Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria spune:
"Clopotul", de Iris Murdoch.... " Vlastarul Cuvintelor" , tot de ea, mi-a placut la nebunie....
V.
veni, vidi, Victorie!
Katink spune:
Multumesc mult Maudi, cum am scris cartea e foarte frumoasa, mi-a placut, dar la final m-a lasat cu "ochii in soare" cum se zice.
Multumesc,
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Luc spune:
incercati "Profetiile de la Celestine" si celelalte doua carti " A zecea viziune", " Secretul Shambalei".
daca nu va vor spune nimic, sigur nu va vor raspunde la intrebarea; "Ce cautam pe asta lume?", nu le criticati prea tare....lectura lor va fi benefica si numai pentru cazul in care va ve-ti pune intrebarile:"Cine suntem, defapt? Ce lasam in urma noastra? si incotro ne indreptam ( noi oameni in general)?
mici pupici,L
Luc spune:
nu mi-o luati in nume de rau...am uitat sa va spun autorul
James Redfield
chiar daca nu are legatura cu subiectul, va povestesc o patanie caracteristica mie:
la o zi onomastica, musafiri din familie, aduc tortul il tai si servesc pe toata lumea ( intre timp toata lumea conversa - mai ceva decat la italieni) ma asez frumusel , gust tortul( productie proprie) si ii intreb ce parere au......toti bufnesc in ras si-mi spune cineva intr-un final " Ne dai si lingurite?"
mici pupici,L
tilis spune:
Ati citit Ultimul Don, e super!!!
Acum il citesc pe Grisham: Clientul, Firma, Cazul Pelican, Partenerul etc. Imi place fff mult.
tilis
tinatache spune:
quote:
Originally posted by tilis
Ati citit Ultimul Don, e super!!!
Acum il citesc pe Grisham: Clientul, Firma, Cazul Pelican, Partenerul etc. Imi place fff mult.
tilis
in sfarsit!!! voiam sa renunt, atatea capodopere literare aici, deschizatoare de drumuri, literatura, nu gluma, ca mai ca mi se facuse rusine sa mai spun si eu ce citesc: GRISHAM! Am citit rezumatul la Testamentul si mi s-a deschis apetitul. Acuma imi pare rau ca nu am citit cartea in original dar m-am revansat cu Judecatorul si acuma am inceput Fratia. Imi place f mult cum scrie, si avand in vedere ca mi-am propus sa citesc in germana exact de asa ceva aveam nevoie: ceva tensionat, alert, ca altfel adorm cu cartulia in mana.
Am mai citit si Amuleta Bernstein - de Peter Prage - o carte f faina, despre razboi, zidul berlinului, destinul unei familii prinsa intre evenimente. Cam atat, eu termin repede, n-am cu ce face lista, dar promit sa ma tin de ce am inceput!:)))
Cristina, mamica cu burtica
osolita spune:
Eu am fost foarte incantata ca azi ajungeam la libraria mea preferata unde ti-e mai mare dragul sa citesti, chiar au si o cafenea iar tu iti alegi orice carte din raft si o citesti in liniste, nu se uita nimeni la tine ciudat ca citesti in librarie.
Observasem mai demult aparitia ultimei carti a lui Coehlo si eram nerabdatoare sa-o citesc ca pretul(aproape 20 euro) nu ma prea indemna s-o cumpar. Se numeste "11 minute", n-am citit decat 32 pagini din ea dar am ramas profund dezamagita, tocmai eu care eram o mare admiratoare a lui Coehlo. A citit cineva cartea asta? Mai merita sa-o continui?
Tango spune:
Osolita, si pe mine m-a dezamagit ultimul roman al lui Cohelo. Cumpara cartea, parerea mea, numai daca vrei sa ai toata colectia romanelor lui Cohelo.Parca ar fi incercat sa faca o povestire cu "intelepciunile" din celelalte romane.
mag_d2002 spune:
Ati citit "Cupa vietii" de Mihail Bulgakov? O sa va placa cu siguranta pentru ca este despre vremuri trecute dar nu foarte indepartate si numai cineva nascut in comunism o sa poata gusta umorul lui...e cam rasu'-plansu' uneori...
puppe spune:
Iren, si mie-mi place Stephen King, sunt fan-de-fan (adica am toate cartile lui traduse in romana si le-am recitit de minim 4 ori pe fiecare -exceptie "It", pe care l-am recitit de vreo 10 ori).Singura problema e ca apar rar cartile lui in romaneste, editura Nemira nu da semne ca ar fi curioasa sa le scoata mai des. Acum am facut un download la Tommyknockers de pe net si il citesc in engleza, e destul de greu, limbajul are multe subtilitati pentru mine, dar reusesc sa pricep aproape tot (ma bate gandul sa-l si traduc, m-a rugat sefa mea, alta fana inraita S.K.)
In plus, imi place f.mult John Saul, pe care l-am descoperit relativ tarziu si nu am reusit sa cumpar tot ce a aparut. Daca unele dintre voi sunt interesate sa vanda carti de Saul, ma ofer sa le cumpar la orice pret.