Coafeze bune in Constanta

Coafeze bune in Constanta | Autor: Kerstin

Link direct la acest mesaj

Buna,
Stie cineva o coafeza buna in orasul Constanta ca eu nu am gasit cu toate ca la fiecare colt de strada s-au dechis saloane sofisticate ... Eu am parul lung si vreau sa-mi tai varfurile si sa-l texturez putin ca sa capte volum.... mai am de mers la niste nunti si vreau sa-mi fac niste coafuri simple dar de efect ....
... la ultima nunta la care am fost i-am cerut cofezei sa-mi aranjeze parul cu peria, varfurile putin intoarse si ce credeti ca mi-a facut l-a tapat de ziceai ca am iesit de la nebuni.... in fine am ajuns acasa l-am spalat si l-am aranjat natural .....

Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

si eu sunt in cautarea coafezei ideale, sunt miresica peste 2 saptamani si cum parul meu este des, cret si greu de aranjat, si nu vreau coc,inca nu am gasit o coafeza care sa-mi faca ceea ce vreau eu

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Initial creeata de Kerstin

Buna,
Stie cineva o coafeza buna in orasul Constanta ca eu nu am gasit cu toate ca la fiecare colt de strada s-au dechis saloane sofisticate ... Eu am parul lung si vreau sa-mi tai varfurile si sa-l texturez putin ca sa capte volum.... mai am de mers la niste nunti si vreau sa-mi fac niste coafuri simple dar de efect ....
... la ultima nunta la care am fost i-am cerut cofezei sa-mi aranjeze parul cu peria, varfurile putin intoarse si ce credeti ca mi-a facut l-a tapat de ziceai ca am iesit de la nebuni.... in fine am ajuns acasa l-am spalat si l-am aranjat natural .....

Va multumesc anticipat!

Kerstin

Iti recomand salonul "Coquet".Se afla aproape de intersectia de la Casa de Cultura.Cum stai in intersectie cu fatza catre gara,in partea stanga,pe IG Duca.Mergi un pic pe IG Duca si la aproximativ 10 metri de la intersectie,pe dreapta este salonul,la parterul blocului cu 4 etaje.Intrebi acolo de doamna Angela.
Sper sa iti fie de folos.Mult succes!
PS.E un pic mai scump(dar ce nu e scump?),insa eu zic ca serviciile sunt de calitate,sper sa nu vorbesc aiurea.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Multumesc mult Ana68! Eu daca sunt patita sunt destul de reticenta... poti sa-mi spui daca D-na Angela taie doar cat ii spui, adik daca vrei 2 cm doar 2 cm sa te tunda... stiu unde este salonul si am vazut ca e frecventat, chiar duminica seara se lucra acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Ana68
Iti recomand salonul "Coquet".Se afla aproape de intersectia de la Casa de Cultura.Cum stai in intersectie cu fatza catre gara,in partea stanga,pe IG Duca.Mergi un pic pe IG Duca si la aproximativ 10 metri de la intersectie,pe dreapta este salonul,la parterul blocului cu 4 etaje.Intrebi acolo de doamna Angela.
Sper sa iti fie de folos.Mult succes!
PS.E un pic mai scump(dar ce nu e scump?),insa eu zic ca serviciile sunt de calitate,sper sa nu vorbesc aiurea.

Scuze pentru off-topic dar.... Ana68 de unde stii tu asa de bine zona aia din Constanta? Ca la profilul dumitale zice Timisoara, si e un pik cam departe...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si eu cunosc perfect Constanta!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti ,

Iubika,iti raspund tie prima:eu sunt tomitanca nascuta si crescuta in Constanta.Am copilarit la Ciresica,iar dupa ce m-am casatorit am locuit in Palazu Mare si,uneori la soacra-mea pe Ion Lahovari.In 2002 m-am mutat in Timisoara,adusa aici pe valul vietii...e o poveste mai lunga si nu e nici locul ,nici momentul s-o povestesc(am scris-o odata la subiectul "Femei recasatorite si fericite" parca asa ii spunea).D-aia la subiectul cu tricotajele ti-am scris mai de mult ca ma bucur ca esti constanteanca si inca si tataroaica,pentru ca am o groaza de cunostinte de etnie tatara,oameni cu care ma impac extraordinar(si nu numai,caci nasii de botez ai fiului meu sunt macedoneni farseloti).Te pup si sper ca ti-am satisfacut curiozitatea.
Kersin,pe doamna Angela o cunosc de aproape 15 ani,de cand eu eram o tanara zburdalnica....hehehehe...am fost colega de servici cu sotul ei,iar patroana salonului imi e prietena,doamna Camelia Simionu.Eu personal mi-am lasat de n-shpe ori capul si parul pe mana doamnei Angela si nu imi amintesc vreo data sa fi fost nemultumita.Tu poti merge sa ii spui ce vrei,cum vrei si ,daca iti trebuie si parerea ei ,poti sa i-o ceri cu toata increderea.Sper din tot sufletul sa fie cum spun eu,sa nu se fi schimbat ceva de 3 ani de cand eu am plecat din Cta si daca crezi ca te ajuta cu ceva ,poti spune doamnei Angela ca ai vorbit cu mine pe net,ca suntem colege de forum...Te va intreba mai multe despre mine,probabil....Asa ca daca te hotarasti sa mergi acolo,spune-i ca suntem bine toti si ca din 3 octombrie incep si eu serviciul....
Iti doresc bafta,sa iti iasa cum doresti si numai bine.Sper sa fi reusit sa te fi ajutat,m-as bucura mult.
Pupici si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Pe Hasdeu,mai aproape de intrarea de pe Soveja.Se numeste Evolution si fata care are salonul,Mihaela,este EXTRAORDINARA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ana68

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Anelize, asa e , si mie imi place mult la EVOLUTION STUDIO al Mihaelei. Eu am copilarit cu Angi, ea e coafeza acolo la salon, si am fost super-ultra-extra multumita de fiecare data cand m-am tuns/vopsit/coafat la Angi.
Asa ca o recomand din toata inima . Tel este 643020.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Va multumesc mult, mult, mult... ramane sa ma hotarasc!

Mergi la inceput