Probleme la combina Gorenje
Salutare.
Nu stiu daca ati mai auzit asha ceva, dar eu stau cu combina defecta de vreo luna jumate, iar cei de la service au facut deja vreo trei reparatii fara succes insa. Este vorba de o combina Gorenje al carei frigider imi mergea fara oprire,; de la ultima reparatie insa nu mai raceste deloc, adica de ieri. Pe scurt, sunt disperata, am si copil mic si mi s-a stricat toata mancarea. Culmea culmilor, programarea mi-a fost facuta din nou pentru luni in regim de "urgenta". Frigiderul este inca in garantie , il am de un an, dar asha incompenta mai rar am vazut. Va intreb pe voi, cei cunoscatori sau cu probleme asemanatoare, credeti ca am sanse sa il schimb cu unul nou si in ce conditii? Ca pe certificatul de garantie nu scrie nimic de genul acesta. Nu stiu cum s-o mai scot la capat cu acesti mesteri neseriosi care nu stiu sa repare un frigider de atata timp....Cum e posibil asha ceva??????
Va multumesc pt sfaturi....
Roxana
Raspunsuri
V. Erica spune:
Aoleu, m-ai speriat! Si eu tot Gorenje am... Ce explicatie ti-au dat cei de la service?
Eu zic sa vorbesti mai sus daca te tot taraganeaza cu schimbatul. Cauta vreun director de Marketing si ameninta cu publicitatea negativa, seful de la Service, de la reprezentanta... Uff, nashpa!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
andreea_tx spune:
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar incearca si varianta asta.iti dau un numar de tel al unui reparator de la reprezentanta si suna-l pe el direct si il chemi acasa si vezi ce zice.de multe ori cu cei mici se razolva problemele.deci il cheama Alexandrescu Daniel si are 0744172593.il sunu si ii spui ca ai luat de la operatoare nr lui de telef.si ii explici ca frig. este in garantie si ai probleme cu el.
andreeat
serban spune:
Multumesc mult de raspunsuri...
Pai...am amentintat in acest rastimp cu multe, crezand ca totusi se vor sesiza si ei si vor lua atitudine. Desigur ca nu am primit decat aceleasi raspunsuri calme si impasibile, cum ca va programam cand avem timp...etc... Multumesc pentru numar de telefon, vreau sa spun ca pe cel care vine sa ne repare frigideul il cheama tot Alexandrescu si e de la reprezentanta Pecef Technica. Oricum, daca e aceeasi persoana, nu pot spera ca sunt pe calea cea buna. Mersi oricum, astept zile mai bune.
Roxana