Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 3
dara_m spune:
Tocmai am terminat de citit trilogia Stapanul Inelelor, JRR Tolkien(nu ma intrebati cand).........parca simt mirosul copilariei.....o poveste pentru adulti.......nu se compara cu filmul
tinatache spune:
Am terminat intre timp "Uimire si cutremur" de Amelie Nothomb , nu m-a impresionat in mod deosebit, mi se pare ca nu a fost pur si simplu omul potrivit la locul potrivit. Ma rog... parerile difera, dar nu as lua-o ca referinta pt cultura japoneza.
Cat despre "Inelele" lui Tolkiev, chiar as vrea sa citesc si eu, am sa caut cand mergem in tara. Am vazut primele 2 parti si mi-au placut. E intr-adevar o poveste pt oameni mari. O poveste deosebita.
PS: si Alchimistul al lui Coelho mi-a placut, mi-a confirmat parerile formate in ultimii 3 ani, ca totul are un rost si e scris de o singura Mana.
PS2: mi-ar face placere sa ne spunem parerile si sa discutam pe marginea cartilor citite.
Cristina
dara_m spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Am terminat intre timp "Uimire si cutremur" de Amelie Nothomb , nu m-a impresionat in mod deosebit, mi se pare ca nu a fost pur si simplu omul potrivit la locul potrivit. Ma rog... parerile difera, dar nu as lua-o ca referinta pt cultura japoneza.
Cat despre "Inelele" lui Tolkiev, chiar as vrea sa citesc si eu, am sa caut cand mergem in tara. Am vazut primele 2 parti si mi-au placut. E intr-adevar o poveste pt oameni mari. O poveste deosebita.
PS: si Alchimistul al lui Coelho mi-a placut, mi-a confirmat parerile formate in ultimii 3 ani, ca totul are un rost si e scris de o singura Mana.
PS2: mi-ar face placere sa ne spunem parerile si sa discutam pe marginea cartilor citite.
Cristina
dara_m spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Cristina
hei sal, intr-adevar Tolkiev o sa-l gaseti in tara aproape la orice colt, cat despre Paulo Coelho iti recomand "la raul Pedra am sezut si am plans" si "Maktub" pa.......
ancadm spune:
"Baudolino" de Umberto Eco. Cine il iubeste pe Eco stie la ce sa se astepte - mistere, istorie, societati secrete. Eu sunt fan pina la moarte :0)
iris spune:
eu sint naucita de 'o minte sclipitoare' - e biografia unui matematician mare de tot care a avut nefericirea sa se imbolnaveasca de schizofrenie si apoi si-a revenit, dupa multi ani; m-a am dat peste cap povestea...(in 2000 a fost facut si film , cu russel crowe)
dar inainte am citit "doctorul' de noah cordon, aproape o poveste, dar placut scrisa, calatoria din anglia in persia a unui pustan dornic sa se faca medic, scoala, apoi viata lui, in secolul 11... mi=a placut!
tinatache spune:
quote:
Originally posted by iris
eu sint naucita de 'o minte sclipitoare' - e biografia unui matematician mare de tot care a avut nefericirea sa se imbolnaveasca de schizofrenie si apoi si-a revenit, dupa multi ani; m-a am dat peste cap povestea...(in 2000 a fost facut si film , cu russel crowe)
dar inainte am citit "doctorul' de noah cordon, aproape o poveste, dar placut scrisa, calatoria din anglia in persia a unui pustan dornic sa se faca medic, scoala, apoi viata lui, in secolul 11... mi=a placut!
iris
Am vazut filmul "o minte sclipitoare". F fain dar cam ... bulversant asa, eu dupa multa vreme mi-am revenit si mi-am dat seama ce a fost realitate si ce nu. Sau poate oi fi eu mai grea de cap...??
Un Paste Fericit!
Cristina
Miguelle spune:
Am cumparat ieri de pe taraba de langa Eva o carte super : O educatie care incepe inainte de nastere, scrisa de O. M. Aivanhov, buna mai ales pentru aspirante, dar si pentru mamici. Am citit-o pe nerasuflate.
Salutari la toata lumea!