gradinita la 2.5 ani
Ziua buna tuturor,
va scriu pentru ca de Luni ramanem fara bona pentru Alexia si avem nevoie de opiniile parintilor care si-au dat copii la gradinita mai devreme de a implini trei ani.
Vreau sa stiu cum s-au comportatat atat copii vostrii cat si colegii de grupa si educatoarele. Alexia mananca singura (mai putin supa pe care 'reuseste' sa o imprastie cu mare gratie!), vorbeste (cere ce are nevoie - inclusiv la baie) dar nu stiu in ce masura se poate descurca singura.
Stim ca cea mai buna solutie ar fi o alta bona cel putin pana la anul dar pentru moment nu se intrevede gasirea vreuneia.
Si as mai avea o rugaminte: puteti sa-mi recomndati o gradinita in sectorul 6? noi stam pe Bd. Uverturii.
multumesc
gabriela
PS: iar daca ne puteti recomanda o bona ar fi mai mult decat am sperat!
Raspunsuri
cgaby spune:
buna!
stefan are 2 ani si 2 luni si l-am inscris la o gradi (particulara, bineinteles! - ca la varsta asta nu se poate altvceva).
eu sunt multumita, el se simte bine. bazaie dimineata dupa care ii trece...
nu am avut probleme deosebite pana acum, ce-i drept nu au trecut decat 3 saptamani!
orice alegere iei, sa fii convinsa ca e cea mai buna!
pupici si sanatate!
Rosey spune:
fetita mea a inceput gradinita la 2 ani si 10 luni. era cea mai mica din grupa. a fost la program scurt, 8-12 si s-a adaptat perfect, chiar de la inceput, mult mai bine decat multi dintre colegii ei mai mari. cred ca depinde de firea copilului. oricum, te sfatuiesc sa o dai doar la program scurt mai intai, sa se obisnuiasca treptat.
succes!
gabibarta spune:
si noi am inceput gradinita sub trei ani (si cresa sub doi ani) la gradi Lili era cea mai mica, nu vorbea, avea scutec pe ea, cu mancarea nu aveam probleme ca-i tare mancacioasa, de program "militar" s-a invatat de la cresa, toata lumea o iubea, o alinta, si culmea, la prima serbare si-a sus si poezia, chiar daca si acum stam prost cu vorbitul. Acum e din nou in grupa mica, si ea are cea mai mare vechime in campul muncii
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta