Placa distruge parul?
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
La coafor si mie imi pune ceva crema si silicon inainte de-al intinde si dupa imi pune ceva crema pt.umezeala.Imi place tare mult cand e gata ca e foarte lucios si moale,acasa nu-mi iese asa.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
ali spune:
Eu folosec pentru hidratare ulei de masline( se poate si impreuna cu un galbenus de ou).Il intind pe par si stau 30 min( in timpul asta imi masez si palmele si unghiile cu uleiul ramas pe maini).Dupa ce ma spal si mi se usuca parul, il intind cu placa fara probleme.Genul asta de tratament pentru par mi l-a indicat o coafeza.
ali
cornelianeli spune:
DACA ESTE FOLOSITA DES, DAUNEAZA PARULUI, INDIFERENT CAT DE BUNA ESTE
MIE MI-A CAZUT MULT PAR DIN CAUZA PLACII,O FOLOSEAM O DATA PE SAPTAMANA
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Tanaion spune:
Strica parul oricat de profesionista ar fi placa si smacurile cu care suntem date. Mie mi-au spus mai multe coafeze, care chiar nu aveau nici un interes sa se chinuie sa mi-l intinda cu peria, cand ar fi rezolvat mult mai repede problema cu placa. Mi-l mai fac si eu cu placa, dar nu mai des de o data pe luna.
Tana
danitin spune:
Si eu cred ca distruge parul ... o buna prietena de-a mea a patit-o si ea mergea la un salon de coafura bun pentru respectiva operatiune. De altfel majoritatea coafezelor te atentioneaza asupra acestui aspect...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
loneanbianca spune:
Mie imi cade oricum si asa fara sa ai fac nimic....nu folosesc nici macar spuma....De aratat arata foarte bine, insa nu prea merita sa imi distrug parul care si asa mi-a mai ramas in ani mult mai putin. Eventual asa la cite o ocazie si pt asta cel mai bine la un salon cu produse profesionale...acasa nu prea merita sa iti iei o placa....se pare...fie ea cit de performanta.
Va multumesc!
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
katalina spune:
Fetelor, se poarta buclele, parul ondulat,parul cu mult volum, natural, nu-l mai chinuiti cu placa sa-l intindeti.
Si eu mi-am distrus parul acum citiva ani astfel, dar acum am invatat sa-mi iubesc parul asa cum este el.
Toate cele bune!
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
Elena` spune:
eu folosesc placa de 1 an jumate ..si ma indrept in fiecare zi.dupa ce ma spal ma indrept bine...acum m-am obisnuit..nu-mi ia mai mult de 20min, dar dupa ce dorm mereu mi se mai onduleaza..asa k in fiecare zi il aranjez cate putin.am placa de 400 mii si sunt super multumita de ea..cu placi din ceramica :D. m-am indreptat la inceput cu placa unei prietene..de 1 mil..si nu e nicio diferenta.am si parul foarte moale..mie nu mi se pare stricat.n-am folosit niciodata tratament.am auzi de la cineva ca e bine sa'l dai cu spuma cat e ud si sa'l indrepti dupa ce se usuca..cica mai protejeaza parul.am incercat asa cam o luna,dar mi se ingrasa parul a 2-a zi..asa ca am renuntat :) ..am devenit dependenta de placa !!!!