Unde pot sa ii pun cerceii?

Buna
am o fetita de aproape 9 luni careia inca nu i-am pus cercei, dar intentionez s-o fac curind. Am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca nu-i poate pune cerceii la cabinet pentru ca nu are cele necesare.
Unde pot merge cu bb ca sa ii pun cercelusi? Ma intereseaza adrese concrete. Am inteles ca exista un dispozitiv special cu ajutorul caruia i se pot da gauri fara sa o doara...De asemenea, am auzit ca exista si niste cercei "sterili", cu care poate sta cca 2 luni. Unde pot gasi asa ceva? Sa ii pun astfel de cercei la inceput sau sa ii pun direct cercelusii de aur?
Multumesc
Leta si un bebe
POZE DE SEPTEMBRIE
want my life back
Raspunsuri

bebe_beberica spune:
Buna Leta.Eu i-am pus cercei fetitei mele la varsta de 1an.Dupa ce am fost refuzata ca si tine de asistenta de la pediatrie am inceput sa caut centre unde se fac gauri in urechi.In prima zi am incercat in trei locuri si am fost refuzata pe motiv ca e copilul prea mic.Pana la urma am gasit .Pe bulevardul Magheru(langa magazinul NIKE).Este un magazin de amanet unde se vinde si aur.Gaurile i le-a facut cu un pistol special pentru asa ceva.Dureaza foarte putin si nici nu are timp sa simta durerea.Tot de acolo i-am cumparat si cerceii medicinali.Pe atunci pretul era de 300.000 lei(gaurile fiind incluse in pretul cerceilor).Imi pare rau ca nu stiu adresa exacta dar sper sa-l gasesti.
# Sorina si Andreea(23-02-2003) #

gabibarta spune:
i-am pus la cosmetica, cu pistolasul, la 10 luni. A marait un pic, dar stiu ca nu doare tare.
Daca nu vrei la cosmetica, mergi eventual la maternitate cu ea, ca acolo asistentele se ocupa de asa ceva.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

devylla spune:
noi i-am pus cercelusii la doctorul de familie,o asistenta i-a facut gaurile!
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

roisin spune:
Cu vreo doua luni in urma am facut un tur telefonic printre clinicile particulare din Bucuresti si am aflat ca la Medlife se fac gauri in urechi la copii, cu pistol, costa in jur de 450.000 si e musai sa dai un telefon cu o zi inainte, sa te programezi (la pediatrie). Adresa este calea Grivitei nr. 365, telefon: 2244458
Eu n-am ajuns inca, dar in vreo doua saptamani sunt hotarata sa merg cu fetita cea mica. Pe cea mare am dus-o la un bijutier in Unirii care i-a facut gaurile stramb, asa ca am chinuit-o de doua ori. Eu nu mai recomand nimanui varianta cu bijutierul, o clinica particulara cred ca e mult mai potrivita.
PS Daca ii faci gauri cu pistolul (adica metoda mai "finuta"), cerceii ii primesti automat, ii au ei acolo. Iti recomand sa ii lasi in urechi cel putin doua saptamani si sa te uiti la cutie, sa fie "virgina" cand o desfac. In mod normal gasesti mai multe modele din care iti poti alege (unele sunt absolut dragute).
http://community.webshots.com/user/r0isin/

Anuc spune:
La Medlife, cu programare. NOi am fost intr-o sambata si ne-a facut o asistenta foarte draguta. In pretul asta de 450.000 lei intra si cercelusii medicinali. Bebe nu plange decat f putin si scapati imediat. Adresa e cea de mai sus.
succes!
Sabina trebuie sa traiasca!
Ajuta si tu aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099
Anuc si Ioana

Babisa spune:
Se poate face cu pistolul si nu o dfoare (dispozitivul despre care vorbeai)...este in Unirea,Moll si am inteles ca si pe undeva pe la Bucur Obor.
Bafta