Bona disponibila

Bona disponibila | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

Bona Capsunicii vine la noi doar in w-end, in rest e singurica pe acasa si ar vrea sa isi mai gaseasca ceva sa ii intregeasca pensia.

E curata, nu trancane neintrebata, asculta ce ii spui sa faca, nu umbla prin casa, o tine pe fimea in puf (cand e sa doarma la pranz se baga langa ea uneori si o tine de manutza, ca deh... asa e fimea, in loc de suzeta ne tinem de maini), mai face si de mancare daca o rogi.

Are analizele bune, e sanatoasa (are probl cu colesterolul, dar asta nu afecteaza copii), are o nepotica, un sotz cu care vb cand vine la noi 1 data pe zi - pe mine ma fascineaza treaba asta, cum il suna, sau el o suna pe ea, vine iarna si o aduce la mine sa nu cada pe strada, daca intarzie suna sa vada ce e cu ea)

daca aveti nevoie de un ajutor, macar part time dati-mi de stire. Sta in Balta Alba, Piatza Minis.

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nu putea sa fie din constanta.ca tare mare nevoie am.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Freia, eu am acum o bona la Cristi. Din punct de vedere al ingrijirii copilului nu pot sa-i reprosez nimic, dar imi cere mereu bani in avans (o vreme i-am dat, plus ca am imprumutat-o cu o suma mai mare pe care nici acum nu mi-a mai returnat-o - din decembrie...). Acum nu mai pot sa-i tot dau bani in avans si de cate ori o refuz, e tare "acra". Mi-e teama sa nu se poarte mai rau cu copilul, fiind "nemultumita".
Eu stau la parcul Tineretului - fabrica Adesgo, ar avea tramvai direct pana la mine, la coltul strazii. Program 8-18.30, platesc 5 milioane pe luna plus masa de pranz plus abonament. Trebuie sa aiba grija de copil, sa-i calce hainutele si din cand in cand sa-i faca ceva de mancare (un piure de cartofi, o mamaliguta).
Intreab-o te rog, daca i-ar conveni... eventual da-mi un PM.
Inca ceva: copilul este destul de energic si activ, trebuie sa fie "in putere"...

Ingrid si Cristi (2,5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Freia, daca mai este libera bona de care vorbesti, suntem si noi interesati.
Daca poti, trimite-mi datele de contact.

Pb. este ca stam cam departe, pe Teiul Doamnei, lg Obor si ca ar trebui sa aiba grija de o fetita de 4 luni.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUSE spune:

Buna,

am un baietel de 1 an si o saptamana si stam langa Piata 1 Decembrie ( e aproape de Piata Minis - o statie de tramvai ). Acum am retras copilul de la cresa pentru ca nu il ingrijeau bine si am gasit pe cineva care nu poate sta atat cat am eu nevoie, respectiv de la 8.30-9.00 la 18.00- maxim 18.30 de luni pana vineri. Ofer 5 milioane si abonament in schimbul unor servicii complete bebe. Daca mai este valabil dati-mi un raspuns aici (nu stiu sa utilizez bine PM) sau un apel/telefon pe 0721.283.731.
multumesc,
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

m-ar interesa si pe mine daca mai este de actualitate. cum pot face rost de numarul dnei de tel.? eu ma numesc anda iar nr meu de tel este 0724216366. eu as avea nevoie cat mai repede . multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

Freia as vrea un raspuns cat mai urgent daca se poate. Daca cumva bona fetitei tale nu si-a gasit altceva. Apropo m-a mai cautat o persoana: am inteles ca isi spune Annablue, spunea ca a lucrat pt tine. Ai putea sa imi spui de ce nu a mai lucrat? Sau cum este ca persoana? Te rog raspunde-mi. Eu esential as fi vrut pe cineva mai in varsta dar... asta e. Eu am nevoie urgent. Mersi . Anda

Mergi la inceput