Impreuna, Timisoara! (27)
Raspunsuri - Pagina 12

angy11 spune:
 Se pare ca doar noi mai suntem.Cu centrul ciori catedrala nu te pot ajuta ca nu am ajuns in centru de vreo luna si asta a fost ziua cand nu se simte chiar asa.
de vad doar scoala e pt. ca fiul meu e cl.I si nu e simplu,plus ca am scris mai de mult  e a treia generatie din familie intr-o scoala vocatioanala(de muzica),unde lumea e subiectiva ca si muzica si rea ca orice lume si sunt cu ochii pe el,un biet copil in clasa intai care nu stie exact ce cauta acolo.Apoi eu am de pregatit un concert care sa spele fatza liceului de muzica in fata ministeruluilui,pt. ca conceptia in scoala si in judet e ca daca elevii mei(Sistem)au facut fatza eurovizionului si clasa de percutie care i-a produs trebuie sa faca fata ministerului,acu un an m-as fi bucurat de provocare dar cu copil in clasa I,mi-e greu,ca are nevoie de atentie din partea mea,dar si Angy care e o regina(a trecut de printesa,in opinia ei), are nevoie de alai.sotul meu e stresat, s-ar putea muta la Bucuresti!?!
Si cu mine cum ramane???Cine mai are timp si de mine?

Doris-Alina spune:
 Neata, Timisoara!
Inesuca mea a avut toata noaptea febra, am reusit sa o tinem sub control, adica in jur de 38,5.
Am vorbit cu pediatrul, si vine azi s-o vada.
Aseara, a facut si diaree.
Sa vedem azi ce o mai fi...
Danitin, merci de pontul cu Traiano. O sa trec sa vad ce au fain pentru printese.
Giulia, ma bucur ca Ale a trecut cu bine testul rotobil.
O sa vezi ce mult o sa-i placa.
E o etapa noua pentru ea, si o sa fie un pic mai lejer pentru tine.
Dar atentie mare, sa nu cada sau sa se loveasca.
Ines era tot timpul in cap si rotobilul peste ea.
Mai putin si incepe inspectarea dulapioarelor, cu tras afara tot ce gaseste, asa ca rabdare, mamico!
E super fain rotobilul ala, si mie mi-a ramas ochii la el, traiasca nasika!
Angi, ai dreptate, inainte sa-l sun deja administrez singura medicatia, iar el ma felicita ca am stiut ce sa-i dau...
Angi, imi inchipui ce greu e si pentru tine, cu baiatul in clasa intai...
De ce vrea sa plece sotul tau la Bucuresti? cu serviciul?
Vezi ca ti-am trimis un e-mail.
Raspunde-mi pe PM.
Diana, buna intrebare cu ciorile...
Eu predau sus la Modex, si la un curs, pur si simplu, elevii nu ma mai auzeau de galagia lor, mentionez ca geamurile la sala de curs erau deschise.
Miro, sper ca azi intri ca e duminica, sa mai povestim si noi, imi lipsesti...
Ana, si tu....
Albi, ne-ai uitat?
O duminica linistita!
DORIS si
INES  
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI

diana1971 spune:
 Buna dimineatza !!!
 Angy - miiii de scuze daca ai mai stat aseara ... de obocei rezist mult ...dar am mai stat putin ,am mai bantuit prinsite si aveam de gand sa revin sa vad daca a mai scris careva ...dar mi s-a facut un somn ...si m-am culcat...
inca odata scuuuze, ma revansez la o cafea!!! ce zici ???
Te inteleg cum e cand simti ca totul vine ca un tavalug ...toate prob apar odata,am trecut prin asa ceva ...dar eu am spus HOOO ca si eu traiesc si sunt numai una!!!!Dece se muta la Buc sotul tau ?? cu serviciul?? hmmm.
Sper sa te mai prind azi !!!
Doris- daca tu lucrezi in centru cu atat mai mult observi asta zi de zi...adevarul e ca toti me-am obisnuit sa le vedem pe acolo ,sa le auzim si sa simtim"parfumul" gainatului pa strada(mai ales dupa ploaie-cand nu poti respira).
Ce face Ines?? multa sanatate..am obs si la prietenii nostrii ca au aceleasi prob cu copii, temperatura mare, stari de voma, diaree,...imi pare rau. 
.
Sa nu radeti dar masina mea e vesnic cu norok ...desi o pun tot sub alt pom...ciorile alea comploteaza !!!
M-am cam saturat sa o tot spal...si sa merg cu ea de se uita lumea dupa mine...mai nou e rosie cu buline!!!!
Oricum o sa scriu pe situl primariei...nu ca as rezolva multe dar... poate...poate!!!!!
Acum merg in Flavia
va pup
diana 
35s

angy11 spune:
 Fetelor iar am ajuns pe pagina a doua
Mobilizarea

Diana nu trebuie sa-ti ceri scuze ca si eu am plecat la culcare,ideea e ca si mergea tare greu forumul,nu stiu de ce.
Doris,ti-am raspuns pe yahoo pana sa apuc sa deschid aici.Cum va mai simtiti,Ines a mai facut febra?

Sotul meu s-ar putea sa fie nevoit sa se mute cu serviciul la Bucuresti,trebuie sa aplice la sfarsitul lui octombrie,iar pana pleaca mai dureazaca se muta tot departamentul economic la bucuresti si asta nu se poate intampla de pe o zi pe alta,conditiile sunt super dar ramane de vazut ce vom face noi,deocamdata refuz sa ma gandesc mai profund la perspectiva asta.

diana1971 spune:
 Salut fetelor...pe unde umblati ???unde e toata lumea....
Pe pagina asta suntem dora eu, angy si doris???? 
Am cumparat din flavia o jucarie de agatat pt bebe cu 80 000 si e super!!
Am gasit chestii super(noi) aduse de dincolo la preturi destul de normale.
Angy- in Bucuresti sunt salariii mai mari,ar fi poate mai bine din pct asta de vedere...in ce priveste restul(prieteni,job)asta depinde de fiecare...e cam greu in oras nou cu fam si toti prietenii lasati pe acasa...dar nimik nu e imposibil.
revin mai tarziu
diana
 35s

angy11 spune:
 Mey fetelor n-am chef de nimic,le-am facut baie copiilor
,am pregatit hainele pe maine da trebuie sa le calc,am facut clatite s-au mancat si pana la urma nu au ajuns
,acum trebuie sa ma pregatesc pe mine,coafat,pensat etc si nu am chef,mi-ar trebui un red bull

Albi` spune:
 'seara, lumeeeeeee ![]()
In sfarsit beneficiez si eu de net... 
 da' nu de tot... doar in trecere 
 Si-a facut Miro pomana cu mine cu neshte net ![]()
Of course ca n-am avut timp sa citesc tot ce ati scris de cand n-am mai intrat eu pe net, dar SPER sa recuperez candva...
Am mers zilele trecute pe la scoala si inca nu prea se tin cursurile...colegii nu's interesati... Eu imi caut job (part-time, ca sa am timp si de scoala), da' in ritmu' asta cred ca pot sa-mi iau full-time, ca profii au zis ca ei nu tin cursuri cu 3 studentzi...ci ne dau de facut proiecte si ne vedem la exam... Sa vedem sapt viitoare ce-o fi ![]()
Nah cam atat cu noutatile de la mine... din pacate nu v-am citit ca sa scriu fiecareia in parte...sper ca s'tetzi bine ![]()
Va pup 
 si o sa mai trec io pe-aici ![]()

diana1971 spune:
 Buna seaaaaaaaraaaaaaaa
 Ce mai ziceti ??? Angyyy ai facut clatiteeee...wow 
vin si eu ! 
 Am ajuns acum pe acasa...iar am bantuit pe la prieteni.
 Oare mai e careva care nu are somn ??
 va pup
 diana 
35s

angy11 spune:
 Eu nu am somn ca de obicei da ma duc imediat la culcare,ca nu mai pot de oboseala.Clatitele sunt mancate de mult,am si uitat.
O seara buna va urez!

Doris-Alina spune:
 Neatza, Timisoara!
Azi nu merg la servici, mi-am luat o zi libera, ca sa umblu dupa medicamentele pentru Ines.
Caut disperata farmacii care mai elibereaza gratuite.
Ines e mai bine, a fost pediatrul ieri si are rosu in gat.
Pana acum lua Panadol dar se pare ca la ea nu mai are efect.
Ne-a trecut pe Calpol 6+.
Voi ati folosit Calpol? E bun? mai ales la gust...ca Ines e tare ciudata cu gusturile...
Am ratat azi un important seminar de coafura, care se tine o data pe an, din aceasta cauza...ce sa fac, Ines e mai presus de orice si sacrificii vor mai fi.
Poate trag o fuga, sa vad demonstratiile, dar, diploma nu o pot lua ca dureaza de la 9-13 apoi pauza si de la 14 la 18.
Asta e, dupa masa merg la Cursuri la Modex.
Fetelor, ce mai faceti?
Tare liniste a fost in WE.
Angi, mersi pentru raspuns.
Va doresc o zi buna!
DORIS si
INES  
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI