40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

M-am intors! Am mainile "compot" cum se spune pe aici, ma dor toate alea, dar sunt tare mandra "dimini". Si fetele s-au comportat bine pentru o prima catarare in natura. Bine, fiecare dupa cum l-au dus puterile. Sunt rupta de oase, maine e luni, alta saptamana incepe... Bucurie mare!
Scanerul... Multumesc ca va ganditi la mine! Am avut niste dureri acum catva timp, si am facut un ecograf. Doctorul cica :"sunteti sigura ca vi s-a inlaturat ovarul drept"? In conditiile in care eu nu-l mai am de aproape 10 ani. Am vazut tavanul prabusindu-se peste mine, cum stateam asa, intinsa. Ca urmare trebuie sa vedem mai bine ce e chestia aia de-o "identifica" ecograful. Am avut cateva zile mai negre, ca sa zic asa, acum m-am calmat, astept 29 decembrie, poate-om sti mai mult. Ca dac-o fi sa am motive sa ma "inneguresc", o sa am tot timpul pe urma.
Va pupacesc si va doresc o saptamana usoara.
Lulu

P.S. Poze nu facuram, ca uita fii-mea aparatul acasa. I l-am pus pe umar si ea l-a lasat pe bancheta de la intrare, ca cica a crezut ca-l iau eu p'orma.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna seara,
lu.more,Asteptam pozele si iti tin pumnii pe 29, dar eu cred ca nu te vei ''innegura'', ca se mai pot insela si medicii.
OOO, acum am citit tot, ca nu ati facut poze!!!!!Clar, semne clare de senilitate.
Va doresc o saptamana buna.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

e luni!!!!!
In sfarsit merg la servici si ma odihnesc
Saptamana usoara tuturor!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Hello,
Aici sint. Credeati ca ati scapat de mine????
Sint cam bine dispusa acum, ca tocmai faceam teste , impreuna cu sotul la un vin, care l-am cumparat ptr. craciun. Numa ce am gustat si deja imi stralucesc ochisorii.
Va doresc o seara buna si spor la munca ptr. maine.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare tinerete.
Weekend greu, greu de tot. Ptr bietul sot, ca l-am alergat cu matura (pardon cordonul de la aspirator).Imi iesiresa doua liniute la testul de ovulatie...asa ca...Daca vrea al doilea bebeu sa munceasca.
Asa ca acum ma hodinesc un pic, inainte de asaltul final.
Gabita, luni=servici=odihna? vreau si eu un servici din acela. La mine e ultima saptamana de scoala si am examene si teste, etc, asa ca...nema odihna.
Lulu, sa speram ca nu e nimic grav. Eu in primul moment nu m-am gandit decat la un bebe mic la tine in abdomen. Tinem pumnii.
Noemi, spor la treaba si nu face nimic daca mai ramane si dupa revelion, doar nu au intrat zilele in sac.

Pupici

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Aloha!
Noi bem palinca si sarbatorim combina frigorifica!
Pe miine om bea pt masina,daca toate merg bine,si treaba-n casa pas!ca vin Sarbatorile!Doamne!Stau si ma-ntreb unde saracie vom ajunge-n ritmul asta? Adevarul este ca la ora la care venim noi acasa nu mai avem chef de nimic,mai ales ca-i si iarna si frig afara.Intr-un final tot noi le-om face ca n-avem nervi pt mesteri.
Lulu,fruntea sus!Ceva-ul ala care se vede acolo poate sa fie NIMIC!
N-are sens sa te amarasti,eu sper ca totul va fi bine!Si-asteptam vesti cit de repede si cit de bune!
Gabi vreau si eu servici ca si-al tau!Unde l-ai gasit?C-al meu ma doboara,citeodata!
Liliana multumesc pt urari!Dupa cum vezi stam f. bine
Iar eu ma bucur pt liniile alea 2 ale tale.De fapt ma bucur pt liniile tuturor femeilor.Nu ma pot abtine sa nu spun asta.Mai zi-ne.
MG iaca am ciocnit si noi un pahar cu voi!Sa ne fie de bine!

Noemi

Mergi la inceput

Buna seara tineret.!!!
Ieri n-am putut sa fiu prezenta ca am dormit toata ziua, deci n-am facut nimic prin casa (sa-mi fie rusine) si imediat e Craciunul pe mine si parca ma vad invartindu-ma ca un titirez pe ultimii 100m.
lu. more, Poate e ceva acolo cu ochisori??? Primul gand acolo m-a dus si sa speram ca va fi asa.
La mine maine e ultima zi de lucru, va dati seama ce fericita sint.
la toate si numai bine.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Polux, iti tin pumnii! Ce test ai facut, de ovulatie sau de sarcina?
Polux, Noemi, serviciul meu nu-i chiar raiul de pe pamant, ca am mult de lucru, dar comparativ cu copii+munca de acasa+sotul cu pretentii, cateodata imi pare bine ca e luni si pot sa stau si eu 8 ore linistita si sa-mi vad de treaba

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Am trecut sa vad ce mai faceti.V-am cam cautat, dar las ca acum sintem pe pag 1.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

sara buna fetele mosului.

Gabita, test de ovulatie...ala de sarcina il fac peste vreo doua saptamani si sper sa iasa tot cu doua liniute.Dar acum ce o vrea Doamne Doamne, dar tare mi-as dori ca frumoasa mea sa nu ramana singura, mai ales cand noi nu vom mai fi.
MG, ultima zi de servici? asta inseamna ca lucrezi in invatatmant sau intri in prenatal.Glumesc, dar cand am vazut ca ai dormit toata ziua, numai la sarcina m-am gandit, ca eu numai atunci dormeam de rupeam.cat aveam timp.

hai va urez un weekend p[lacut.

Batraneilor, unde ati disparut...ca in afara de 2-3 tinerele nu prea mai scrie nimeni nimic.

Liliana

Mergi la inceput