Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna! Ce mai faceti?

Simona, . Nu a fost sa fie, poate data viitoare.

Noutati de la Ursik?

Adina, ai dreptate cam multe duduci lipsa la apel, dar poate ca nu le permite programul.

O zi buna!

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hai ca vin noutatile despre Ursik.

Acum m-a sunat, am stat ca pe jar toata ziua. Mi-a spus ca are o fetita absolut superba de 3,2 kg, spunea ca se uita la ea si nu ii vine sa creada ce a facut. I-a facut anestezie epidurala, a durat mai putin de o ora operatia si a spus ca nu a simtit nimic. Imediat dupa ce a vazut moaca mica a adormit si s-a trezit acum si mi-a dat telefon imediat. Acum in schimb, odata efectul anesteziei trecut, a inceput sa o doara operatia. A spus ca rezerva in care sta e absolut superba cu tv, frigider, etc, si o costa 1,5 milioane pentru cele 5 zile cat va sta in spital, ceea ce mi se pare convenabil. Duminica o sa merg sa o vad, intre timp mi-am facut rost si de pile...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

felicitari Ana si sa va traiasca fetita sanatoasa si frumoasa! traiasca epidurala !!!(prietenii stiu de ce)
Camelia, pai da si tu raportu', asa scurt si pleci? si nu-ti face griji de absente...ca ma ocup eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Simona, imi pare rau ptr ce ti- s-a intamplat.Iti doresc ca data viitoare sa fie totul perfect.
Ana, sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Si voi sa fiti sanatosi sa o puteti creste.
Cristi este din ce in ce mai agitat. Nu merge in 4 labute dar merge f. bine tinut de manute. Ieri ptr prima data s-a ridicat singur in patut si a si deschis o incuietoare, noroc ca i-am vazut de cu o zi inainte intentiile si le-am incuiat pe amandoua ca altfel, venea gramada pe jos. Nu sta si el cu jucariile mai mult de 10 min, ptr ca jucaria lui preferata sunt eu.
Va pupam si va dorim numai bine.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!

Sa traiasaca fetitza Anei, sa fie sanatoasa, frumoasa si baftoasa.
Anei ii dorim sanatate si insanatosire grabnica.

Roxana, fac si eu ce pot .
Noi suntem bine, tot singurele, noroc cu "gasca" de mamici si pitici cand iesim la joaca, iar in timpul "liber" DC la greu: citit, informat etc. Alexandrei ii turuie guritza non-stop, sunt atat cuvinte inteligibile cat si "productzie" proprie: pipitza-pasarica, guia-gura, otii-ochii samd, incearca sa ne cante "Ursul doarme", ureaza "La multzi ani" prietenelor ei, azi a fost randul Andradei , simte ca se apropie 1 decembrie.

O seara buna!

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
hehe Camelia da vorbeste bine Alexandra! da de ce 1 decembrie...? ca nu m-am prins.
fetelor e taaaare liniste pe la noi! ce sa intampla, asa ocupate sunteti? hai ca strig catalogul, asa nu se mai poate!!!!
eu am pus cateva poze proaspete de ieri: http://community.webshots.com/album/475176773xcaqkz cu jocul nostru preferat, cucu bau cu camasa lui taica-su. enjoy!
fug la munca si revin sa va controlesc..........daca ati dat raportul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Ana, sa iti traiasca fetita (cum o cheama?), sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Si voi sa fiti sanatosi sa o puteti creste!

Noi abia am facut ochi... Sebi "bate bine toba".... Inca nu i-am dat antibiotic, ca n-a avut febra... dar nu mai stiu nici eu cum ar fi mai bine?!
Este asa frig la noi in casa... si degeaba tin caloriferul in priza intr-o camara, ca omuletul "circula" peste tot, neobosit!!!!
Voi cum va descurcati?

Sa aveti o zi frumoasa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
felicitari pentru ursik.sa fie sanatoase amandoua.
eu sunt cheauna de somn.l-am puss pe razvan aseara in sacul de dormit(mi se parea rece in dormitor) si toata noaptea plans(l-am mai culcat in sac).cred ca nu putea sa-si faca "exercitiile " de gimnastica si sa se foiasca de pe o parte pe cealalta.mav, si la noi e frig in casa, d-aia nici nu stiu cum sa-l invelesc pe razvan, cu patura nu am sanse ca ajunge tot sub el.mai bag si eu radiatorul dar in juma de ora e la fel de rece.
roxa, sa nu ma treci absenta.
ma duc sa beau cafeaua ca imi pica ochii.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, prezenta la condicuta. Nu stiu cum se va numi fetita Anei, pur si simplu am uitat sa o intreb cand am vorbit cu ea. Oricum bine ca sunt sanatoase amandoua, abia astept sa le vad. Si la noi in casa este frig, abia astept sa terminam cu gazele. In acest week end ne punem termopane si saptamana viitoare terminam cu gazele. Am vazut la multe fete ca dau Claritine la cei mici, vi l-a recomandat doctorul? Intreb pentru ca este antialergic si nu vad rostul la o simpla raceala...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am revenit si noi pe net.
Ne-am facut fete mari, mincam singure, facem nebunii multe.
Mergem constant la Pitici.

Ginduri bune de la noi.
Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput