clubul secretarelor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Neatza!

Ieri nu prea am "jobuit", mai mult am bantuit pe net. :))

Iubika, si eu m-am tot uita prin ziarele locale dupa vreun alt job, de parca pe aici umbla cainii cu covrigi in coada. Da' nu umbla. Nici un job mai de Doamne-ajuta... Of...

Spor la treaba!

Ileana ce studii ai? Spre ce te orientezi?
Eu ma gandesc sa o "cotesc" spre traduceri, ca tot am terminat Literele. In seara asta o sa ma apuc sa trimit niste CV`uri

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Iubika, am terminat limbi straine, engleza - germana. Secretariat am facut de cand ma stiu, si chiar imi place. Prin ziare ma tot uit asa, de curiozitate, poate-poate gasesc altceva... In invatamant nu ma bag ca nu-i de mine, iar pe traduceri iar nu-i cazul, ca-s destul de multe cabinete de traduceri in Buzau...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca
Prin ziare ma tot uit asa, de curiozitate, poate-poate gasesc altceva...

Hai ca am deviat de la subiect dar nu pot sa ma abtin sa nu te intreb: ce altceva vrei sa gasesti?

Eu sincer nu stiu ce as putea face, in alt domeniu, avand in vedere ca tot timpul cat am fost in scoala am "lucrat" pe limbi straine.

Eu am franceza ca limba principala si engleza ca secundara. Momentan lucrez la o firma de shipping unde doar la telefon schimb 2-3 vorbe in engleza, si mai trimit mailuri in care imi prind urechile, pentru ca e vb de termeni maritimi care nici in romana nu prea stiu bine cu ce se mananca....

Bun! Si atunci de ce am mancat 14 ani franceza pe paine? De ce m`am stresat cu LEC`uri, LFC`uri si analize de romane, ca sa stau la un birou, sa fac legaturi telefonice si sa duc cafeaua?

E trist, zau ca e trist!...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Iubika, dupa cum ziceam, mie chiar imi place munca de secretariat, poate ti se pare curios. Am facut fac de limbi straine pentru ca la vremea aia atata m-a dus pe mine mintea sa aleg, mi se parea ca e o super facultate... Din pacate n-am stiut sa aleg, acum as alege altceva. N-am avut de unde sa ma informez atunci cu privire la facultatea de limbi straine. Am mai incercat si la "comunicare si relatii publice", pe vremea aia era doar la fac de stat sectia asta, si n-am avut bafta sa intru. Asa ca am ramas pe limbi straine.

Ziceam ca ma uit dupa altceva prin ziare. Da, ma uit, dupa un job la fel, poate mai bine platit, dar poate intr-o companie mai mare. Fiecare dintre cele 3 locuri de munca au fost in firme mici, unde nu exista o fisa a postului clara, unde am facut multe alte chestii in afara secretariatului... Nu ca n-as vrea sa invat sa fac mai multe lucruri, dar m-am saturat sa fac si treaba unui contabil, m-am saturat sa umblu de nebuna prin oras dupa cai verzi pe pereti, m-am saturat de fitele sefilor... De-asta ma uit pe ici pe colo. deocamdata am un job ok, lucrez cu sotul meu, nu am prea multi colegi, dar oricand poate aparea ceva mai bun.

_

Mergi la inceput

Ileana, e ok ca iti place ceea ce faci. Doar pt ca eu simt ca nu mi se potriveste, nu insemna ca toata lumea trebuie sa gandeasca la fel

Cand ai zis ca te uiti prin ziare am crezut ca te gandesti la o schimbare mai mare, si am intrebat in speranta ca poate imi dai si mie o idee

Dar n`a fost sa fie!

Mult succes!

Mergi la inceput

Iubika, n-am pretins ca toata lumea tre sa gandeasca la fel. Scuze daca m-am exprimat gresit...

Nu stiu ce idei de job sa-ti dau... Incearca pe traduceri, daca iti place sa faci asta. Adevarul e ca nu avem prea multe optiuni, tinand cont de facultatea pe care am terminat-o. Eu am in gand, si pser sa reusesc, sa-mi fac o gradi particulara. Ca d-asta n-avem in Buzau.

_

Mergi la inceput

Ileana, scuze EU nu m`am facut bine inteleasa! Dar... in fine...

Daca ar fi asa, dupa suflet, si eu visez sa fac un adapost pentru toate animalele fara stapan. Sau sa fac un loc in care copiii orfani sa aiba parte de tot ce le trebuie, inclusiv afectiune.

Dar pana atunci, trebuie sa supravietuiesc din 5 mil leafa de secretara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Iubika
Daca ar fi asa, dupa suflet, si eu visez sa fac un adapost pentru toate animalele fara stapan.

Iubika, nu stiam ce multe avem in comun...
eu am facut engleza-romana, am lucrat ca invatatoare si educatoare (am liceul pedagogic) si acuma am zis ce post obtin in mesajul anterior la subiectul asta. oricum e acceptabil ce fac aici. traduceri fac aici in domeniul tehnic (constructii), dar se alterneaza cu munca de secretariat, ca altfel as innebuni cu okii mereu in PC la traduceri.
intr-adevar nu prea ai ce alege in afara de secretariat si invatamant cu facultatea asta, dar eu am fcut-o pt ca mi-a placut si la asta m-am priceput, nu la mate-fizica.
si eu as vrea sa fac un adapost de animale fara stapan. cam slabe sanse sa realizez asa ceva, mai ales ca nu imi pot lasa serviciul sa ma ocup de altceva , ca nu mai am din ce trai. nu-s maritata inca si maica-mea e pensionara.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Ramonika, Bubulina ta seamana cu Missi a mea
Pisik de secretara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Ramonika, Bubulina ta seamana cu Missi a mea
Pisik de secretara!

vazut, placut... intr-adevar seamana.
nu ai intrat la Prietenii omului pana acuma?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput