Zi libera miercuri 5 oct?
Azi am primit biletel de la scoala..pe 5 de Ziua Educatorului au zi libera, nu se merge la scoala. Asa e la toate scolile? Va intreb pentru ca nu am mai auzit pina acum de aceasta "sarbatoare" , ce-i drept abia am inceput scoala.
Raspunsuri
zana spune:
Dar de ziua copilului pe 1 iunie e liber cumva?
Nu stiu, acum aflu de la tine pentru prima data.
alexandrina spune:
Eu am primit pe messenger un astfel de mesaj, dar sincer din alta sursa nu l-am aflat, s-ar putea ca unii sa vrea sa vada cat impact poate avea un zvon:
"6 octombrie este declarata zi de greva nationala pt totzi elevii shi studentzi din Romania cu scopul de a protesta impotriva noilor reglementari propuse de ministerul invataturii. Retinetzi in ziua de 6 octombrie 2005 nimeni nici un elev sau student nu se va prezenta la scoala.. DA MAI DEPARTE chiar e important!!!"
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
gabibarta spune:
1 iunie nu-i liber, dar nici scoala serioasa nu se face, ca sunt dif. actiuni pt copii, concursuri, intreceri, jocuri, si ai nostri au mers si la Mc.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
diana904 spune:
Nu e vorba doar de un simplu zvon, fi-mea a venit ieri acasa cu un bilet de la invatatoare, in care, printre alte lucruri era mentionat si faptul ca pe 5 au zi libera. Nu e vorba de nici o greva...Azi am mai vorbit cu o mamica care are fetita la alta scoala si li s-a spus acelasi lucru, si anume ca, fiind Ziua Educatorului au zi libera.
Cary spune:
Si Rebecca are liber maine,fiind ZIUA INVATATORULUI,ea s-a gandit sa-si viziteze fosta gradinita unde mai sunt o parte din colegi ei de grupa,caci ea nu a mai mers la Grupa Pregatitoare.
GabrielaG spune:
La noi nu e liber...vor veni si printre altele vor colora in curtea scolii...desene pe asfalt.
Pupici la pitici,
Gabriela si baietii