Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asi, sar'na pt sfat, dar imi spui si in ce consta? Pp ca trebuie sa ma duc la dr imediat dupa contact...ce inseamna CSD si IUI?? nu prea ma pricep la prescurtari...

Fetelor, dar nu-i mai bagati atata in seama, ca trebuie sa realizeze ca toata lumea are defecte ...corectabile! asta daca vor, evident; daca nu, recurgeti la: vrei curatenie? fa-ti! vrei camasa calcata? invata sa calci etc, poate merge asa...dar sa nu se enerveze si mai tare si dupa aia sa urmeze discutii si

Dar lasa, ca aici ne putem varsa toti nervii, ca doar suntem o frumoasa!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

CSD= contact sexual dirijat
IUI=inseminare intrauterina

Cand faci testul post coital se face monitorizare si cand foliculul ajunge la dimensiunea de aprox. 20mm aveti contact si in 10-12 ore se ia o proba din col.Se numara si se da rezultaul pe loc.
IUI se face atunci cand testul e negativ dar trebuie pentru a-i injecta in uter.Deci tot trebuie sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nasa-mea de cununie are o vorba: fato, cum il inveti de la inceput, asa-l ai o viata, ca nu se mai schimba nici cu slujbe, ba din contra, cu timpul mai "dispar" din bunele obiceiuri cu care te rasfata la inceput...
Si mie imi place cateodata sa-l rasfat, atata timp cat nu si-o "ia in cap"!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pupici la toate fetele!!

SORICUTZA felicitari pentru , sa ai o usoara, iar sa fie sanatos si mancacios!! Pune si tu la semnatura plus in cate saptamani esti.

ALEXIA si eu vreau sa sper ca inca poate fi cu ochisori. E ceva inexplicabil faptul ca inca nu a venit mestra, si totusi testele sunt negative.

LACHIONE poti sa pui -utele noastre la inceput de capitol? Cat despre soti, mai e asa straniu sa citesc ceea ce scrieti in sensul ca nu va ajuta la curatenie etc......pentru ca al meu nu e asa Si ne cunoastem de 14 ani, suntem impreuna de 12 ani si locuim impreuna de 6 ani........

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Danangie, azi e ziua fatidica...si inca nu s-a terminat.

M-am tot controlat inauntru sa vad care mai a situatia, si scurgerea vad ca s-a oprit, nici la col nu prea mai e, ier restul ala e tot maroniu, Si apropo de col: l-am simtit ca s-a inmuiat, o fi totusi un semn bun? Ca nu s-a ridicat, e tot jos. Vedem mai incolo cand fac testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Salutare fetelor!
Sunt intr-o dispozitie extrem de proasta!!! Aseara m-am impiedicat si am cazut in butoiul cu melancolie adanc rau de tot! Mi-am amintit ca daca nu as fi pierdut sarcina in mai, acum as fi fost in 6 luni, ca as fi avut burtica mare, ca as fi nascut chiar de craciun. Am si m-am jelit ca o tampitica!
Acum bineinteles ca alerg in mijlocul vostru, pt ca numai voi ma intelegeti cu adevarat!!!
Altfel, stau cam in felul urmator: Ziua 11[sau 12] DPO, temperatura oscileaza intre 37.00-37.01[cu termometru normal], sensibilitatea sfarcurilor persista, intepaturi in burtica nu prea mai am dar a inceput sa ma doara cam ca la CM... Mi-am cam pierdut optimismul, sunt la pamant cu nervii, dar stiu ca nu sunt singurasi, asta chiar daca nu ma bucura, ma linisteste...
FETELOR CARE NU STIU CUM STAU CU TROMPELE! Va recomand cu multa caldura LAPAROSCOPIA! Eu am facut-o si atunci cand m-am trezit din anestezie primul lucru pe care l-am vazut, a fost dr. care statea aplecata asupra mea si spunea: SANDA TI-AM FACUT O TROMPA FRUMOASA!!!
[Reamintesc, ca am o singura trompa, cealalta am pierdut-o ca urmare a unei sarcini extrauterine in urma cu 5 ani]. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca si eu am facut histerosalpingografie, in urma careea nu s-a vazut mare lucru... si chiar daca s-ar fi vazut nu prea s-ar fi putut face cine stie ce, pe cand laparo, depisteaza dar in acelasi timp poate retusa, repara sau elimina orice fel de problema aparuta la nivelul trompelor, ovarelor, uterului...
Asa ca acum am o trompa minune [laparo am facut in iunie], care sper ca imi va aduce miracolul pe care il astept[numai ca asta nu depinde numai de trompa]
Eu va si va , pe toate si, daca aveti intrebari la care credeti ca v-as putea raspunde, nu ezitati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Simonette, chiar ma gandeam si eu ca daca nu pierdeam sarcina, ar fi trebuit sa nasc...acum 2 saptamani! Hai sa iesim din butoias, uite, iti dau manuta si te trag afara... gata!
Apropo de laparo... in luna cu operatia e voie sa prestezi? offf, mi-e o frica de recuperare... ai vazut cat a tras Mishu...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Amely!Din cate tin eu minte nu prea ai voie sa prestezi in luna aia, ca nu se reface cum tb. totul pe-acolo... Ai si tu putina rabdare [vreo doua-trei sapt.], intreaba medicul... Eu stiu noi vrem sa recuperam timpul pierdut dar tb. sa tinem cont de multe lucruri Hai curaj ca totul o sa fie bine!!! Iti multumesc pt manuta intinsa, deja ma simt mai bine[sincer]! Multi si sa fim cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Gata fetele, am rezolvat si problema testului. L-am facut, e negativ. Gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

[quote]Originally posted by Amely

Nasa-mea de cununie are o vorba: fato, cum il inveti de la inceput, asa-l ai o viata, ca nu se mai schimba nici cu slujbe, ba din contra, cu timpul mai "dispar" din bunele obiceiuri cu care te rasfata la inceput...[quote]

Asta-i valabil cand il iei la prima mana, nu second hand cum l-am luat io!

Mergi la inceput