HELP

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la fel as proceda si eu!

quote:
Originally posted by ellen

Hmmm, cam nasol ce ma asteapta.
Eu as lua educatoarea si m-as duce cu ea la directorul gradinitei sa-i explice ca trebuie sa aiba grija de TOTI copii nu doar de cei care stau si se joaca frumos cu jucariile ci si de cei care sunt mai activi si stiu sa-si apere jucariile.

Daca nu se rezolva nimic nici cu directorul trebuie mes mai departe, dar nu am de gand sa-mi las copilul sa fie traumatizat de o educatoare care nu stie sa-si faca meseria.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Roxana, Schimba gradinita!!!!!
Succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Imi povestea o prietena cam ce "activitati" prestau educatoarele de la gradinita unde mergea baietelul ei.Scoteau copiii in curtea gradinitei si ii puneau sa stea pe scaunele,cuminti.Iar ele stateau la cafelute,o ora-doua.Iar in acest timp cine rupea randul normal ca era considerat copil rau.Probabil ca peste o astfel de gradinita ai nimerit si tu.
Parerea mea...fugi cat mai poti!!!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Si noi am patit la fel cand era Sebi la gradi ,el a fost la cresa si apoi la gradi ..in gradinita ii cunosteam pe toti ptr ca fosta mea soacra fusese educatoare acolo si in amintirea ei( si nu numai) toata lumea il iubiea la nebunie pe Sebi ..Sebi a intrat la gradi la 2 ani si 4 luni si ptr ca era cel mai mic a facut de 2 ori grupa mica ...la grupa mijlocie (deci al 3-lea an de gradi) ..venise o educatoare foarte tanara ( cred ca vreo 19-20 ani avea) cu pile din Minister , studenta ....toata ziua buna ziua se plagea de el ..ca e rau , ca e rasfatat ...ca ,ca, ca...la un moment dat nu stiu ce face rau Sebi acasa si eu dupa vreo 18 ore de servici, obosita vai steaua mea, ma rastesc un pic la el ...saracul copil s-a pus la colt singur ..eu si in general nimeni din fam nu l-a atins nici macar cu un deget ..si acu are 7 ani juamte ...va dati seama ce fata am facut si atunci mi-a spus ca il altoieste si pedepseste ...a doua zi m-am dus cu o falca in cer su una in pamant ...
Ce aveti d-ra cu el de il bateti ? Dv stiti cate sacrificii face un parinte ptr copilul luica sa poata sa platesaca gradi si implicit pe dv?.la care ea ca o nesimtita imi replica fara sa ii fie rusine ....: Auzi cucoana ( aveam 24 de ani atunci ), daca e un copil tampit din flori ....eu nu eram casatorita(nici macar nu eram impreuna) cu tata lui Sebi din diverse motive http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42358 ,dar tatal venea sa il ia de la gradi in fiecare zi..ma rog...
Am crezut ca o omor pe loc ...cred ca in viata mea nu am fost atat de nervoasa ( eu fiind o tipa calma care incerc sa impac si sa fiu politicoasa cu toata lumea..dar sa ma judece o panarama ?)
Norocul ei a fost ca au sarit celelante mamici , contabila si infirmierele ( care stiau f bine povestea noastra si erau in zona auzind toata discutia )cu gura pe ea, ca sa mor ,daca nu o calcam in picioare ...am facut reclamatie la director am stans declaratii de la celelante mamici ( ptr ca se stia situatia, dar nimeni nu a indraznit sa vb) ..la o sapt a fost mutata disciplinar cu toate pilele ei din Minister
Incearca sa vb cu celelante mamici si vezi daca si cu copii lor se comporta la fel ..daca da ,actionati impreuna ..daca nu ...muta-l ptr ca daca faci vreo reclamatie sauscandal se vor razbuna pe copil ...si dupa ce il muti fa-le o reclamatie la Minister si/sau Inspectorat!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Am uitat a spun ca se intampla in Bucuresti

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Schimba gradinita cu orice pret! Intotdeauna se mai gaseste un loc pe undeva! daca ti-a dat asa un raspuns total nepedagogic inseamna ca nu-si face corect meseria sau asteapta sa-i dai "darul" ca sa se ocupe de copil. In ambele cazuri (chiar si daca-i dai darul), parerea mea este ca ti=l nenorocesti daca-l lasi un an de zile acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

educatoarea are si obligatia, dar si interesul sa stea de vorba cu parintii si sa incerce sa colaboreze!!! Femeia asta ar merita sa fie sanctionata!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

As schimba gradinita, asa ceva nu as putea trece cu vederea...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Are dreptate Nematics, nu se poate sa nu poti schimba gradinita, de obicei sunt cateva gradinite mai pline, dar se gasesc intotdeauna cateva mai libere, si nu neaparat mai proaste. Chiar daca trebuie sa te duci cu darul, merita, decat sa stea copilul un an in asa conditii.

Si un sfat: te duci la directoarea noii gradinite si-i zici ca vrei sa fie copilul mai aproape de bunica, de bona sau altceva; nu te plange de educatoare, ca s-ar putea sa se teama ca esti vreo reclamagioaica, si atunci chiar sa "n-aibe locuri".

Nu astepta sa se rezolve de la sine, nu te gandi la cat de greu este pentru tine, orice este mai bine decat sa fie copilul traumatizat, el in subconstient te va invinui pentru ce i se intampla.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mamica dulce, este incalificabil ce povestesti tu. Cum este posibil ca un adult in miinile caruia iti lasi copilul de 2 ani, sa instige la violenta 20 de copii impotriva lui? Pe linga faptul ca eu consider asta un caz penal, ce lectie au invatat copiii? Ca atunci cind nu le convine de cineva, se string in haita si il anihileaza. Ce au facut cu Marc este impotriva oricarui principiu de educatie. Crezi ca e bine sa il lasi in continuare pe mina lor?
In alta ordine de idei, cum se comporta un copil la gradinita nu prea este responsabilitatea voastra. Depinde de educatoare sa stie sa atraga ccc copiii si sa le capteze atentia. Unii copii au nevoie de mai multa atentie si tandrete, iar atunci cind nu le primesc incearca sa intoarca toate privirile spre ei(chiar daca acestea sunt dezaprobatoare). Ce alte posibilitati are un copil de 2-3 ani sa atraga atentia, decit aruncatul cu jucarii, alergatul cind stie ca nu are voie sau chiar putina agresiune fata de alti copii? Atit Marc, cit si Matei sunt copii singuri la parinti si in cazul acesta toata atetia s-a indreptat spre ei. Poate ca in grupa la ei, fiind f. mici, sunt copii care pling sau copii "lipiciosi" carora educatoarele le acorda mai multa atentie. Lucrul acesta nu e inteles de un pici de 3 ani, cu o personalitate mai pronuntata, care acasa este laudat pentru cea mai mica realizare(asa cum este normal).
Un lucru f. important, pe care din pacate nu l-am stiut cind a inceput baietelul meu gradinita este ca, obligatoriu, tb. sa-ti controlezi mimica atunci cind sar pe tine numai cu critici. Daca lasi sa se vada cit esti de afectata de ce iti spun, a lor esti; daca e vreo scorpie care uraste tot ce misca in jur, chiar daca nu face nimic copilu', tot se leaga ea de ceva. Ajunsesem la un moment dat sa ma traga ingrijitoarele de mineca si sa-mi spuna ca fi-miu a alergat azi de 4 ori in jurul catedrei...tztztz, ce copil rau! Asta pina intr-o zi cind ,venind aproape plingind de la gradi m-am intilnit cu o vecina care e psiholog si e indragostita de baietelul nostru. Mi-a zis ca procedind asa, dau "click" exact pe ce vor ele si avind in vedere ca sunt multi parinti care nu se prea intereseaza de copiii lor, educatoarele isi revarsa frustrarile asupra mea. Asa ca nu m-am mai panicat cind ma intimpinau cu te-miri-ce prostioara si le-am explicat frumusel ca este de competenta lor sa-l potoleasca atunci cind o ia razna si ca eu acasa ma inteleg cu el perfect - pe bune, chiar ma inteleg :))
Roxana, poate ca e urit ce spun, dar crezi ca educatoarele vor sa-ti atraga atentia ca nu au fost multumite de cadouasu' de inceput de an? stiu ca suna ca naiba, dar cam asta se practica...
Eu sa fiu in locul tau as schimba gradinita si m-as asigura ca e toata lumea multumita de la inceput

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput