Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Mesaj restant:
Noo serus gagici! In sfarsit acasa in fata computerului (c-o mana bag si cu una scriu). Ce bine ca merge DC k_lumea :))
Asadar in primul rand bun venit noilor clujence heny, paraluta si steaua si Silviei pe care o trecem pe lista noastra incapatoare la special guests :)
S-o luam incet...
Saptamana trecuta a fost una de cosmar pentru mine. Dupa ce am primit vestea aceea ingrozitoare despre fetita prietenilor parintilor mei, pur si simplu nu am mai putut reactiona normal. Nu puteam sa cred si sa accept. Sa mori stupid, intoxicat cu gaze de la centrala termica, la 24 de ani, nefiind singura in cabana de la munte e de neconceput, ziua in amiaza mare...asa i-a fost scris saracuta si vai de ei parinti, ca era singurul copil, prea mult dorit...Interesant e ca mama fetei e mai tare si e foarte credincioasa...cred ca aacceptat situatia si va merge mai departe, tatal ei in schimb nu stie de ce sa se agate...e innebunit de durere...
Simona, cand m-ai sunat tu, abia ce primisem vestea ingrozitoare de la mama ti-am zis, nici nu percutam... si mai mult, mai era o amica de-a mea, care era disperata, fara bani si alte alea nu va mai scriu povestea si plangea in telefon ca se sinucide ca nu stiu ce....nu stiam ce sa-i mai spun...cum s-o ajut nici nu am reusit sa o ajut si uite ca am uitat sa o mai sun! Am uitat sa vorbesc cu croitoreasa dar din ce citesc deduc ca ai rezolvat problema aia, nu? Tare as vrea sa ne mai scrii inainte sa pleci peste mari si tari!
Cristiana, cred ca stiu de accidentul ala de care pomeneai...nu e cel de acum cativa ani, in care s-a prapadit colegul tau Raul?
Weekendul la 1 Mai a fost foarte frumos. Vreme super, pensiunea excelenta, curat, apa calda in piscina, am facut baie afara si noi si copiii si le-a placut enorm. Avem si poze dar nu le-am descarcat inca pe webshots...va urma...
La Felix mare agitatie, lume multa, la piscine afara, se facea plaja intr-o veselie! Erau 25 de grade Duminica. Am luat masa odata la Oradea, la Scorillo. Tinetio minte fetelor, ca Scorillo asta e un loc excelent sa iei masa. Se mananca excelent, preturi destul de mari dar nu prea mari deoarece mancarea e super si portiile sunt imense.
Mariana, sorry, nu vreau sa te duc in ispita, vezi, nu iti zic ce am mancat , dar io zic ca e devreme pt cura si oricum iti tre rabdare ca ce pui in 9 luni cam tot in atata dai, daca vrei sa fie cu succes si de durata. Asa ca ia-o 'ncet. Sa stii ca io am slabit mancand multa cioco si inghe, sincer, dar cand ma dadeam la ele, nu mai mancam altceva, ele erau "o masa" si celelalte mese nu prea mai erau, dar la cioco nu am renuntat niciodata...
Florina, era sa lesin de ras la faza cu magnetii de pe frigiderul Marianei. Ce figura e Elise...Serban nu-mi pune nimic in geanta...
Fetelor, azi l-am imbracat pe Tziky intr-o salopeta de casa din polar rosu. Era atata de dulce si eu si maicamea ne extaziam intr-una si el mititelul s-a prins ca de el e vorba si ca e frumos si ne place de el si a inceput sa se mangaie pe picioruse si pe haine asa cu un aer de timiditate, dar si satisfactie in acelasi timp, era superdulce!
Hai c-am scris destul, mai las si pe altii :))
va pup
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Mihihihihihi!
Io acusi fug sa dorm, ca-s franta!
Propun sa "traga cineva fraiele" si sa tina ferma o data de intalneala, acum pana ne mai putem vedea in parc...ca vine iarna, suratelor!
Roxa, nenorociri se petrec in lumea asta...si mai e cate una care implica o persoana cunoscuta tie si atunci iti da de gandit...in asemenea momente oricum cuvintele sunt de prisos!
Noi azi am fost la Mariana in vizita...sa vedeti cum se joaca astia micii... te uiti la ei fascinata, zici ca-i vreun blockbuster nu alta...adevaru-i ca s-au cam si "casapit" azi...de fapt pana acusica Elise era guraliva cuplului, si artagoasa, da' azi Stefan a aratat ca tace si face...si-a facut.....scumpii de ei! Isi dau unul altuia jucariii, se completeaza, unul face dezordine(Stefan, bineinteles) si cealalta aduna dupa el...si multe altele...pur si simplu deliciosi...
Roxa, si cand il complimentati pe pui parca nu-si incapea in piele, ai??? Trebuie vazut cum se mangaie el, tzik mik!!!!...a noastra se uita-n stanga si-n dreapta gales si dup-aia baga capu' la cutie si clipeste oaches si rapid de cateva ori....pe semne se rusineaza!
Se voia un mesaj de salut si a ajuns cronica !
Na!
Stabiliti comitetul, moncher!
Noapti buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by nana_simquote:![]()
m-ai facut sa rad! Am incercat si eu!
Deprimarea asta ... sunt hormoni neasezati la locurile lor, nu-i lasa sa te domine, esti o femeie implinita, s-apoi "nu mor caii cand vor cainii".
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](indragostita.gif)
![](bandit.gif)
![](bebe.gif)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Salut, Florina, vad ca nici tu nu ai somn!
Fetelor, Florina are perfecta dreptate. Stefan si Elise sunt de-a dreptul deliciosi. Dupa deprimarea pe care am avut-o dimineata, am ajuns sa rad din orice, asa de bine mi-au facut piticii cand ii vedeam cum se joaca.
Si cea mai tare faza a fost urmatoarea : in maldarul de jucarii si obiecte aruncate de Stefan prin casa (Doamne! azi a aratat casa ca dupa razboi!), Elise a gasit o punga; si mititica-inteligenta (stie la ce e buna o punga ) a inceput sa stranga jucarii in punga; fenomenal! sa fiti vazut cu cata ardoarea facea ea ordine prin casa; ca dupa aia sa o atace mitocanul, sa-i fure punga si sa imprastie jucariile la loc! dar ea nu s-a lasat! de la capat frate! munca te-nalta! Va rog sa va imaginati scena, ca e de senzatie!
Si multe altele au facut!
Vreau sa dau cateva
la Florina si Roxana! Din cauza voastra mi s-a dus o zi de cura! Florina m-a facut sa cad in pacat cu niste paste delicioase cu ton+masline+ciuperci, iar Roxana cu inghetata. Cand am citit de inghetata, mi-am amintit ca am una in frigider si am sarit pe ea ca un uliu!
Recuperez maine. si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mai vreau sa va intreb ceva: despre Tatiana nu mai stiti nimic??? Oare o fi nascut? Eu tin minte ca prin noiembrie era termenul nu acum. Ma gandesc la ea f des. Sper ca e bine! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
nonna spune:
Fetelor dragi,va rog sa ma ajutati cu o sugestie.
Am nunta in 5 nov.si nu am ce sa imbrac pt.ca am fost numai vara la nunti si inainte de nastere eram ff.slaba iar acum nu mai sunt chiar la fel.Dar nici de un buget substantial
nu dispun asa ca e cam greu dar poate stiti voi magazine mai ca lumea sau oare la croitoreasa ies mai bine? Am croitoreasa ffff.buna (de la teatru)dar ce sa imbrac, ca nici idee nu am. Ma bazez pe voi!
Duminica, daca va intalniti am veni si noi dar e vremea asta tare rea! Poate undeva la un suc.As vedea si eu cum se mai poarta al meu fecior cu alti copii. Oricum la Florina tot o sa ajungem ca duminica suntem singuri acasa si poate vii tu la noi.
Ne conversam la tel. am chef de vizite ca is cam stressata pana luni cand ma intalnesc cu angajatorul meu si sa ma vad angajata ca nu mai am rabdare. Va las si va doresc o zi excelenta,
Nonna si Vladut
tuchi spune:
sa dau si eu un buna ziua..... si sa va spun una, doua de fiul asta al meu...
ieri seara singurei (adica fara tatic) incercam sa ii distrag atentia de la desene (ca ne omoara) si zic.... "hai sa citim ceva". el serios merge la raftul plin cu cartile si revistele lui si purcede tacticos sa mi le aduca pe coltar, bucata cu bucata. dupa aprox 10 min de munca sfirseste activitatea si zice " no, 'ai 'tim, mami!", si asa am facut! (parca mi-ar fi spus no, acuma iti ajunge!!!)
sau una mai ceva .... ma anunta ca vrea sa faca kk, aducem olita, se aseaza, dar surpriza iese altceva, adica pisu. puiul mamei disperat zice "mamiiii, nu pisu, pune la loc!!!!!"
no ziceti voi ..........
baby-boom spune:
Tuchi!!!! smecher ficior aveti matale....aia cu "pune la loc pisu, mami" m-a terminat, pe bune!!!!! Simpatik!!! Mi-ar palcea tare mult sa veniti si voi la intalneala, daca se concretizeaza...da' cre' ca va fi cam greu, ai???
Si apropos de intalnire: din cate tiu io minte Anca se intoarce in 17=luni!!! atunci ne vedem duminica ailalta?......ziceti si voi ceva!
Pupicei!
Mariana, singurica sau cu ajutoare???? Va pupam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Nonna, sincer, habar n-am.....n-am prea fost la nunti, ca's prea tanara! Doar la a mea am fost
!!!!
Eu zic sa dai o raita pe net, sa gasesti ce se poarta anul asta, si alegi dupa criteriile tale...stiu ca se poarta in prostie negrul, la pantofi e (inca) de acutalitate varful ascutit, care merge in paralel cu botul rotund....cre' ca stii astea, si 'geaba mi-am batut gura! Sa fi cat mai feminina, in final conteaza ce te avantajeaza si in ce te simti super lejera! Ai putea opta pt. pantaloni si sacou, astea se poarta intotdeauna...eu pt. botezul Elisei mi-am luat un costum de la Caramel( e in Central cre' ca la etajul 1) la un pret bun...ar mai fi Falla(mag. de langa Central sau ala de pe str. Iasilor..sau iasului?...oricum cre' ca asta e usor mai ieftin, ca nu-i in inima clujului) ....sau Alb si Negru....Nichita....ultimele doua sunt tot in Central!.....spor la cautare...sa stii ca de multe ori gasesti si-n magazine scumpe lucruri superbe la preturi o.k.....ideea e sa cauti!
Si sa ne spui ce ai gasit!
poze cu noi