antireclama gradinita

antireclama gradinita | Autor: gillda

Link direct la acest mesaj

buna fetelor. ma bucur ca v-am gasit astazi in mod special cind sint foarte suparata. dar haideti sa-mi descarc putin sufletul ca altfel simt ca o iau razna.
de un an mergem la o gradinita particulara in galati: omul de zapada.
o super educatoare: domnisoara Roxana, o mare "dezamagire" managerul gradinitei. ieri a fost sedinta cu parintii unde s-au ridicat "n" probleme, adik pretentii in viziunea managerului care a fost foarte deranjat de ele. mai concret, problema meniului, a rechizitelor, a numarului de copii pe mp....am ajuns acasa cu dureri de cap! astazi cind am dus copilul dimineazta, domnisoara "manager" ne-a asteptat pe toti parintii care am avut cite ceva de obiectat la sedinta si ne-a pus in vedere rezilierea contractului.
adik cum? n-am inteles?! sintem la alimentara? aici e vorba de copilul nostru! daca nu sintem la o gradinita de stat, nu-i normal la caruta de bani pe care o dam lunar sa avem pretentii? eu cred ca am respectat termenii contractuali, si o astept la cotitura pe domnisoara manager sa rezilieze ea contractul si sa vad pe ce motive, korekt, nu?
in alta ordine de idei....cine mai are copii la gradinite particulare? as vrea totusi sa ma interesez...ca doar nu o sa ma rog de ea sa-i dau bani in continuare daca ma trateaza asa, nu?
sint foarte nervoasa.....astept solutii...
multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

eu zic sa cauti alta gradinita. Daca s-a ajuns la chestia asta cu rezilierea contractului nu stiu cum va veti intelege de acum incolo. Am cautat si alte gradinite particulare in Galati cu Google si nu am gasit. Vezi si tu ca trebuie sa existe si altele. Eu am patit aceeasi chestie dar l-am mutat pe Raducu si sunt foarte multumita. Daca din varii motive nu poti sa-l muti lasa sa se linisteasca apele pentru ca nu cred ca le convine sa piarda atatia copii (mai ales ca asm inteles ca sunteti mai multi parinti nemultumiti). In plus nu stiu cine isi va mai duce copilul acolo auzind ce se intampla. Da-ne mai multe detalii..

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu stiu de ce vreti voi neaparat la gradi particulare. Din cate am citit pe net numai aici pe DC, nu sunt cu nimic mai bune decat cele de stat!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Gilda, si Anca merge tot la o gradi particulara. Si aici sunt probleme, de alta natura insa. Directoarea este foarte militaroasa, cateodata as zice chiar ca abuzeaza de niste treburi (nu lasa nici un parinte sa intre in incinta gradinitei, de ex.), poate mai sunt si alte aspecte, dar deocamdata, atata timp cat copilul intra si iese zambind de acolo, e ok.
Si eu am vrut sa o dau la o gradi de stat in toamna asta, am si inscris-o dar am renuntat in ultima clipa, dupa ce am cantarit avantajele si dezavantajele. Printre altele, criteriul cel mai important a fost ca nu se stia daca ceilalti parinti vor fi de acord sa plateasca suplimentar ca sa faca copii engleza.
Gradinita unde merge Anca acum are taxa de 130 lei noi/luna. Deocamdata e bine.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gilda, ne luam de mana si ii impuscam!!

Mie, dupa ce am trecut de perioada de acomodare cu pustiul, dna directoare de gradi particulara mi-a pus in brate un contract cu alti termeni decat cei pe care m-ii prezentase la inceput. Nu am semnat in prima zi contract exact la sugestia ei, sa vedem daca se acomodeaza copilul.

Asa am aflat ca in plus fata de taxa extrem de piperata trebuie sa platesc mancarea si rechizitele folosite. Daca se strica ceva din vina copilului trebuie de asemenea sa platesc. Ma rog.. copilul meu este mic, cum poate el sa strice ceva? Daca de exemplu rupe o carte de acolo sau o masinuta, asta inseamna ca trebuie sa o platesc? Dar cum pot eu sa stiu ca a rupt-o el? Nu am cerut inventar pe jucarii... mi se pare aberant. Exista trei vacante pe an pentru care trebuie sa platesc suplimentar (nu stiu cat si mai rau ca nu stiu inca nici cand sunt vacantele) In fine, nu vreau sa intru in detalii, dar am ramas foarte dezamagita de atitudinea ei. Astept sa clarific toate astea la viitoarea intalnire, dar ... daca nu se dovedeste a fi rezonabila ma tem ca va trebui sa-mi caut alta gradi. Bine ca in Bucuresti sunt destul de multe. As vrea sa il dau la stat, dar e mai mic si nu-l primeste si cresa in zona nu am. Si imi pare rau de educatoare pentru ca imi place mult de ea si copilului la fel.

so ... welcome on club!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

si cand ma gandesc cat de nemernica sunt eu ca parinte de copii la gradi particulara...deci eu ii terorizez la gradi pe toti, de la sofer pana la directoare si in afara de am inteles , asha vom face, cum vreti dvs, altceva nu aud...deci sa ma mai calmez? eu zic ca nu, ca pana la urma gradi particulara , cica e pe bani multi ..si pe banu meu eu dictez...corekt?
las o pe ea si da i apoi in cap, desi sunt sigura ca o va face cu avocat si cumva acoperit..poate va puteti alia toti parintii...atunci da frate..au pus o

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by pashosha

si cand ma gandesc cat de nemernica sunt eu ca parinte de copii la gradi particulara...deci eu ii terorizez la gradi pe toti, de la sofer pana la directoare si in afara de am inteles , asha vom face, cum vreti dvs, altceva nu aud...deci sa ma mai calmez? eu zic ca nu, ca pana la urma gradi particulara , cica e pe bani multi ..si pe banu meu eu dictez...corekt?
las o pe ea si da i apoi in cap, desi sunt sigura ca o va face cu avocat si cumva acoperit..poate va puteti alia toti parintii...atunci da frate..au pus o

http://bella.netfirms.com/ro.htm

la ce gradi este copilashul tau?? si atitudinea ta nu cred ca este gresita...
\chiar si in romania tb sa se intelea o data pt intotdeauna : 'clientul nostru stapanul nostru"
Ps: apropos cum ai reactiona daca la gradi particulara primeste copii raciti si in max 1 saoptamana al tau este bolnav??!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

nu stiu de ce vreti voi neaparat la gradi particulare. Din cate am citit pe net numai aici pe DC, nu sunt cu nimic mai bune decat cele de stat!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

gabi eu nu am avut alta solutie, al meu are 1 an si 11 luni, bona n-a mai putut sa stea, la cresa nu vroiam, alta bona - ar fi durat prea mult, dar eu sunt multumita de gradi (avem o luna de cand mergem) si sincera sa fiu nu l-as mai muta la stat nici la anul cand o avea varsta...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gillda spune:

partea a II a
asa ceva nu cred ca ati mai auzit! si nu pricep de ce mi se intimpla tocmai mie...dar ma rog....
a 2 zi am fost impreuna cu sotul la domnisoara directoare sa-i propunem o solutie de compromis pentru binele copilului...dupa 2 ore de discutii si reprosuri....am ajuns la concluzia ca nu reziliem contractul si am plecat acasa. buuun.
imi duc copilul la gradinita normal...vine ziua de platit taxa si...surpriza: nu-mi incaseaza banii pe motiv ca i s-a terminat facturierul cu toate ca altor parinti le-a luat banii. nu-i nimic....o mai las sa-i treca nervii. la sfarsit de saptamina, cind imi verific cutia postala ce gasesc?! o citatie prin care ma anunta sa-mi iau copilul de la gradinita ei ca altfel ma da in judecata. bineinteles ca-mi invoca niste motive ireale...doar ca sa ma sperie si sa ma determine sa plec...dar nu va fi nici pe departe asa! urmeaza partea a III-a....

Mergi la inceput

Te da in judecata pentru ce? De ce tii mortis sa mearga acolo? nu ai alta varianta in Galati?

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Nici nu am auzit e gradinita asta....
Dar probabil ca are peste 3 ani!!!De ce nu-l dai la un camin la stat??Ca sunt foarte bune!!Faza e ca deja sunt inscrisi pentru anul asta!!

Mergi la inceput