Scorpiutze...unde sunteti ?(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Care rochitza? Nu am vazut-o si sincer nici nu am timp sa merg sa o vad. Azi incep scoala. POate maine imi fac timp si ajung sa o probez si va spun ce si ce.
Sunt un pic nervoasa din cauza clientilor mei minunati, care vor totul mocca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Special pt HellenC
http://www.comunicatedepresa.ro/index.php?comunicatid=OTUxNw==

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

irina, drum bun si sa te intorci cu bine...si mai bine dispusa.
prin ce zona stai in buc, ca nu am retinut?
ana, dar cu tine ce-i? sper ca sunteti bine si ati ajuns inapoi santosi
eu am luat copilul de la gradi, totul e aproape gata prin casa, si eu deja ma pregatesc de plecare, la repetitie simeditatie...vorba lui alex al meu...cand ii zic ca ma duc la "servici" imi zice...asta e servici?
sa aveti o dupa amiaza placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Irina, sunt aproape sigura ca alergie a fost si nu una grava pt ca eruptia a cedat ff repede. Si nici nu l-a mancat prea rau. Ar putea fi de la apa in care i-am facut baitza in seara aia cand am fost la Buzau (desi nu e prima oara cand ia contact cu apa de acolo) insa praf nu prea ar fi de unde, ca doar ne-am dat jos din masina si am intrat in apartament la socrii. Care aveau curat in casa (muult mai curat decat in imparatia vizigotului distrugator de grisine). Singura suspiciune care mi-a ramas este ca in ziua anterioara eruptiei i-am dat niste cascaval care poate nu era tocmai proaspat.... in fine, bine ca a trecut, mai astept cateva zile si incep sa ii reintroduc lactatele, sa0mi tineti pumnii. Te inteleg ca te afecteaza plecarea bonei, si mie de cate ori imi pleaca un om de la firma parca-i sfarsitul lumii.

Adriana, mi se pare super aranjamentul tau sa lasi puiul cu tati. Fii sigura ca se vor descurca. Ce mi=ar place si mie ca programul sotului sa-i permita sa faca pe dadaca. Nu am nici cea mai mica ingrijorare cand ii las impreuna. Si le mai si cultiv increderea, niciodata nu sun sa vad daca se descurca. Daca are nevoie, suna tati.

Bravo pentru cele care-si fac curatenia de toamna. Eu cu teroristu supersonic nu prea reusesc si oricum astept sa termin cu pusul termopanelor, izolat peretele in dormitor si dupa aia curatenie. Premiu de consolare: imi schimb perdelele in toata casa. Uite=asa!

Va pup pe toate!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragelor, intru doar scurt sa va salut. La noi situatia e cam albastra: Lori racita, buni racita, pe mine ma doare gatul iar tati incearca sa se descurce cu 3 gagici bolnave. In plus seful m-a fentat la salar de 2 milioane de lei, sotiorul are un contracandidat serios la noul lui job - nevasta unuia dintre sefii de acolo, eu sunt cu moralul la pamant, dar nu ma las.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mina, multumesc mult.si eu m-am gandit ca el e cel mai in masura.nu prea imi fac probleme.trebuie sa se descurce, ca doar nu lipsesc decat 6 ore de acasa.si cum e razvan innebunit dupa el, nu cred ca o sa aiba de furca cu el.acum tati face misto si zice prin casa ca el e noul bon(de la bona) si oricum plata va fi in natura.deja aseara ca avans.
danitin, sanatate multa intregii familii si rabdare multa lui tati.
va pup.intu mai pe seara.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, ce-i cu tine?sper ca esti bine?
am pus poze cu nepotelele proaspete.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

salutare fetelor¨!

Cu amorul mai putin,il am pe barbatul meu ,ne vedem des , ne vorbim frumos,ne intelegem bine si din cand in cand in mod sportiv.Mai bine decat nimic.Oricum n-am chef sa ma uit dupa altul,dk se intampla,se intampla...

Nu prea apèreciez noul job,secretara,ori l-am asteptat prea mult dar sunt multumita ca am ocupatie, si salariu.Am niste datorii de platit ,asa ca se cam duce dar scap si de astea..

Tot cu socrela,cand oi putea sa ma mut singura,nu ezit. fata e multumita la scoala.In general toate merg bine.

pe voi fetelor noi nu va cunosc,dar va salut pe toate si dedicatie speciala Iri,Emma,Esme,Monica,Hellene,Nina . Intru raaaar,ca nu prea am timp liber si cum stau la calculator la serviciu nu mai am chef acasa,ma dor ochii.

Poze o sa fac,saptamana viitoare.Pt interesate lentilele de culoare gri merg foarte bine la ochii caprui,ii deschid si par mai putin artificiale ca alte culori.Exista Acuvue zilnice,vre-o 10 in cutie,pt ocazii,culori intense .Tare as vrea sa le incerc pe cele care te sperie,ca in filme,ori ochiul alb complet,ori negru ca la extraterestri,ori cu flacari..si sa ies pe strada poate de Haloween sa nu faca lumea atac cardiac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor, dintre mucosi va spun, George nu isi mai revine si iar e rau, asta e colectivitatea. Si tati lui e rau... eu ma tin tare, ca daca pic, e jale!
Yrys, saru' mana mult, insa mi-am dat pumni in cap, asa departe si... mi-e ciuda, mai ales ca unul din traineri e super meserias, il stiu, am mai fost la cursuri cu el, ce sa mai... astept sa intru in UE sa am salariu mai mare!
Iri, te astept draga mea, sotul te invita in special la o cafea la noi
Monica, gata treaba? Cand termini poti sa vii mai la deal, vreo 600 de km? Ca sa ma ajuti, of course, cu un hei rup! Sau mai bine, la o cafea si o barfa scorpioneasca!
Syd, secretara... la mai mare, adica poate intrand in campul muncii ai ocazia sa faci la un moment dat si ce vrei tu! Cat de repede iti urez sa iti gasesti casuta ta, sa faci totul cum vrei tu!
Danitin, ne tinem de mana, aceeasi situatie cu bolnaviciosii, plus ca nici barbatul meu nu e pe roze la munca... se impute treaba! Sa ne tinem de mana si la situatii bune!
Mina, mi-as schimba si eu perdelele... sa iti faci poze cand e gata! Si cu teroristu' pe dupa ele!
Ana, sper ca te odihnesti... sau nu?
Carmen, ai si tu copil care vrea societate numeroasa nu gluma. Sanatate lui tati sa nu molipseasca bebeul!
nu ma mai lasa teroristul meu, gata, am program redus aici! Nu stiu ce sa mai fac cu el, e asa de mofturos, plus ca de o saptamana plange noaptea: crede ca este in casa lupul din Scufita Rosie... imi vine sa ii zic doamnei la camin sa schimbe povestea!
Va pup si sanatate maxima la toti!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Elena,te razi de mine? io mi-am propus sa punem perdele scurte la bucatarie (asta o s-o fac oricum, ca ii ia fata frigideru si aragazu) si la dormitor, tocmai ca sa nu se agate niscai teroristi de ele. Sotu ca nu si nu, perdea la dormitor pana in pamant ca altfel e casa goala. Abia astept....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput