Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

Da, Memoriile Reginei Maria - excelenta carte. Am citit toate cele 3 volume. Superb !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rechinuta spune:

Eu citesc acum Terapia de David Lodge. Excelenta carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Tocmai citesc "Adio, adio, patria mea cu î din i, cu â din a", Ed. Polirom, Iasi, 2003, de Radu Pavel Gheo.
A mai citit-o cineva ?

Elena si puiu mic, 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eu am citit de curind "Cimitirul animalelor" de St.King si "Minerva se dezlantuie"-R.O.B.Super amindoua!

Iren 7 sapt&Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Acum citesc Richard Bach - "Iluzii"...finalul este :"Tudo neste livro pode estar errado" = "Tot in aceasta carte poate fi gresit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Cat ma bucur ca am descoperit acest subiect!Am citit multe din cartile despre care ati scris, dar am aflat si parerile voastre despre carti pe care nu le-am citit inca si o sa tin cont de aceste pareri in viitor.
Eu tocmai am terminat cartea "11 minute" a lui Coelho.Interesanta, dar parca ma asteptam la mai mult,dintre cartile lui cel mai mult mi-a placut "Veronica se hotaraste sa moara".Acum vreau sa incep "Tunelul" de Ernesto Sabato.N-am citit inca nimic de acest autor.
A citit cineva "De veghe in lanul de secara" de Salinger?
Va pup si sper sa continuati sa va spuneti parerile despre ce ati mai citit.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Evadari din Iubire, de B. Schlink, superbe mi s-au parut! Si Franny si Zooey, de salinger.
Vi le recomand cu Caldura!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ultima carte citita a fost : Tai pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by smmiha
.Acum vreau sa incep "Tunelul" de Ernesto Sabato.N-am citit inca nimic de acest autor.
Mihaela

pfiuuu, da-mi voie sa respir adanc. numai amintirea titlului si imi provoaca fiori, cu alte cuvinte mie mi s-a parut teribil Tunelul lui Sabato. Tot de el, iti recomand Despre Eroi si Morminte...pentru mine, Sabato vine inaintea lui Umberto Eco in ordinea preferintelor si la egalitate cu Marques.

lectura placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gafitescu spune:

eu recomand PROCESUL DE KAFKA

Mergi la inceput