crese in constanta
am un baietel de 11 luni si as vrea sa-l dau la cresa.astept amanunte depsre ele, fie de stat, fie particulare.pret, conditii,adrese, etc.multumesc
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Raspunsuri
Ana68 spune:
Adriana,nu ai fost multumita de tanti aia cu care trebuia sa te vezi?Uite ,Alex a fost la cresa in Tomis I,aproape de Falmanda,pe langa scoala nr.30.Este in spatele blocurilor vis-a-vis de Spitalul Judetean.Mie mi s-a parut curat acolo si femeile mi s-au parut dedicate,ca sa spun asa,fata de ceea ce fac.Sper sa o gasesti.Mult succes si pupici la pilotist!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
chiar nu e nimeni pe aici din cta care ma poate ajuta?ma intereseaza cele particulare.ajutati-ma.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Cornelia spune:
Adriana, din cate stiu eu, in Constanta mai sunt 3 crese de stat: una, cea de care ti-a zis Ana, una in Inel II (aici este fetita lui Gabi (Lizuca) si ea iti poate da mai multe detalii) si una in Tomis III (despre asta stie mai multe Oana, parca o vizitase sotul ei). Despre toate am auzit lucruri bune. Cea din Inel II este sigur renovata si posibil ca si celelalte sa fie.
Singura cresa particulara este la Big Ben, in Km. 5, pe str. Mesterul Manole (perpendiculara pe Pandurului). Maria (2 ani si 3 luni) este la Big Ben. A fost la inceput la cresa, iar acum este la grupa mica la gradi. Din cate stiu eu, primesc copii de la 1,6 luni, dar principala conditie e sa mearga singur. Cred ca e cam devreme pt. Razvan. Pe Maria am mutat-o la gradinita, pt. ca se simtea mai bine acolo. La cresa atmosfera era tare "plangacioasa". Au doua ingrijitoare si o profesoara de engleza (cel putin la inceput, au facut sigur si lectii de engleza ). Initial, mi s-a spus ca sunt doua grupe: pana in doi ani si intre 2 si 3 ani, dar din cate am vazut stau impreuna, doar la engleza se desparteau. La inceputul anului stiu ca erau inscrisi 15 copilasi, dar nu stiu cati au ramas. Taxa este 2.500.000/luna la cresa. Daca ai intrebari si te pot ajuta, cu placere. Tel. de acolo este: 680700.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze