scris colorat la semnanura?
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by diadanielaquote:
Originally posted by tomecica
multumesc
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
test
diadaniela
diadaniela
test
diadaniela
ingerash spune:
vreau si eu sa vad daca am reusit sa modific semnatura
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
editey k sa tzopai d bucurie ca am reusit
diadaniela spune:
Fac si eu un test ,da'oricum sunt batuta in cao.
Dana
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Hai ca nu-s chiar asa fraiera.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mira_m spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Ia sa vedem la mine cum iese.....?
Oana
Oana
Nu-mi iese deloc scrisul colorat. Am facut in ambele moduri dar.....
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
lori99ursu spune:
Vreau si eu sa incerc.
Lori și un îngeraș:George-Octavian ( 14.02.2005 )
"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama
lori99ursu spune:
quote:
Originally posted by lori99ursu
Vreau si eu sa incerc.
"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama
lori99ursu spune:
sa vedem daca mi-a reusit
lori99ursu spune: