Giana si Dany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Simonici79,cand afli cum se dezvata puiul de dormit in pat cu tine sa ma anunti si pe mine.Al meu ziua doarme bine in patut dar noaptea de cele mai multe ori plange pana il iau in pat cu mine.Si il iau langa mine,cand adoarme il pun la loc...dar cand are colici se trezeste si iar plange,si iar il iau si tot asa.Asa ca de cele mai multe ori noaptea doarme langa mine.Mi-e mai usor si mie,e adevarat ce ii dau sa suga imediat si nici nu ma trezesc dar mai tarziu mi-e ca o sa fie mai rau.Si pana cand o sa doarma tati pe canapea in sufragerie???Pana ajunge baiatu la majorat???

Asa ca dragele mele,cand gasiti un remediu anuntati-ma si pe mine va rog!!!

Giana siDany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput