"Mama"...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Danutz al meu nu a inversat niciodata numele ns. (pana acum cel putin), dar a fost o perioada prin februarie cand toata ziua turuia ta-ta, pronuntat clar, raspicat, de toata frumusetea. Si daca inainte cand auzea ca descui usa, alerga cu "mama" inainte, ma cuprindea, batea din palmute, ei bine, in acea perioada "frumoasa" pt mine, imi striga "ta-ta"! Eu il intrebam: "cum ta-ta Danutz, mami a venit de la servici", iar el imi turuia in continuare "ta-ta". La fel era cand venea dadaca, sau cand eram in casa la bunica si venea sora-mea, bunelul sau bunica. Cand vedea ca nu e taica-su, isi vedea de treaba mai departe.
Cred ca o sa-i treaca si Veveritzei. E intr-adevar dorul de tati. Al ns. tot la 10 seara ajunge, cand Danutz isi ia doza de tzitzica inainte de somn sau chiar doarme linistit in patutul sau.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

daca am vazut ca i-ati raspuns asa frumos la veve si ca ati ajutat-o sa se simta mai bine - hop si eu cu o problema tot pe linia asta..
numa un pic mai complicata.
fetita mea, Alexia (1 an si 9 luni, umbla de rupe - de la 8 luni, mananca la fel, merge la gradi grupa mica etc) a inceput sa imi spuna destul de des 'nu la mama', nu-i place la mama la fetita'... la care eu - cum oricum aveam probleme destul de serioase (desi doar ocazionale) de depresie - automat am cazut intr-o pasa tare proasta. mi se pare ca nu ma iubeste, ca nu ma vrea in apropiere (eu lucrez de la 4-5 luni si in afara de gradi sta mult cu bunica (48) si strabunica (62) .. pe care le place atat de tare incat , normal eu am inceput sa le urasc!!!!
ce sa zic, sufar tare si mi-e asa de greu sa ma si gandesc la chestia asta... simt ca relatia noastra s-a pierdut (desi uneori ne jucam asa de bine...)
uneori mi se pare ca de fapt, nici io nu is destul de apropiata de ea. totul a inceput cand dupa cezariana cand nu m-am putut ridica deloc (ceva complicatii) si am vazut pe toata lumea cum o lua in brate... m-am simtit ca pasarelel la care daca le iei puiutii nu-i mai recunosc. si acum toate astea revin in forma in care ea nu ma vrea pe mine. ce sa ma fac, feteor? oare trece?
va multumesc si astept cu intensitate raspunsurile voastre.
un zambet (incurcat)
mamaruta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nik spune:

Draga mamaruta,

Eu sint convinsa ca trece. Cam asa a fost si la mine cu baietelul cel mare. Cind eram gravida cu surioara Oana, am avut o amenintare de avort si nu am mai facut efort, asa ca el nu prea a inteles de ce nu il mai ia mami in brate. Si apoi s-a obisnuit sa il ia taica-su tot timpul. Dupa ce am nascut-o pe Oana, eu tot incercam sa il iau in brate, iar el ma respingea de cele mai multe ori. Acum, situatia s-a imbunatatit, ma cere chiar sa il tin in brate cind se uita la desene animate. In plus, chiar de dimineata a venit si s-a lipit asa de dulce de mine si a zis: Andrei mama, tata Oana. Adica el la mine si Oana la tata. Tare m-am mai bucurat... mai ales ca atunci cind am nascut-o pe Oana, lui nu i s-a parut nimic nefiresc ca eu sa ramin la spital cu bebe si el sa plece acasa cu tata...

Eu zic ca trebuie sa ai rabdare sa ii treaca faza, caci e doar o faza. In nici un caz nu te iubeste, doar ca acum are probabil alte "preocupari". Totul e sa nu fortezi si sa nu faci un caz din asta.

Cit despre zisul de mama si tata, Andrei nu a zis mama pina la un an si jumatate, constient vreau sa spun, adica sa mi se adreseze mie direct. Stia cine e mama, cine e tata (ca ne jucam de-a Tarzan-Jane cu mama-tata-Andrei), dar nu vroia sa ma strige mama. Abia de cind a realizat si el ca atunci cind copiii la cresa pling, striga mamaaaa, ma striga si el mama (si cind plinge si cind are nevoie de mine). Oricum, el e mai "tatos", dar probabil si din motivul prezentat mai sus.

Toate bune, sanatate si rabdare, caci timpul le rezolva pe toate.
Numai bine,
Nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si Alex al meu mai face asa. Dar m-am lamurit: o face atunci cand se grabeste sa spuna ceva si nu mai este atent. Si are 4 ani. Soacra-mea mi-a spus ca si barbatu-meu mai facea asa, cand era micut. Cine stie, poate este ereditar?
Claudia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

O scumpica Veverita ta!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andreea, care e mamoasa nevoie mare, il mai striga pe tati "mati", dar dupa o saptamana de stat cu tati acasa a inceput sa ii mai spuna si lui mami "tami" . Ce frumos stiu copii nostri sa ne alinte, nu?

Sanatate la mamici si la pitici
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by ralu

O scumpica Veverita ta!!

Ralu-mamica Ioanei

Multumim,Ralu!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput