Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_m spune:

Tocmai am terminat de citit trilogia Stapanul Inelelor, JRR Tolkien(nu ma intrebati cand).........parca simt mirosul copilariei.....o poveste pentru adulti.......nu se compara cu filmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am terminat intre timp "Uimire si cutremur" de Amelie Nothomb , nu m-a impresionat in mod deosebit, mi se pare ca nu a fost pur si simplu omul potrivit la locul potrivit. Ma rog... parerile difera, dar nu as lua-o ca referinta pt cultura japoneza.

Cat despre "Inelele" lui Tolkiev, chiar as vrea sa citesc si eu, am sa caut cand mergem in tara. Am vazut primele 2 parti si mi-au placut. E intr-adevar o poveste pt oameni mari. O poveste deosebita.

PS: si Alchimistul al lui Coelho mi-a placut, mi-a confirmat parerile formate in ultimii 3 ani, ca totul are un rost si e scris de o singura Mana.

PS2: mi-ar face placere sa ne spunem parerile si sa discutam pe marginea cartilor citite.

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

Am terminat intre timp "Uimire si cutremur" de Amelie Nothomb , nu m-a impresionat in mod deosebit, mi se pare ca nu a fost pur si simplu omul potrivit la locul potrivit. Ma rog... parerile difera, dar nu as lua-o ca referinta pt cultura japoneza.

Cat despre "Inelele" lui Tolkiev, chiar as vrea sa citesc si eu, am sa caut cand mergem in tara. Am vazut primele 2 parti si mi-au placut. E intr-adevar o poveste pt oameni mari. O poveste deosebita.

PS: si Alchimistul al lui Coelho mi-a placut, mi-a confirmat parerile formate in ultimii 3 ani, ca totul are un rost si e scris de o singura Mana.

PS2: mi-ar face placere sa ne spunem parerile si sa discutam pe marginea cartilor citite.

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

Cristina

hei sal, intr-adevar Tolkiev o sa-l gaseti in tara aproape la orice colt, cat despre Paulo Coelho iti recomand "la raul Pedra am sezut si am plans" si "Maktub" pa.......

Mergi la inceput

Mersic, dara_m, am retinut!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

"Baudolino" de Umberto Eco. Cine il iubeste pe Eco stie la ce sa se astepte - mistere, istorie, societati secrete. Eu sunt fan pina la moarte :0)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu sint naucita de 'o minte sclipitoare' - e biografia unui matematician mare de tot care a avut nefericirea sa se imbolnaveasca de schizofrenie si apoi si-a revenit, dupa multi ani; m-a am dat peste cap povestea...(in 2000 a fost facut si film , cu russel crowe)
dar inainte am citit "doctorul' de noah cordon, aproape o poveste, dar placut scrisa, calatoria din anglia in persia a unui pustan dornic sa se faca medic, scoala, apoi viata lui, in secolul 11... mi=a placut!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iris

eu sint naucita de 'o minte sclipitoare' - e biografia unui matematician mare de tot care a avut nefericirea sa se imbolnaveasca de schizofrenie si apoi si-a revenit, dupa multi ani; m-a am dat peste cap povestea...(in 2000 a fost facut si film , cu russel crowe)
dar inainte am citit "doctorul' de noah cordon, aproape o poveste, dar placut scrisa, calatoria din anglia in persia a unui pustan dornic sa se faca medic, scoala, apoi viata lui, in secolul 11... mi=a placut!

iris

Am vazut filmul "o minte sclipitoare". F fain dar cam ... bulversant asa, eu dupa multa vreme mi-am revenit si mi-am dat seama ce a fost realitate si ce nu. Sau poate oi fi eu mai grea de cap...??

Un Paste Fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Am cumparat ieri de pe taraba de langa Eva o carte super : O educatie care incepe inainte de nastere, scrisa de O. M. Aivanhov, buna mai ales pentru aspirante, dar si pentru mamici. Am citit-o pe nerasuflate.

Salutari la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpop spune:

poate o sa radeti, dar eu m-am apucat de recitit Ciresarii ...

Mergi la inceput