Soacra mea vrea sa aiba grija de un copil

Soacra mea vrea sa aiba grija de un copil | Autor: PITI

Link direct la acest mesaj

Sta in zona Colentina,a lucrat la CEC,si s-au facut reduceri de personal si ramane fara servici de la 1,11.2005.E calma,are grija si de ai mei cand ii las la ea,are 50 de ani.Daca vreti sa o cunoasteti si sa va faceti o parere despre ea,astept de la voi un raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_78 spune:

Buna,

Eu stau in Pipera si as avea nevoie de bona pentru fetita mea de 7 luni, in noiembrie si decembrie eu stau acasa, si programul ar fi doar de 6 ore, din ianuarie insa am nevoie de cineva pentru un program de 11 ore de la 7.30 la 18.30 de luni pana joi, iar vineri programul este de la 7.30 la 16.30. In cazul in care este de accord cu programul , ne putem intalni sa o cunoastem.

Mihaela si bebe Emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Draga PITI, daca ne poti da mai multe relatii despre soacra ta: ce fel de om e, a mai avut grija de copii? Inteleg ca e cam prima oara cand ar face asa ceva...in sensul daca poate sa faca fata energiei unui copilas, sa-l scoata afara, sa-l struneasca, sa nu-i scape din mana, sa fie atenta la joaca sa nu se loveasca de vreun leagan sau mai stiu eu ce...intelegi, toate pericolele de care trebuie feriti astia micii!
Noi locuim in zona Mosilor si o sa trebuiasca sa gasesc o bona. Eu sunt destul de pretentioasa, ca orice mamica, cred, si in principiu am avea nevoie de dinsa cam de la 8:30 pina la 18. Deocamdata sta mama mea cu copilul (am uitat sa iti precizez baietelul are 2 ani si 2 saptamani), dar nu poate sta in fiecare zi, caci mai are si ea diverse activitati si nu o pot bloca la mine.
Deci daca imi poti da mai multe detalii despre soacra ta ti-as fi recunoascatoare! Multumesc.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Orice mamica este pretentioasa cand este vorba de copilul ei ! Eu ce pot sa spun este ca este o persoana blanda,are grija de copii,eu ii las pe ai mei la ea unul de 1,5 ani si celalalt de 3,5,ani si nu au fost probleme + un nepotel tot de 3 ani. Are mare grija de ei,ii plimba,le da de mancare,nu cred sa fie probleme ,chiar daca nu a avut grija de un copil strain,a avut grija de ai mei ,nepotelul meu a stat la ea vreo cateva luni si nu au fost probleme. Dar eu vreau sa o cunoasteti si sa spuneti singure ce parere va face !Orice bona trebuie sa se "muleze" dupa cerintele voastre ! Asa ca va rog sa o cunoasteti !
Noi nu stam cu ea ,nu mi-a crescut copiii,dar pot sa spun ca este o femeie la locul ei ,in care poti avea incredere,se supune regulilor,dar mai conteaza ca copiii vostri sa o placa ca sa puteti lua o decizie !
Nu cred ca o deranjeaza programul ca nu are nimic de facut acasa ,sta doar cu socrul meu .
Deci draga Ela,draga Danat,eu zic sa ii dati un tel si va intalniti undeva sau veniti la ea acasa si discutati mai multe.Eu va trimit un PM cu nr ei ,iar de aici in colo voi decideti!
Dar dati-mi si mie de stire cum procedati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

bey PITI da si mie un pm cu socrela ta ca stiu ca oana _mm isi cauta..de fapt da i ei un pm...te rooog

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Piti, da-mi si mie un pm cu nr de telefon al soacrei tale, te rog.

Pe noi ne avantajeaza zona, stam pe Teiul Doamnei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Ela ,stiu ca ai vorbit cu Soacra mea mastepta un tel de la tine.! fetelor,v-am trimis nr .
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_bb spune:

Piti,
nu stiu daca mai e de actualitate anuntul tau, dar si eu sunt interesata.Baiatul meu are aproape 5 luni si e f cuminte.Programul de lucru ar fi luni-vineri 09.30-19.00.Suma pe care o pot oferi e 4.5 mil maxim.Zona Dristor.E urgent.
Multumesc

Mergi la inceput