Test de personalitate Dalai Lama
Pun un test care mi s-a parut dragut si la mine a mai si functionat.
Dalai Lama a spus sa-l citesti pentru a vedea daca functioneaza in cazul tau. Se numeste TEST DE PERSONALITATE. Este deosebit de interesant. Doar 3 intrebari si raspunsul te va surprinde... Nu trisa prin a te uita la raspunsuri. Mintea este asemenea unei parasute, functioneaza cel mai bine atunci cand se deschide. Testul este amuzant de parcurs, insa trebuie sa urmezi instructiunile indeaproape. Nu trisa.
Avertisment! Raspunde la intrebari pe masura ce inaintezi. Testul este format din numai patru intrebari, iar daca le vezi pe toate inainte de a termina, nu vei obtine rezultate sincere. Coboara cu privirea incet si rezolva fiecare exercitiu pe masura ce avansezi. Nu te uita la ceea ce urmeaza. Ia-ti creion si hartie si noteaza-ti raspunsurile pe masura ce parcurgi intrebarile testului. Vei avea nevoie de acestea la final.
Acesta este un chestionar sincer, care iti va dezvalui multe despre adevaratul tau sine...
1. Aranjeaza urmatoarele 5 animale in ordinea preferintei tale:
a. Vaca
b. Tigru
c. Oaie
d. Cal
e. Porc
2. Scrie un cuvant care descrie fiecare din urmatoarele:
a. Caine
b. Pisica
c. Sobolan
d. Cafea
e. Mare (intindere de apa)
3. Gandeste-te la cineva (o persoana care te cunoaste si ea si care este importanta pentru tine) pe care sa poti raporta la una din urmatoarele culori (Te rog sa nu repeti raspunsul de doua ori. Numeste doar o singura persoana pentru fiecare culoare).
a. Galben
b. Oranj
c. Rosu
d. Alb
e. Verde
Ai terminat? Te rog sa te asiguri ca raspunsurile tale reflecta ceea ce simti CU ADEVARAT...
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Raspunsuri
crini spune:
Va las timp sa vi-l faceti si dupa amiaza o pun
asi spune:
Raspunsurile mele reflecta ceea ce simt si??????????????????????????????????????????????????????
crini spune:
Ati fiert bine? Iata raspunsurile. Sa ziceti daca se potrivesc.
1.
Aceasta iti va defini prioritatile in viata.
Vaca semnifica CARIERA
Tigrul semnifica MANDRIE
Oaia semnifica DRAGOSTE
Calul semnifica FAMILIE
Porcul semnifica BANI
2.
Descrierea facuta cainelui sugereaza PROPRIA TA PERSONALITATE.
Descrierea facuta pisicii sugereaza personalitatea partenerului tau.
Descrierea sobolanului sugereaza personalitatea dusmanilor tai.
Descrierea cafelei sugereaza modul tau de interpretare a SEXULUI.
Descrierea marii sugereaza propria ta viata.
3.
Galben: Cineva pe care nu vei uita niciodata
Oranj: Cineva pe care consideri adevaratul tau prieten
Rosu: Cineva pe care iubesti cu-adevarat
Alb: Sufletul tau pereche
Verde: Cineva de care-ti vei aminti tot restul vietii.
mamica dulce spune:
am facut testul,am citit raspunsurile ..dar parca nu imi vine sa cred ca e al lui Dalai Lama,ci mai mult un oracol de care faceam prin scoala.Ma gandeam ca o sa fie altceva.
O singura chestie s-a potrivit,anume la culoarea rosie,m-am gandit la Marc-puiul meu (poate si pentru ca are multe haine rosii ) si pe care da,il iubesc cu adevarat.
In rest..cu vaca si porcul si cainele si sufletul pereche si dusmanii..hmmm..
Ex la caine primul cuvant care mi-a venit in cap a fost "colti" si eu numai "coltzoasa" nu sunt..si nici partenerul nu este "moale" dupa cum vad eu pisica.Mda..si la sex a nimerit-o ca are miros placut
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Valenka spune:
La nr.1 pe aproape,la 2 mai deloc adica ciinele m-am gindit jucaus-asta mai merge, dar pisica zgirie iar sotul meu e um om calm, greu de scos din rabdari; la 3 mmda...vreo 2 nu se potrivesc de fel, dar poate nu le am eu cu vizualizarea
crini spune:
Nici eu n-am inteles care-i legatura cu Dalai Lama, dar asa l-am primit, asa vi l-am dat. Important e ca v-ati amuzat.
O prietena careia i l-am facut mi-a zis de cafea ca e "amara".