Fetele din America (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Siminaf spune:
Liliana, condoleante! Sintem alaturi de tine!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by somaquote:
Originally posted by nematics
nu cred ca trebuie pasaport individual
eu am avut pe baiatul meu trecut pe pasaportul meu si de fiecare data cind intram in US fara baiat, ma intrebau daca e si copilul cu mine
merci nematics,
Dar cand ai aplicat pentru visa? sa nu se fi schimbat regulile de atunci
A mai incercat cineva?
Noi am primit viza in Oct. 2004. Cu Deiu pe pasaportul meu. Are si el viza tot pe pasaportul meu, pe o pagina separata. Atit.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Laura Takacs spune:
Apropos, de noile reguli americane postate de Anda. Oare n-ar fii mai bine daca le pun la toti niste electronic anklets cand sosesc in pe teritoriul US, si le monitorizeaza prin GPS? Io zic ca-i mult mai eficient.
Laura Takacs spune:
Oana, incep sa ma scarbesc de America cand aud de reguli din astea. Unde e freedom-ul despre care se bat cu pumnul in piept? ca-l au ei fata de restul lumii Sa-mi fie cu iertare, eu am vazut mai mult freedom in Europa decat aici. Si Cleo poate sa confirme, America nu mai e cea de alta data, calitatea vietii lasa de dorit.
soma spune:
Asa sila mi-e sa "cer" visa de US...dar, n-am incotro.
Au un system (cica pus pa punct) ca sa-ti piara cheful se ceri visa.
100$ /persona de aplicatie. Iar email information este ~15$, telefon cam tot atat, plus un vraf de documente..
Iar ca sa platesc 400$ doar ca sa-mi spuna ca trebe pasap. individual chiar ca nu-mi vine.
Nici macar 15$ nu vreau sa le dau degeaba. Dar mai bine 15 decat 400, nu?
Laura _Oprescu spune:
am o intrebare pentru fetele din Chicago: stiti cumva o firma de transport catre Romania ? as vrea sa trimit in general haine si chestii de genul asta...
multumesc
roxanuta spune:
Iti recomand firma Best Trans (773)-255-1229. E de incredere, nu am avut nici o problema cu nici unul din pachetele trimise pana acum. Pachetele ajung cam in 6 sapt. la destinatie.
pisik 4ever spune:
salut fetelor! ma pregatesc sa ajung in arkansas la inceputul anului viitor. am bagat de seama cu tristete ca nu e nimeni pe acolo...
bun gasit si sper sa fiti rabdatoare cu mine ca am o multime de intrebari. cel mai rau ma frige buza cu gasitul de lucru: cat e de dificil? (am inteles ca o sa am drept de lucru), sunt inginer mecanic si as prefera sa raman in domeniu, chiar pe un post de tehnician.
You're unique. Just like anyone else.