Fetita mea in varsta de un an si noua luni a inghitit ieri seara jumatate dintr-un dinte de la o furculita de plastic. Am vazut cum a muscat din furculita, am vazut si bucatica de furculita in gura, eram langa ea, dar a durat doar o secunda si a inghitit-o. Ce ma fac.... nu a avut nici o reactie adversa. A mai patit cineva ceva asemanator
Va rog sfatuiti-ma
Cu multumiri
Cristina si bebe inghititor de furculite
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
Nu am patit asa ceva, dar nu cred sa fie ceva grav. Insa sun-o pe doctorita ei si intreab-o, ca sa fii linistita.
acum 2 saptamani am patit-o si noi, a desprins un buton dintr-un telefon mobil de jucarie si l-a inghitit. depinde insa cat de mare e bucatica inghitita. in mod normal se elimina prin scaun, dar eu cum sunt mai prapastioasa ma gandeam sa nu ii blocheze intestinul; nu avea insa cum, era o bucata prea mica,asa ca nu au existat consecinte, ceea ce cred ca e si cazul vostru.
daca de aseara pana acum nu a patit nimic, daca a avut si un scaun intre timp, cred ca poti sa te relaxezi.
Noi am inghitit o bucata (maricica) de folie de aluminiu de pe spatele unui blister de medicamente. M-am speriat tare, dar n-a avut urmari. Si nici n-a aparut in KKi. Banuiesc ca fiind de plastic, nu are cum sa fie ascutita, deci ori apare mai "tarziu" , ori pur si simplu o "digera".
Cred ca poti face si o echo daca vrei sa fii foarte foarte linistita.
Sanatate micutei "circare"
Hmmmm... din punctul meu de vedere aveti o varianta. Sa asteptati. Probabil se va elimina prin scaun. Grea e asteptarea insa cu siguranta. Dar nu prea vad variante.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
a adormit si a avut scaun in somn.... mai am de asteptat pana se trezeste, chiar nu as trezi copilul din somn desi mor de curiozitate
Cristina si bebe inghititor de furculite
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei