40 cu + sau - [p. 3]
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
Eu nu prea obosesc, ca stau la etj 2,nu ma scol noaptea, dar.........am o lipsa la soooomn si o oboseala continua (sau poate mi se pare mie).Astept wek. ca sa mai recuperez ce se poate.
MG
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
Am spus ca astep wek. ca sa mai recuperez din somn.!!!!!!!!!Greseala.Tocmai am fost anuntata ca maine trebuie sa merg la birou.
M-am laudat degeaba.
MG
adrienne12 spune:
Gabitza pe bune ca as face schimb de copil cu tine pt. o luna. E infinit mai simplu sa-i dai unui prunc 30 ml de suc de mere (la urma urmei i le-as da cu pipeta!, glumesc, cu lingurita, mama draga) decit sa-l convingi pe fiu0meu sa faca curat in camera lui. Ei, sa vad eu la asta cine se incumeta! Zice ca face, dar merge in ritmul de o camasa pe ora (adica numai cind urc eu scarile la el sa vad ce face). Si cu asta v-am raspuns si la intrebarea a doua. Am conditie fizica buna ca urc si cobor de 'jde ori pe zi sa-l vaz ce pitplac face! Cu somnu stau prost si visez si eu la planeta somn!
gabibarta spune:
of, vremuri frumoase cand ameteai copilul numai cu tzitzi... Un somn bun nu mi-a strica nici mie:)
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
adrienne12 spune:
Haideti sa va mai dau fiori voi parinti cu copii mici ca sa apecieti libertatea si tihna ce o aveti acum :-) Am la servici o colega romanca, de vreo 37 ani. Ea are un baiat in clasa a 9a (16 ani). Draga copilul asta face in fiecare zi cite ceva. In weekend au fost intr-o vizita cind au fost sunati de la securitatea malului sa vina sa isi ia copilul ca l-au prins cu un parfum nepatit in rucsac. Baiatul fusese cu alti doi care au sterpelit si i l-au pus lui. Parintii nu au curaj sa plece la rude si sa stea acolo pt. ca baiatul isi cheama toti prietenii si da party. Chiar si asa, de atunci s-au invata minte si il iau pe baiat cu ei. Baiatul insa a facut dublura la cheie si lasa cheia la prieteni sa faca aia party! O data in clasa a 8a s-a strecurat afara din casa parinteasca si a luat masina sa mearga la party. Fireste fara permis de conducere. Ii spune maica-si ca fetele beau alcool si ca cheer leader la meciuri de abia se tin pe picioare de bete ce sint. Baietii se mai abtin ca fac sport dar fetele beau de sting. Si culmea culmilor, sa va las afis, pe-aia cu curcubeul o stiti? Fetele la 16 ani au tispe rujuri si se lauda ca au lasat "curcubeu" pe penisul baietilor. OK, v-am dat o idee de ce se petrece in liceele americane si ce fac teenagers.... Asa ca bucurati-va de ei cit sint mici caci la adolescenta o sa va scoata par alb!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Adrienne, cam aceleasi chestii se pot intimpla peste tot. Inclusiv in Ro.
Ultima perla povestita de mama : trecea linistita spre casa si doi tineri discutau.
Ea : N-am chef sa ma mai f. O ai mica.
(si mama sta intr-un cartier cu oarece pretentii in Iasi).
Eu cred ca de le o virsta incoace depinde de noi cum ii educam.
Cind sunt bebe mici, plinsetele care nu le putem interpreta ne obosesc cel mai mult.
Mik.
gabibarta spune:
Si un copil de gradi e greu de educat, daca tot e bombardat cu lucruri negative la gradi. Se vede deja la trei anisori daca are educatoare si ingrijitoare civilizate sau nu. Pe mine m-a socat fiu-meu la doi ani si ceva, isi batea animalul de plus preferat spunand "p.... lu'mata porcule, iar te-ai cacat pe tine" asta spunea in romaneste, iar noi acasa vorbim ungureste, deci era clar ca a luat-o de la cresa, nu? Si asta-i numai o chestie banala! La scoala vor putea urma si unele mai dure!
adrienne12 spune:
Da ai dreptate. In seara asta au venit pe la mine o familie din Timisoara cu un copil de 3 ani si mi-am amintit ce greu e sa faci fata acestei virste..... schimba gradinita
gabibarta spune:
am schimbat-o de muuult:) Aici e o.k.
Azi m-am trezit tare fresh la 5,30 si m-am speriat ca nu pot dormi... dar mi-am adus aminte de fus-orar, deci nu varsta e de vina:)))