Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
monet spune:
ciury, bine-ai venit!
ina, ora de masaj, da' te cinstesti, nu gluma:). bravo! ca meriti, mamico!
dordia, bine ca esti ok cu durerile.... inc-un pic, pic, pic.
tania, multumim pentru completa lista de bagaj de spital! eu n-am asa ginduri. doar sa-mi iau cu mine o pijama gen tricou lung cu gauri pentru tzitzi la bebe, niste chiloti, hainutele de adus acasa bebe si cam atit. in rest, totul este pus la dispozitie de spital: tot ce-i trebuie lui bebe, inclusiv scutece, ba chiar iti dau sa duci acasa niste camasute din alea cu minecute peste minute ca sa nu se zgirie bebe, paturici, suzete, biberoane, termometru, cirpute de spalat, samponel si sapunel (adica body wash), crema lanolina pentru sini, chiloti mari si 'scutece' pentru mamica-lauza (c-or sa curga lohiile alea, o gramada! of), sosete cu talpa antiderapanta, noa, de toate, nu?
ca nu degeaba costa o nastere (naturala si fara complicatii in jur de $20,000!!! platiti de asigurare, desigur). si la asa o nastere stai in spital maximum 48 de ore! asta e.
doamne, da sa fie toate bine! pentru noi, toate! cum e cu clasamentul cu cine naste prima?
eu zic va fi, clar, mirela!! bafta, mirelus
.
a pus sean poze noi la linkul de septembrie. instantanee din brazilia si clipuri de la ziua de nastere a baietelului de 1 an al colegilor mei din iugoslavia, nikola.
va pup si s-aveti o duminica super!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (35+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
alexandrina spune:
Fetelor, eu mi-am facut pacate, am tras ieri la munca serioasa ca n-am putut sa stau deoparte. I-am convins pe toti ai mei (sot, mama, socrii) ca ma simt bine si chiar n-am avut probleme, bebe a stat cuminte si nu mi-a dat contractii. Doar azi noapte am dormit tare rau ca sunt rupta in bucati. Sper ca n-o sa fiu pedepsita pentru asta. La cat de sprintena eram ieri deja aveam mustrari de constiinta ca am renuntat la servici, dar la mine se alterneaza zile usoare cu zile cu dureri destul de puternice.
Am intrat sa fac subiectul nou si iar trebuie sa fug de-acasa.
Raspund doar pe scurt:
Ciury, bun venit si mai povesteste-ne despre tine...
Lavi 2, da, lucram in Tg Mures si intradevar, femeia ceea n-a avut dureri prea consistente, zice asistenta noastra (ca era de garda) ca nici nu s-a scremut. Doar a zis la un moment dat ca are o senzatie puternica de treaba mare si atunci au controlat-o, avea dilatatie completa, 2 sau 3 impingeri si... gata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58684" target="_blank">Subiect aniversar